Archief

  Cas Jansen keert terug in GTST

  24

  Cas Jansen keert terug als Julian Verduijn in Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat maakte de acteur donderdag bekend in RTL Boulevard. Jansen speelde de rol van Julian eerder van 1996 tot 1999.

  “Het klopt, het is waar, ik keer terug in Goede Tijden, Slechte Tijden”, aldus de 42-jarige acteur in RTL Boulevard. “Julian is back en gaat Meerdijk flink opschudden. Er gaan heel veel spannende nieuwe dingen gebeuren. Ik heb er super veel zin in.”

  Cas Jansen is de tweede oudgediende die binnenkort weer te zien is in GTST. Eerder kwam naar buiten dat ook Wilbert Gieske terugkeert als Robert Alberts. 

  Delen

  24 reacties

  Schrijf een reactie!

   • nee Kim zat bij Jef en Julian bij Laura en toen werden Kim en Julian verlieft op elkaar en dat kwam toen uit en heel NL sprak schande om de verhaallijn liefde broer/zus (ja ja er is veel veranderd in al die jaren), maar van mij hoeft hij geen bad guy te zijn maar gewoon zichzelf want hij was echt heel goed in die rol en het is ook wel eens leuk als er mensen komen die eens gewoon zijn en niet een kwaadaardig karakter hebben want volgens mij is Meerdijk het meest criminele dorp van de wereld intussen hahaha.

  1. Flapperdeflap op

   Wat goed! Erg blij met deze ontwikkeling. Nu hopen dat het een goede verhaallijn wordt en dat hij voor langere tijd blijft.

  2. Goed bezig om oude karakters terug te laten komen. Helen Helmink zou ik leuk vinden, en wat dacht je van Stefano nu hij opa is geworden.

   • Flapperdeflap op

    Dat is dus echt totaal niet realistisch als je erover nadenkt. Stefano werd ooit gezien als de zoon van Ludo, dat bleek niet zo maar feit is dat het qua tijdslijn wel precies klopt. Dat zou dus betekenen dat Ludo de overgrootvader van Wolf zou zijn. Ludo is veel en veel te jong om overgrootvader te zijn. Totaal niet realistisch dus.

  3. Goede zet! Nu doorzetten en per direct Katja Schuurman en Lieke van Lexmond terughalen. 2 grote namen die ooit beide bij GTST begonnen zijn en hun succesvolle carrière hier mede aan te danken hebben. Dit moet makkelijk te realiseren zijn omdat beide onder contract staan bij RTL4. Denk dat voor beide geldt dat ze niet voor vast terug willen keren maar voor een paar maanden wellicht wel. Dit kan GTST een ongelofelijke boost geven omdat je twee populaire karakters (Jessica uit de jaren ’90 en Charlie uit de jaren ’00) binnenhaalt die tevens worden vertolkt door actrices die inmiddels echte A-sterren zijn geworden, dus bekend bij het grote publiek en het terughalen van deze dames zorgt voor nostalgie van de oudere GTST kijker. En dat is nu juist iets wat de serie goed kan gebruiken zodat de kijkcijfers weren omhoog klimmen.
   Daarnaast passen beide karakters momenteel goed in het verhaal. Charlie die Valentijn weer onder haar hoede neemt en natuurlijk Julian en Jessica!

  4. Oo dat is tof!ik weet nog wel dat die café de koning begon samen met rik,toen die weg ging nam rik het over,waren 2 vrienden leuk die oud gedienden!

  5. Hopelijk worden de nietszeggende scènes de komende tijd minder…hebben de makers moeite om 23 minuten soap vol te krijgen? En wordt er tegenwoordig gedacht dat alles koek en ei moet zijn in dit soapdorp? Nietszeggende karakters als Shanti, Tiffy en Jojo zijn veel te braaf om te spreken van een leuk personage. Ik denk dat er achter de schermen eens naar beelden van vroeger gekeken moet worden…ik denk dat Martine Hafkamp en Frits van Houten boeiender waren om te zien dan de personages van tegenwoordig.

   • Wat een onzin. Het is ook echt nooit goed xD Eerst wordt er gezegd dat er teveel drama is en het realistischer moet, nu gaat het een keer wat vrolijker en is het weer nietszeggend. Ik genoot echt van de pannekoeken-scene van Puck of toen Bing schreeuwde dat Manu van de toeter af moest blijven hahaha!

    Top-zet trouwens om Julian terug te brengen!

  6. Wat leuk zeg. Ik zag al een tijdje geleden ergens dat Cas een kleedkamer deelde met Everon en Ferri dus was het al een beetje verklapt dat Cas terug kwam.

  7. Julian was geen badguy, maar best een goedzak. Beetje een soort Rik.

   Voor het personage Rik ook mooi, nu zijn oude vriend weer terug is.

   Hoop voor vast! Goeie zet!

   • Ja inderdaad. Ben benieuwd hoe Julian reageert als hij zijn pleegmoeder achter de bar ziet staan in zijn voormalige kroeg.

    • Die moeten toch een stuk jonger zijn als julian. Volgensmij werd nina geboren toen hun in gtst zaten? Als in zo even snel terug denk…

     • Dat klopt maar Nina was bijvoorbeeld ook nog maar een puber (16/17 volgens mij) toen Bing al volwassen was. Florien is toen der tijd nog verliefd op hem geweest en fakete een zwangerschap, Shanti heeft een verhouding gehad met Anton, Laura met Dennis.. In GTST kan in feite alles maar ik hoop zo dat Nina iets met iemand anders krijgt.

   • Inderdaad @Richard. Met je eens. Geweldig nieuws.
    Ik hoop op een mooie en spannende verhaallijn.
    Nieuwe badboy in Gtst zou geweldig zijn.

    Wellicht in combinatie met Bobby, is ook geen lieverdje.

    Afwachten maar, ben zeer benieuwd.

    • is het dan al duidelijk of Bobby een vaste rol heeft? Ik ben echt heel erg benieuwd wat er in GTST gaat gebeuren. Er zitten vanaf dan vijf (eigenlijk ook nog een zesde die het in zich heeft) badboys/badguys in de serie en ook een aantal vrouwen die zich de pindakaas niet van het brood laten eten.

     Ik voorspel/hoop kwa relaties in de serie:

     Rik + Shanti
     Nina + Daan
     Puck + Bing of Julian
     Anton + Linda
     Sjors + Amir (nu ik erover nadenk.. Sjors zou ook wel bij Julian passen)
     Lucas + Tiffy die geen relatie hebben maar zich even op Wolf en zichzelf gaan focussen
     Ludo + Janine maar dat mag nog wel ff duren

     Verder lijkt het me leuk als Laura’s rol zich gaat ontwikkelen tot een meneer Harmsen die de jongeren mensen opvangt. Ik hoop dit al heel erg lang maar ik vrees dat die hoop er niet is.