Archief

  Beau Schneider verlaat GTST

  6

  Het is een komen en gaan van acteurs in GTST. Na Bartho Braat en Pip Pellens stopt ook Beau Schneider definitief met Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor het zover is, komt zijn personage Tim Loderus deze week eerst nog een keer terug. “Tim komt terug omdat hij Sjors ontzettend mist en Lana, haar dochter”, zei Beau vanavond in RTL Boulevard.

  Die terugkomst is echter van korte duur “We kunnen er lang omheen praten, maar Tim gaat vrijwel meteen weer weg”, aldus Beau. “Hij is drie weken te zien. Ik weet dat al best wel lang. Ik heb daar in die zes maanden over na kunnen denken. Het is beter om te stoppen, zodat ik me op andere projecten kan storten. Ik wil gewoon niet altijd dezelfde rol spelen, dat is een heel legitieme reden lijkt me.” Beau wil meer worden dan ‘die acteur uit GTST’: “Ik doe veel audities en ben aan het knokken voor een carrière na GTST.”

  De acteur speelt al sinds 22 juni 2012 in Goede Tijden, Slechte Tijden en daar komt dus over drie weken een einde aan. De fans van Tim hoeven niet te treuren, want het personage komt wellicht terug. “Het blijft soap hè, dus een definitief afscheid zal het niet zijn. “Tim gaat niet dood, dat kan ik best zeggen”, verklapte Beau. “Of ik krijg nu op m’n kop? Nee hij gaat niet dood. Als de tijd daar is kan ik Tim best wel nieuw leven inblazen.”

   

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Beau had er nooit veel zin in. Zogenaamde gijzeling bij oude eenzame man, echt alleen maar omdat Beau liever bij zijn vader toneel speelt!

  2. Tim was al vaak weg. Dat rare verhaal van Tim’s gijzeling bij die oude man in een hutje aan het meer. Beau had er blijkbaar al eerder weinig zin in. Beau wil liever bij zijn vader op het toneel!

  3. Inderdaad jammer dat er zoveel weggaan! Niet zo leuk om dan meer te kijken! Veel jong spul erin! Vind ik niet zo heel erg leuk! Denk dat ik het team maar moet komen versterken! Haha

   • Helemaal met je eens, Sapna

    Het jammere is, wat ervoor terugkomt (nieuwe acteurs) is nou niet bepaald veel soeps. (althans nog niet) Wordt wel erg kinderlijk allemaal.