Archief

  Bas Muijs keert weer terug in GTST

  30

  Bas Muijs keert binnenkort terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zijn personage Stefano Sanders maakt opnieuw zijn opwachting in Meerdijk. Dat is te zien in de promo van de maand november die RTL zondag heeft vrijgegeven.

  De familie Sanders neemt afscheid van Ludo Sanders, die sinds zijn val in de Noordzee spoorloos is verdwenen. Ook Stefano komt langs om de laatste eer aan zijn ‘vader’ te bewijzen. Hoewel de twee eigenlijk broers van elkaar zijn, ziet Stefano Ludo nog altijd als zijn vader.

  Bas Muijs was eerder dit jaar ook al in de soap te zien. Het is niet bekend of de comeback van de acteur ditmaal weer van tijdelijke aard is.

  Delen

  30 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. LoveblackcatTwee op

   Als ik GTST schrijver was dan: Liet ik de scène zien van het moment dat Ludo overboord viel. Ludo heeft wel een klap van Vallentijns tas gekregen. Hij bloed enigzins. Beetje bij bewustzijn, drijft er iets opt water, waar Ludo zich op vasthoudt. Na, een tijdje gezwommen te hebben, zo goed als Ludo kan. Ziet hij in de verte een beetje land. Om daar aan land te komen, moet Ludo nog ongeveer een 100 meter zwemmen. / Ergens,hoor je in een zeer groot luxe appartement, een hele oude vergeten Mysterieuze vrouw. Opeens komt er de tweelingbroer Hans van Houten, opdagen. Je ziet hem in beeld. Maar je weet dat zijn broer Frits van Houten door Hem is vermoord. Waarbij de huishoudster toen destijds ook een rolletje had. (Weet niet of zij nog in leven is)./ Aan een luxe tafel zie je dat Hans van Houten praat met de Mysterieuze vrouw en zij hoort ook op de radio dat Ludo Sanders overboord is gegaan. Alle twee, nemen zij koers aan in een speedboot en ja hoor. Wie vinden zij dan in het water: natuurlijk onze Ludo Sanders. Zij nemen Ludo mee naar het zeer luxe appartement. Je ziet Ludo en Hans op tv. Op de achtergrond zie je een Mysterieuze verschijning in een gedeelte wat tamelijk nogal donker is. Je ziet niet wie zij nog is. Maar van haar stem schrikt Ludo Sanders enorm van. Op water en brood wordt onze Ludo vast gehouden en met gescheurde kleding en doodop te zijn. Het is MARTINE HAFKAMP hoofdvijand nr 1. Ze heeft nog een beroemd meestbesprokende appeltje met Ludo te schillen. In het appartement, hangt ook nog s de foto van BOWIEN GALLEMA. ( dat is de vrouw die om hulp riep vanaf de rots, waarbij Ludo haar niet hielp. Zij is toe ook nooit teruggevonden? Of is ze werkelijk waar wel, echt dood? Ze kan ook een zus spelen van BILLY LA PALMA, ze ze leeft nog wel maar gehavend in een rolstoel, sinds de rots val./ Ergens in een gevangenis komt er ook een oude bekende vijand na een aantal jaren vastgezeten te hebben, vrij. Zij heet: ROXY BELIFANTE. heeft nog altijd wraak gevoelens./ Dan komt RICHARD VAN NOOTEN blijkbaar een verre achterneef van BILLY LA PALMA op de proppen. Die ook even langs komt in het luxe dure appartement. Zij zitten allemaal om tafel, wat te moeten doen met Ludo Sanders. De meeste vijanden zitten allen in de kunstwereld en maken Ludo helemaal geestelijk af. / Op een gegeven moment nemen ALLE VIJANDEN: MARTINE HAFKAMP en BOWIEN (rolstoel) en BILLY LA PALMA en ROXY BELIFANTE en RICHARD VAN NOOTEN , Ludo mee naar de Trouwerij van Shanti en Rick de Jongh. Waarbij Ludo wel aanwezig zal zijn. Maar Geestelijk zo in de war is en natuurlijk zeer verward overkomt in het bij zijn van zn ergste vijanden. ///////// ( dit verhaal heb ik zelf bedacht, hopelijk wordt het gelezen door 1 van de schrijvers van GTST).

  2. Ik hoop dat ze de familie Sanders weer lekker een beetje gaan uitbreiden. Beetje de oude gezichten terug. Zorgt altijd voor leuke tv

  3. Leuk om te zien dat bijrollen zoals Lydia en Leon meer tekst hebben de laatste tijd. Zo vormen alle karakters en verhaallijnen meer een geheel.

   En misschien zit Ludo momenteel wel ondergedoken bij Amy? Een rentree van Holly Mae Brood zou erg leuk zijn. Al was Julia Batelaan ook erg goed als Amy.

   Daarnaast heeft Tommy van Lent nog geen ‘eigen’ verhaallijn gehad als Steef. Ik vind Sophie (Merel) en Noa (Demi) al erg goed en kijk uit naar hoe de verhaallijn van Demi’s zwangerschap zich zal gaan ontwikkelen. Het is best controversieel, maar gebeurt in de realiteit ook.

   • ik zou het leuk vinden als Steef ook een verhaarlijn krijgt. hij is nu zo afwezig. verder vind ik de familie verduyn echt top! ik vind de familie verduyn de leukste familie uit Meerdijk!

   • Ik vind dat Merel echt voor niks rondloopt in Meerdijk. Geef dat kind een verhaallijn. En mee eens, Steef verdient ook wat meer te doen… Had wel verwacht dat het wat langer door zou gaan over dat porno kijken hahaha! Bings amputatie, Laura meer in beeld… GTST gaat weer de goede kant op😊 Behalve die Judith, wat een slechte actrice is dat zeg.

    • Wouter Rinders op

     vind ik ook!! dik verdiend. ik denk dat gtst de goede kant op gaat met de kijkcijfers. een miljoen kijkers is wel echt een piek maar de kijkcijfers liggen de afgelopen tijd sowieso erg hoog!

   • Dorian te Winkel op

    ze hadden vandaag ook taart bij @gtst om de mijlpaal te vieren. [stond op de insta van Tamara Brinkman] GTST gefeliciteerd!!

  4. Eerst dacht ik dat Daan die derde persoon is die tussen Lucas en Tiffy zal komen te staan, maar nu Stefano terugkeer denk ik toch dat Stefano het is, want die is vreemd gegaan met Tiffy toen destijds toen Lucas en Tiffy een geregistreerd partnerschap aangingen.

   En ik denk niet dat van Nooten en de Palma Ludo gevangen houden. Dit hele plan van die 2 samen komt omdat Janine hem heeft belazerd door een vervalsing te geven ipv de originele schilderij. Ze gaan samen nu wraak nemen op de Sanders.

  5. Van mijn had Ferry Der gewoon in mogen blijven ik vind het een lul smoes om hem op de Corona regels te ontslaan ik heb ook gewoon iedereen geknuffeld terwijl het niet mag maar ik heb nog steeds geen Corona leef zoals je normaal doet blijf je het gezondst

   • Ferry is niet alleen ontslagen omdat hij de corona regels niet naleefde. 1ste maal werd hij 14 dagen thuis in quarantaine geplaatst, daarna is het een 2de keer gebeurd, waardoor vele malen het opnameschema in het honderd liep.
    Ook (in 2015) zijn cocaïneverslaving , werd toen ook ontslagen, maar kreeg een 2de kans.

    Ik denk dat hier de bekende druppel een rol heeft mee gespeeld. Eens houdt het voor een werkgever op. Ferry heeft genoeg kansen gehad.

  6. Ludo is ontvoerd door van nooten en de palma, zodat Richard janine kan krijgen waar hij haar hebben wilt zodat ludo helemaal kapot gaat net zoals toen met hafkamp

   • Zou ook nog kunnen.
    Maar Lucas heeft nog opnames tot eind november. Dus dat zou betekenen dat Stefano voor langere tijd in GTST te zien zal zijn.

  7. Kan niet waar zijn dat Ludo dood is. Ik wil en kan dit niet geloven.

   De bedrijven van Nina staan op Ludo’s naam, is destijds gedaan omdat Nina en Bing in een vechtscheiding lagen, zodat Bing niet aan Nina’s bedrijf kon komen. Nina kan nu niet door met haar bedrijf omdat haar de financiën ontbreken. Doen ze het daarom, zodat Nina verder kan?

   Maar het zou mij niet verbazen dat, zoals hier ook al wordt geschreven, dat Ludo opeens opduikt. Ik hoop dat echt.
   Wil graag een (spannende) verhaallijn zien, tussen Ludo Billy en Richard.

  8. The new badguy op

   Zou me niets verbazen als Ludo opduikt bij zijn eigen afscheidsceremonie haha! Ben wel benieuwd waarom Ludo al deze tijd niets van zich heeft laten horen. Zelfs bij zijn vorige nep dood bleek janine achteraf op de hoogte te zijn maar dat lijkt nu echt niet aan de orde. Heel benieuwd waar ze mee gaan komen. Dat Ludo nog leeft weet ik 99;98% zeker 😉

  9. Ga er toch echt vanuit dat Ludo op een of andere manier weer op komt duiken en dat hij niet dood is..
   Spannend nu de fam Sanders werkelijk afscheid van hem neemt..het lijkt wel serieus te worden maar in een soap kan natuurlijk alles.. 🙂