Bob Fosko zwerft rond in Goede Tijden, Slechte Tijden

by GTSTCourant

Bob Fosko, de zanger van De Raggende Mannen, maakt maandag zijn debuut in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij gaat de rol van zwerver Nico Versteeg spelen. Nico is een voormalig topman die aan lager wal is geraakt.

“Noud heeft ontdekt dat Sacha iets van hem wilde, maar meer kan ik niet vertellen”, zegt Bob vrijdag in het AD. De acteur was blij met de rol en zijn collega’s. “Het is een leuke groep voornamelijk jonge mensen. Een soort familie. Vooralsnog is het een gastrol van vijf weken.” De acteur hoopt stiekem dat hij langer kan blijven. “Schrijven en opnemen liggen dicht bij elkaar. Er bestaat een kans dat de rol doorgaat.”

Toen bekend werd dat Fosko de rol van Nico ging spelen, kreeg hij veel reacties die niet altijd even begripvol waren. ‘Wat doet híj nou in een soap?’ Frosko: “Ik speel mijn hele leven al kleine en middelgrote rollen. In musicals, maar ook in televisieseries en films. Van mainstream tot crossover en arthouse. En ik doe al jaren commercials, ik heb totaal geen last van imagovrees. Bovendien keek ik destijds ook gewoon naar GTST. Ik beschouw het ook als een eer.”


Lees ook:

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!