Archief

  Bing betrapt Nina en Daan in bed

  20

  De affaire van Nina en Daan is al weken het grootste schandaal van Meerdijk. Maar nu Nina toch voor Bing kiest, zijn haar vrijpartijtjes met Daan definitief voorbij. Daar laat laatstgenoemde het echter niet zomaar bij zitten…

  Daan is uit op wraak als Nina hem duidelijk maakt dat ze niet meer verder met hem wil. Hij haalt haar over om nog één keer met hem te vrijen, zodat ze op een volwaardige manier ‘afscheid’ van elkaar kunnen nemen. Daan boekt een kamer in hotel De Rozenboom en lokt ook Bing naar diezelfde kamer via een berichtje met Nina’s telefoon. Net op het moment dat de twee met elkaar in bed liggen, komt Bing binnen. Oeps!

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vond de eerste aflevering in de nieuwe stijl nu al een verbetering! Super leuk met Cas en Tamara, maar ook spannendere seksscènes, buitenopnames, de hond (na Balou van Roos en Stud van Nina hebben we lang geen huisdier meer gezien), wat meer humor en veel meer herkenbare dingen.

   Dat Bing binnen zou komen lopen zag ik even niet aankomen, ik verwachtte eerder dat Daan het zou opnemen en dan Bing ermee zou confronteren. Nu al benieuwd naar morgen!!

  2. Niet echt netjes van Daan. Een echte vent neemt zijn verlies. Maar ja, dat is Daan niet, blijkt wel weer.

   Alles bij alles, jammer deze afloop, had ook anders gekund.

  3. Flapperdeflap op

   Tja.. het was te verwachten natuurlijk. We zullen nu wel weer een wel scheiden/niet scheiden drama verhaallijn krijgen. Ik vind het totaal oninteressant. De nieuwe familie vind ik nu al helemaal leuk! Ik ga me daarop concentreren.

  4. Het zou echt een stuk verrassender zijn geweest als die affaire nou eens NIET uit zou zijn gekomen. Deze afloop kan zelfs een kleuter nog voorspellen