BILLY GLIJDT STEEDS VERDER WEG…

by GTSTCourant

Het is zelden rustig in Goede Tijden, Slechte Tijden, zo ook in de maand juni. Met de zomercliffhanger in aantocht staat er een hoop op het programma voor de inwoners van Meerdijk. Zo glijdt Billy steeds verder weg in haar emoties…

Bekijk hieronder de promo.


Lees ook:

3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Barbara
4 juni 2021 16:56

Fantastische actrice, Lone van Roosendaal. Ik volg GTST al vanaf het begin, maar ik ben de laatste jaren afgehaakt wegens slechte en totaal niet realistische verhaallijnen. Nu volg ik het weer met veel plezier. Leuk om te zien dat de decors zijn verbeterd, als ook het camerawerk. De familie Verduyn heeft mijn hart veroverd.

Moud
5 juni 2021 22:16
Antwoord op  Barbara

Zeer zeker is Lone van Roosendaal een fantastische actrice.

Alleen vindt ik haar in deze situatie, (het vreemd gaan van Richard) te emotioneel. Ik ken haar als een uitermate harde tante zonder veel emoties. Daarom verbaasd mij haar emotionele gedrag op dit moment zo.
Ik hoop dat ze snel bijdraait en in actie komt, zoals we haar kennen.

Lies
8 juni 2021 12:39
Antwoord op  Moud

Ik heb Billy juist altijd als heel gevoelig gezien, vooral over haar verleden, ze verbergt het normaal alleen goed. Die hardheid is maar buitenkant en haar overlevingsmechanisme geworden.
Nu is ze gebroken en stort ze zich vol de afgrond in.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!