Archief

  Bertrie Wierenga krijgt rol in GTST

  16

  Vanaf maandag 7 januari is Meerdijk een nieuwe inwoonster rijker! Actrice Bertrie Wierenga zal de rol van de sexy Shanti Vening gaan spelen. Wierenga is vooral bekend van bijrollen in series als Celblok H, Meisje van Plezier, de Spa, Moordvrouw en ook GTST. In 2016 deed ze mee met The voice of Holland.

  Shanti is van nature super sexy: ze is gewend dat ze veel voor elkaar krijgt met haar charmes, maar baalt als dit het enige is dat andere mensen zien. Ze is nagelstyliste van beroep. Niemand minder dan Anton Bouwhuis lijkt als een blok te vallen voor de knappe nieuwkomer.

  Shanti komt uit een liefdevol gezin, maar in de verzorging zijn wel wat dingen goed misgegaan; niet alleen qua educatie maar ook het feit dat Shanti eigenlijk de moeder was van haar beide ouders, is niet gezond te noemen. Haar broertje deed nooit iets voor haar ouders, maar Shanti nam alles op zich. Toen hij degene was die haar geheim breed uitmat in het dorp waar ze woonden, zag Shanti geen andere mogelijkheid dan vertrekken op zeventienjarige leeftijd. Sindsdien woont ze op allerlei plekken.  

  De grote vraag is natuurlijk: welk geheim draagt Shanti met zich mee? Je ziet het vanaf 7 januari in GTST.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Bertrie Wierenga is al eerder gezien geweest in GTST als lover voor Job. Zal later die broer ook wel opduiken, of zou Daan misschien haar broer zijn.

  2. Jammer, ik hoop niet dat Anton en Linda hierdoor uit elkaar gaan. Ze passen zo goed bij elkaar, maar nee hoor Anton moet weer eens vreemd gaan….