Cliffhanger 2018: hoe loopt het af?

by GTSTCourant

De spannende zomercliffhanger van GTST is een feit en daarmee barst het speculeren tijdens deze zomer los! Wat zijn de gevolgen van de zinderende zomercliffhanger van seizoen 28?

Weet Nina te ontkomen aan de genadeloze sloopmachine of komt alle hulp voor haar te laat? Is Loes daadwerkelijk overleden na de val van de containers of is zij een kat met negen levens? Weet Rik volledig te herstellen na de harde klap op zijn hoofd door de brandblusser? En… zijn Sjors en Amir nu eindelijk een setje?!

Speculeer mee!


Lees ook:

72 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Faye
6 juli 2018 20:40

Ik denk dat alle hulp voor nina te laat komt. Want Lucas wordt gebeld met slecht nieuws en Anton word ook gebeld en zegt dat er iemand dood is.

Flapperdeflap
7 juli 2018 01:22
Antwoord op  Faye

De reactie van Lucas vind ik wat te koel. Ik denk eigenlijk dat Rik dood is. Ze hebben de rol van Rikkie ook al afgekapt en Rik voegt verder weinig meer toe in de serie.

anonymous91
7 juli 2018 08:50
Antwoord op  Faye

ik hoorde sirenes aan het eind van de aflevering, dus mogelijk horen hun nina schreeuwen, en dan wordt ze net op tijd gered

het is Nina waar we het over hebben, ieder ander niet belangrijk karakter was wel dood gegaan in dit scenario

maar het klopt wel dat de meeste uit de sanders familie, de acteurs/actrice er zelf uit wilden, en ik zie Nina eerder de favorietje van de regie zijn, aangezien ze wel heel vaak haar in dit soort spannende cliffhanger situaties plaatsen lol

gtst
8 juli 2018 22:06
Antwoord op  anonymous91

Loes zal wel dood zijn, Nina gaat het wel overleven.
Jammer dat de verhaallijnen zo lang worden en zo voorspelbaar.
Een paar jaar geleden is het flink opgefrist en toen was het echt leuk om te kijken.
Ik hoop maar dat ze dat nu weer doen

Zebje
6 juli 2018 20:58

Eerst dacht ik dat Loes nummer 1 dode was. Maar ik vrees dat de familie Sanders weer een begravenis heeft netals een jaar geleden. Zoals t er nu uitziet lijkt Nina t niet te redden. En Loes zal in t ziekenhuis komen en later door Ludo afgeslacht worden , of gewoon de bak in.

bianca
6 juli 2018 21:03

Het was echt super spannend ik hoop echt dat nina het overleefd

Zwapje
8 juli 2018 16:14
Antwoord op  bianca

Ja dat hoop ik ook ze moeten toch iets verzinnen om het spannend te maken

Dennis
6 juli 2018 21:11

Q belt Anton dat Loes dood is.
Janine belt Lucas om Nina te zoeken ofzo want die belt in paniek dat Loes is losgeslagen en mogelijk Nina ergens heeft gedumpt.

Claudia
6 juli 2018 21:23

Lucas zijn reactie was verbaasd “wat”, ik denk dar je niet zo reageert als je zusje net dood is. Eerder als je hoort dat ze ontvoert was. Wat ik hoop, is dat bing een hartaanval heeft gehad. Mooie verhaallijn als Nina en Amir opeens met een kind zitten.

Wilma
6 juli 2018 21:26

Ik vond het allemaal maar wat tegenvallen. De kans dat ze lina dood laten gaan schat ik ook niet zo groot. Die is te belangrijk voor de serie. En anders tja, ik zal r ook niet missen.

Anoniem
6 juli 2018 21:50

Ik denk dat nina het overleefd anders is de hele verhaallijn zwangerschap, amir zaaddonor voor niets..

Annette
6 juli 2018 23:18

Ik hoop dat loes morsdood is. Ik denk dat Nina het wel zal overleven. Rik en Bing gaat het ook wel goed mee. Ik denk dat de volgende verhaallijn die van Anton en zijn geheime dochter die van elkaar niet weten dat ze vader en dochter zijn. Ik denk dat we ook wel wat gaan beleven met de zus van Janine en haar man. En er komt weer een nieuwe jongeman in Meerdijk. Dus daar zal ook wel een nieuwe verhaallijn komen. Misschien een nieuwe vlam van Aysen? En dan 2 nieuwe setjes lana en Q en Amir en Sjors.… Lees meer »

nicky
6 juli 2018 23:31

ik denk dat nina het overleeft de machine zal wel stroring krijgen waardoor die man de oorbeschermers afzet en er heen loopt en dan nina hoort schreeuwen q belt anton om te vertellen over loesen daarna dat ze dood is rik weet ik niet aangezien hij ook geen familie meer heeft in meerdijk kan het wel zijn dat hij eruit gaat kan ook zijn dat ie het overleefd misschien met geheugen verlies en sjors en amir is wel duidelijk

Anniek
7 juli 2018 00:22

Rik en Loes zijn dood. Nina overleeft omdat die vent pauze gaat houden. Dan hoort hij haar schreeuwen.

Ruiltje
7 juli 2018 02:08
Antwoord op  Anniek

Hoezo denk je dat Rick dood gaat?

Ela
7 juli 2018 09:20

Wat mij opviel bij de cliff, Loes zat steeds aan haar buik. Zou ze zwanger zijn of had ze gewoon pijn?

nicky
7 juli 2018 11:19
Antwoord op  Ela

van wie zou zij zwanger zijn dan ze is met geen man in bed geweest

Marcia
7 juli 2018 16:43
Antwoord op  nicky

Ik dacht met bing toch kan het ook fout hebben

Blok
7 juli 2018 16:12
Antwoord op  Ela

Ik vond dat best wel grappig, want Loes had overduidelijk kramp van het rennen, waar de getrainde Aysen dat niet had

Moud
7 juli 2018 10:46

1) Als Loes die val (überhaupt) overleeft of later aan haar verwondingen sterft. kan Loes nog zeggen waar Nina zich bevindt. Nina wordt dan op het nippertje gered. 2) Ludo en Aysen of anderen horen Nina schreeuwen 3) Het kan ook zo zijn dat er op de plaats delict een onderzoek moet / gaat plaatsvinden en dat alle werkzaamheden in de buurt worden stilgelegd/terrein wordt afgezet, dus ook bij die autosloperij. Men hoort dan Nina schreeuwen. Zomaar 3 gedachtes van mij. Verder denk ik toch wel dat Nina het overleven zal. Ik kan mij niet voorstellen dat ze Nina er… Lees meer »

anonymous91
7 juli 2018 12:38

dat gezicht van Nina ook weer lol, dat laat wel zien dat Marly een goede actrice is

ik denk dat de regie ons wil laten geloven dat Nina doodgaat, maar dan loopt het net ietsjes anders, ik denk zoiets van die auto wordt gesloopt, maar dan ”wat vooraf ging bij goede tijden, slechte tijden” dan krijg je te zien of Nina gered werd of niet

annaroos
7 juli 2018 13:42

nina mag er echt niet uit gaan ik denk dat loes nog leeft maar dat zou wel stom zij

anonymous91
7 juli 2018 14:19
Antwoord op  annaroos

umm van zo’n grote hoogte dat zou haast onmogelijk zijn, en vooral ook dat ze volgens mij op haar rug valt

Nina is een populair karakter, ik vind het logisch dat de regie zoiets uitkiest voor haar, volgens mij denken ze dat dat de spannende cliffhanger oplevert

Blok
7 juli 2018 16:43

De vraag is denk ik om wie deze lange verhaallijn nou uiteindelijk draait. Ik denk Aysen en het begon bij Sjoerd die haar redde en haar ontslag kort daarna. Aysen zocht haar weg, bleef misstanden aan de kaak stellen, maar werd gedurend steeds minder serieus genomen tot aan de bruiloft. Nina was in dit alles een pion dat gebruikt werd door Zoe, Loes, Bing ga maar na. En nu is ze morsdood, net als Sacha. Verschillende personages gaan zich nu schuldig voelen om verschillende redenen. Bing die Zoe eerder had moeten vertrouwen, Ludo tzelfde plus zijn misplaatste vertrouwen in Loes… Lees meer »

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!