BREAKING NEWS: INGE IPENBURG KEERT TERUG IN GTST

by GTSTCourant

Zojuist heeft RTL bekend gemaakt dat Inge Ipenburg opnieuw haar comeback maakt in GTST. Inge heeft in het verleden meermaals laten weten nooit meer de rol van Martine Hafkamp te willen spelen. Het nieuws dat ze toch terugkeert, komt voor veel fans als een verrassing.

In 2005 werd Martine door Ludo op een boot gezet. Tot halverwege 2016 was het onduidelijk of Martine nog in leven was. Jack van Houten dacht Martine begin dit jaar op het spoor in Rusland te zijn. Wiet van Houten ging undercover aan de slag als stagiaire in Martines vermoedelijke bedrijf. Uiteindelijk kwam Wiet tot de schokkende ontdekking dat de directrice, Maddy Everest, Martine Hafkamp is. Martine heeft een nieuw bedrijvenimperium opgebouwd in Rusland.

Inmiddels is duidelijk geworden dat Martine bezig is om Ludo Sanders terug te pakken met een nieuw masterplan. Op de achtergrond is Martine druk bezig, met de hulp van Malena Blanco, om Ludo’s bedrijf naar de afgrond te helpen.

Vanaf donderdag 2 maart is Inge Ipenburg weer als Martine Hafkamp te zien in GTST.


Lees ook:

2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
vla
8 december 2016 14:02

Dit is het beste GTST nieuws van dit jaar.

HXx
9 december 2016 20:44

GEweldig!

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!