Archief

  Christophe Haddad sluit terugkeer GTST niet uit

  11

  Christophe Haddad sluit niet uit dat hij op termijn terugkeert in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ruim twee jaar geleden belandde zijn personage Nick Sanders achter de tralies.

  “De makers wilden Nick écht niet dood en ik ben niet klaar met hem; ik kan blijven zoeken in zijn karakter”, zo vertelt Haddad in De Telegraaf. Op dit moment is de acteur nog niet teruggevraagd voor de rol.

  Sindskort speelt de acteur een rol in de Vlaamse soap Thuis, waar hij de zachtmoedige Bob speelt. “Dat is prettig, na vaak gevraagd te zijn voor negatieve rollen. Bob zou geen vlieg kwaad doen. En als dat al gebeurt, zou het zijn uit onwetendheid of onhandigheid. Hij heeft een zeer positief karakter. Nick daarentegen is gitzwart. En ik bedoel niet van de kleur.”

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. René/N.Sanders/Luca/Willem op

   [TOEVOEGING GTSTCOURANT: Graag 1 nickname kiezen!]

   Mensen hebben het nog over wraak van Nick. Welke wraak? Hij heeft geen recht op wraak als hij al terug. Zou komen is het inlikken helemaal na wat hij Nina etc heeft geflikt. Ludo kon hem uitschakelen maar heeft hij niet gedaan en zelfs langsgegaan om Nick te zien op het eind op advies van Laura. Dus als hij al terug komt heeft hij behoorlijk wat goed te maken tegenover de familie.

  2. Nou Nick en Martine haten elkaar ook sinds hij Sjors verkracht heeft en Martine hem daarna wou castreren in het slachthuis. Dus die 2 zullen ook nooit meer vrienden worden.

  3. Nick werkte ook samen met Martine in seizoen 14.
   Lijkt me mooi als Martine met Nick wraak gaat nemen op Ludo

  4. Bij zijn laatste comeback heeft hij zichzelf aangegeven en is in de bak beland. Iedereen had toen commentaar dat dat niet a la Nick was en nu weet niemand het meer hier 😀

   Jaaaa….ik hoop heel erg dat hij terug komt.

  5. Er staat toch in het artikel dat Nick Sanders, ruim twee jaar geleden achter de tralies verdween?
   Of bedoel je iets anders?

   En ja, ook ik herinner mij dat Nick destijds vertrok in een taxi met een vals ID.

  6. Manuela Gelton op

   Nick belande niet achter de tralies? Ze dachten dat die was omgekomen na de explosie in de schuur. Omdat Amy die hadt aan gestoken met Nina erin. Maxime en Nick waren toen aan het ruzie maken in de stallen en toen kwam doen explosie. Hij is toen in een taxi gestapt en kreeg een vals id.