Archief

  Castfoto en leader seizoen 29…mét Nina

  20

  De nieuwe leader en castfoto van het 29e seizoen van GTST zijn deze week bekendgemaakt. Bij zowel de leader als castfoto ontbreekt één prominent personage: Nina Sanders.

  Castfoto
  Net als voorgaande jaren heeft GTST twee versies van de jaarlijkse castfoto gemaakt. De tweede versie geeft namelijk prijs wie de zomercliffhanger niet of juist wel heeft overleefd. Inmiddels ligt op straat dat Nina Sanders de traumatische gebeurtenis op de autosloperij heeft overleefd. Op de tweede versie van de castfoto, zoals hierboven te zien, schittert La Sanders dan ook als nooit tevoren.

  Leader
  De nieuwe leader van GTST, zonder shot van Nina, zal aanstaande maandag voor het eerst op televisie te zien zijn. Fans van La Sanders hoeven echter niet lang te treuren dat hun favoriet in de opening ontbreekt, want een dag later wordt de leader alweer aangepast…mét een shot van Nina en nieuwkomer Carlos. Bekijk de tweede versie van de leader hieronder.

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Nu als GTST begint heb ik elke keer het gevoel alsof ik naar een nieuwsprogramma ga kijken met dat nieuwe leader muziekje op de achtergrond zo klinkt het.

  2. Nina is dus ook nog zwanger, wel raar dat Nina het niet weet dat ze al maanden zwanger is en het van Amir is en nu denkt ze dat die Carlos de vader is van het kindje, echt raar deze verhaallijn.

  3. Blijkbaar was Jan-jaap en Jeroen allebij een nep naam en is zijn echte naam Daan Stern, heb je kans dat Tiffy ook gauw komt om haar vader op te zoeken en schrikt als ze ook Daan/jeroen/Jan-jaap ziet in Meerdijk.

   • Nee het is echt gewoon een andere rol. Vindt het verhaal van Nina trouwens te belachelijk voor woorden…je man en kinderen niet willen zien…

  4. Carlos, Tiffy, Flo en Lana behoren dus vooralsnog niet tot de vaste cast.

   dat vooruitkijken enzo heeft wel nadelen. De cliffs en onthullingen worden zo minder spannend voor de geen die het regulier volgt…

    • Ik vraag me ook af waarom Flo er niet opstaat. Hij is 1 van de nieuwe waar veel ophef om gemaakt wordt maar staat niet op de castfoto. Of hij (Roel) was toen in NY toen de foto gemaakt werd

     • Ook Carlos staat er niet op. Wel opvallend dat hij en Flo dan wel in de leader verschenen zijn. Misschien waren het in eerste instantie gastrollen en is later (na de foto) besloten er vaste rollen van te maken? Ik hoop dat in ieder geval Flo voorlopig blijft. Omdat de vriendjes van Lucas sinds Edwin altijd gastrollen waren wist je al bij voorbaat dat het nooit voor lange tijd zou zijn.

   • Ik ook. Jammer. Had graag gezien hoe Lana en Q met elkaar verder gaan..
    Maar Sjors bracht wel bloemen van Lana naar Rick. Dus blijkbaar is ze nog (in de buurt van) Meerdijk

    • Lana is er nog wel. Faye Bezemer zit echter in haar examenjaar atheneum, vandaar dat ze het komende jaar sowieso niet fulltime de rol van Lana kan vertolken