Archief

  Cas Jansen bijna hersteld van zwaar fietsongeluk

  5

  Cas Jansen voelt zich weer bijna helemaal beter na zijn fietsongeluk, deelt de acteur op Instagram. Twee maanden geleden raakte Cas verzeild in een ongeluk met zijn e-bike, waardoor hij zijn werkzaamheden bij GTST moest stopzetten.

  Zijn tanden zijn ’weer helemaal heel’, zegt hij in een video. “Het voelt echt als een overwinning, na twee maanden is het nu helemaal hersteld.” Bij het bericht schrijft Cas dat hij deze periode nu kan afsluiten. “Dat is geweldig!”

  Het ongeluk, waarbij de acteur met ’een hele harde klap’ met zijn hoofd op het asfalt viel, deed zijn leven ’behoorlijk opschudden’. “Een gebroken kaak, kin, hand en veel tandenongemak deed me ruw beseffen hoe kwetsbaar we zijn.” 

  Cas is dankbaar dat zijn lichaam zich zo goed heeft weten te herstellen. Hij bedankt ’alle buitengewoon kundige artsen, verpleging en tandspecialisten’. Daarnaast is hij ook dankbaar voor ’alle lieverds om mij heen, en al die talloze lieve berichten en steun die ik heb ontvangen!’

  De acteur is sinds half mei niet meer te zien in GTSTZijn rol als Julian Verduyn is tijdelijk overgenomen door Wouter Zweers.

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Constante op

   Ik snap dat het makkelijk is, maar dat kapsel van Rik is verschrikkelijk over vertegenwoordigd…
   Geef hem weer eens een korte coupe, Daan z’n haar wat naar voren en die (beter als permanente vervanger) mag het kapsel houden.

   Ze worden er allen niet knapper om maar zijn ze in iig weer een beetje afgestoft.
   Het is 2022 hé mensen… moet het zo karikatuur 2hoog achtig blijven allemaal??

   • Rinja Haaze op

    Nou das niet lief, zo onder Cas bericht. Hij heeft het vast gelezen.

    Die vervanger lijkt extreem op hem, maar eerlijk waar ziet Cas er wel wat jaartjes ouder uit. Moge hij gezegend zijn op dat ze daar iets aan zullen doen. Hem afbouwend voor 1/2 jaar bijv. Nog wat jonger doen lijken, dat past ook wel bij zijn vrouw die nou juist nog zo jong oogt. Wellicht helpt het om Cas haar dan juist te milimeteren

   • Ik denk niet dat die ene permanent zal vervangen, misschien Cas wel terugkomen als dan weer de verloren broer of dubbelganger, maar dat is dan wel een herhaling van zetten. Hij is sterker in zijn rol, moet zeker terug

    • Cas komt gewoon terug als Julian. 😁

     Sterker nog, hoorde net dat Cas vandaag al weer opnames heeft gehad voor GTST. 👍

    • Dat vind ik nu ook een tweelingbroer oid want ze lijken veel op elkaar en stiekem vind ik de nieuwe wel leuker.
     Cas mag zijn haar idem wel eens verven bah bah, echt zo’n corona verlepcoupe.
     Rik moet zijn haar lekker zo houden, prachtig haar en model hoor.