Cliffhanger 2018: hoe loopt het af?

De spannende zomercliffhanger van GTST is een feit en daarmee barst het speculeren tijdens deze zomer los! Wat zijn de gevolgen van de zinderende zomercliffhanger van seizoen 28?

Weet Nina te ontkomen aan de genadeloze sloopmachine of komt alle hulp voor haar te laat? Is Loes daadwerkelijk overleden na de val van de containers of is zij een kat met negen levens? Weet Rik volledig te herstellen na de harde klap op zijn hoofd door de brandblusser? En… zijn Sjors en Amir nu eindelijk een setje?!

Speculeer mee!


53
Laat een reactie achter!

Michelle

Ik denk dat de bab van nina dood gaat en nina het overleefd

Kevin

Oke, voor mij is het vrijwel zeker: Loes gaat dood.
In de livestream die gtst hield gelijk na de cliff praat Anouk (Zoë) per ongeluk een beetje haar mond voorbij.
Beaudil (Loes) had het over het werken met Everon (Bing). Ze zei dat ze een klik hadden en dat ze gevoelens bij elkaar konden los spelen. Toen zei Anouk (Zoë) dus dat dat nu in ieder geval niet meer kan. Waardoor Beaudil even snel een blik naar achteren gaf.

Flapperdeflap

Ik gok toch nog steeds op Rik, dat zou ook verklaren waarom ze hem dood laten gaan. Hij is meerdere keren zelf opgestapt en uiteindelijk weer met hangende pootjes teruggegaan. Mogelijk wilde hij er opnieuw uit en hebben de schrijvers gedacht “Zo, dan laten we hem doodgaan, dan staat hij met 6 maanden niet weer voor de deur”.

Henk

Wanneer komt de echte Sjors weer terug?

Henk

Wanneer komt echte Sjors weer terug?

Flapperdeflap

Ik zie dat niet meer gebeuren eigenlijk, ik denk dat Sjors er wordt uitgeschreven wanneer de huidige actrice niet meer wil blijven. Op zich ook geen ramp, de rol van Sjors voegt niets toe. Zeker niet nu Martine weer voor jaren niet zal terugkeren.

Jellert Broekema

Nina mag niet uit meerdijk

Vlinder

Marly is kort geleden bevallen van haar tweede kindje misschien hebt ze wel besloten om te stoppen met GTST en voor haar gezin te willen zijn.

kim

ik denk het niet :}

nicky

dan zou ik er eerder voor kiezen om meerdijk te verlaten dan te komen overlijden want dan is het defentief eruit anders kan ze nog terug komen

Babs

Neejoh, dat moet ze echt niet willen. Haar rol is zo duidelijk en uitgespeeld, nog een kind van Nina gaan we niet zien. Van Amy wel, maar Carly houdt het denk ik leuker voor zichzelf door andere projecten te doen

Chloe x Halle

Ik zie best een verfrissende band tussen Ludo en Aysen ontstaan als Nina dood blijkt. Allebei keihard, eenzaam en door hun keuzes in onophoudelijke strijden verwikkeld.
Heeft Aysen eindelijk korte metten gemaakt met Loes, blijkt Nina daardoor niet meer te redden…
Ludo die niemand dan Loes echt de schuld kan, weer iedereen wegstoot maar door Aysen met schuldgevoel wordt geholpen. Amy mag trouwens snel terugkomen als Nina dood is

Kevin

Heeft iemand het GTST magazine? Is het een beetje de moeite waard om te kopen?

Moud

@Kevin, het is een mooi blad en is zeer zeker de moeit waard. Ik vind het mooi opgezet en de verhalen van en gesprekken met diverse GTST personages/acteurs., zoals o.a. Marly met haar moeder. Z’n geld (6,99) meer dan waard.
Maar natuurlijk is dat mijn mening.

Shefani

Nina overleeft het niet. Bing en Aysen gaan elkaar over een tijdje vinden. En Loes is op een wonderbaarlijk manier nog in leven.

Lindsey

Dat was ik even helemaal vergeten, maar inderdaad. Ze hebben beide een realistischer karakter in de serie en Nina’s gepriviligeerde personage past steeds slechter in de huidige tijd. Laat die maar bij elkaar komen en Loes idd in leven zijn.

Zebje

Vorig jaar was Maxime t slachtoffer die we t minst verwachtte. Toen dachten we Rikki of Aysen . T kan dus zo zomaar zijn dat Rik helaas afscheid moet nemen. Zo’n brandblusser op je hoofd kan dodelijk zijn. Dus Rik staat helaas op nr 2 bij mij. Nina en Loes op nr 1

Blok

Maxime leek onvoorstelbaar maar was ook overduidelijk, gezien de situatie. Bij Nina is dat precies het zelfde, daarom denk ik zeker Nina. Rik krijgt of een graf of een nieuw gezinnetje met Zoe. En Loes gaat het hopelijk overleven. Als zij ipv Nina het overleefd betekent dat denk ik de vervanging van Nina&Bing als jong gezin door dus Rik en Zoë. Dat Bing in dit scenario nog leeft lijkt me dramatisch gezien perfect gezien de confronterende voorgeschiedenis voor Bing/omgekeerde wereld effect. Dit kan echter ook voor Nina met een overleden Bing en een kindje van Amir op komst.. Een Loes… Lees meer »

Farshna

@Blok, nou ik jou reactie lees, heb ik geen idee meer wat het nou gaat worden. Kan idd alle kanten op dit, alleen denk ik dat het voor Loes nu toch echt einde verhaal is. Tiffy gaat haar plaats in Meerdijk denk ik een beetje overnemen, zonder in staat te zijn dit soort capriolen uit te halen, dus zij is zeker een optie voor de lange termijn. Loes ging nu net als Martine, gewoon te ver en dat zal voor haar personage denk ik evenmin beloond worden…

anonymous91

vind ik niet, aangezien Marjolein al had aangegeven te willen stoppen met haar rol als Maxime

Blok

Hoe vaak wilde Carly niet naar de toneelschool of iets nieuws doen? Was nooit évht duidelijk, net als bij Maxime. Zo’n meisje uit deze tijd zou echt niet de rest van haar leven karikatuur stereotyp Nina moeten spelen

anonymous91

ik heb geteld en Nina zegt 18 of 19 keer Help, volgens mij een record voor hetzelfde woordje achter elkaar zeggen LOL

kim

ik denk dat Nina het overleefd en anders stop ik gewoon met kijken dus jaa

Zebje

@anonymous91 Die sirenes die je hoorde waren voor Rik en Loes.

anonymous91

pech voor Nina dan, dat noem je nou compleet platgewalst door Loes lol

en die pers ging al naar beneden bij het eind van de cliffhanger dus het ziet er niet goed uit voor Nina, en die kop van haar

Stan Lafleur

Ik denk dat Loes dood is. Een vak van zo’n grote hoogte overleven lijkt mij vrijwel onmogelijk zeker omdat ze achterover valt en waarschijnlijk met haar hoofd op de grond komt. Farah was na zo’n val ook meteen dood en Loes valt van een nog grotere hoogte. Nina zat vastgeboden in een auto die gesloopt werd maar net voordat de wagen werd meegenomen naar de persmachine stampte ze een gat aan de achterkant van de auto. Ze kon hierdoor haar voeten uitsteken. Ik denk dat die man op de heftruck dat ziet en meteen de machine stil zet. Of Ludo… Lees meer »

Rianne

Komt er nu dan een nieuwe verhaallijn in de meerdijk app zodat iedereen weer kan gaan spelen?

kevin

hoop het