Cliffhanger 2018: hoe loopt het af?

De spannende zomercliffhanger van GTST is een feit en daarmee barst het speculeren tijdens deze zomer los! Wat zijn de gevolgen van de zinderende zomercliffhanger van seizoen 28?

Weet Nina te ontkomen aan de genadeloze sloopmachine of komt alle hulp voor haar te laat? Is Loes daadwerkelijk overleden na de val van de containers of is zij een kat met negen levens? Weet Rik volledig te herstellen na de harde klap op zijn hoofd door de brandblusser? En… zijn Sjors en Amir nu eindelijk een setje?!

Speculeer mee!


72
Laat een reactie achter!

Vlinder

Jammer dat deze site weinig informatie geeft.

Maud

Hopelijk zijn Sjors en Amir een stel in het volgende seizoen??❤❤❤

Sanne

Het kan ook maar zo zijn dat ferri somogyi dood is (rik) een brandblusser op je hoofd is ook niet echt fijn denk ik zo,las vandaag nog een artikel over ferri dat ze vrouw 7 september uitgerekend is,hij kijkt erg uit naar de geboorte van zijn dochter,kan maar zo wezen dat die nu wel een keer gtst voorgoed vaarwel zegt,ik weet het niet hoor maar denk het zo,brandblusser op je arm of voet dat gaat nog wel?Maar op je hoofd je hersens, en wat heeft die nog in meerdijk,heel zijn familie is al weg.

nicky

klopt ja en dat de zoektocht na nina stop word gezet ze weten niks geen aanwijzing wil ook niks zeggen

Yoshi

in seizoen 19 viel hij nog met Anita van het balkon van de Rozenboom. Dus dit overleeft hij ook wel.

Ik denk dat Marly vnd Velden stopt

Angel76

Rik gaat niet dood en Nina ook niet

nicky

ik denk dat nu de zoektocht stopt dat ze later zwaar gewond terug vinden

anonymous91

zwaar gewond, umm zo’n pers daar wordt je gewoon zo plat als een pannekoek van denk ik lol

dus dit is denk ik het einde voor ons verwend prinsesje

annaroos

ze gaan niet meer op zoek naar nina dat stond op insta een klein filmpje van het vogende sesoen dus

Lilas djavan

Ik denk dat Loes en Nina het gewoon allebei overleven. Loes heeft geheugenverlies tot voordat haar plannen te gek werden, ze is ondee behandeling maar mag wel vrij rondlopen. Nina vind het krankzinnig, Bing uiteijdelijk onder de indruk van alle verschillende kanten van loes, krijgt weer sympathie voor dr en zo heeft Nina een reden voor een realitycheck om een soort Maxime te worden. Waarom bleef de actrice van Loes anders zo benadrukken dat ze haar personage echt geen slecht mens vind? Dat is ze toch gewoon, zou je nu zeggen? Dat we het er mee eens worden moet rijpen,… Lees meer »

Angel76

Loes is dood en Nina heeft het overleeft

Damian

toevallig heb ik lieke en chrispohe gespot bij de gtst studios kon net geen goede foto maken dat bevestigt voor mij nina gaat eruit

nicky

kan het zijn dat ze misschien ook n gtst classieker in leiden same

Damian

ja daar heb je gelijk in zou inderdaad ook kunnen

annaroos

ik denk dat loes in leven blijft maar dan moet ze naar de gevangenis wat mijbetreft nina dat weet ik niet rik gaat er denk ik uit omdat hij net getroud is

damian

de kans is groot dat het nina is die het dodelijk slachtoffer is maar aan de kant dat zou te makkelijk zijn ik hoop als nog dat nina er volgend seizoen er gewoon weer bij is

Sylvia

Om heel eerlijk te zijn denk ik niet dat nina dood is omdat vorig jaar ook al een sanders dood ging ikndenk dat nina nu gewoon dlte makkelijk voor de hand ligt

Jack

Ze kunnen beter terug in de tijd gaan,gtst verliest steeds meer kijkers,die mark is die terug oud bekende,laat nog meer oud bekende terug keren,winston post heeft allang aangegeven terug te te willen keren als benjamin,is wel overleden maar knup er een goed verhaal aan,en laat het zo zijn dat Govert alles heeft gedroomt dat die een geest voor zich had,dat die gewoon ze eigen dood toen ook in scene heeft gezet om over het verdriet gemis van Pascale te komen,en ergens anders verder te leven, laat zulke acteurs toch terug keren, dat die eist dat die café de koning terug… Lees meer »

Dre

Nou als er nou 1 niet acteren kan is het Winston Post wel. En ik hoop niet dat gtst jou reactie leest. Want met zulke onzin verhaallijnen scoor je geen kijkers

Michelle

Ik denk dat de bab van nina dood gaat en nina het overleefd

Kevin

Oke, voor mij is het vrijwel zeker: Loes gaat dood.
In de livestream die gtst hield gelijk na de cliff praat Anouk (Zoë) per ongeluk een beetje haar mond voorbij.
Beaudil (Loes) had het over het werken met Everon (Bing). Ze zei dat ze een klik hadden en dat ze gevoelens bij elkaar konden los spelen. Toen zei Anouk (Zoë) dus dat dat nu in ieder geval niet meer kan. Waardoor Beaudil even snel een blik naar achteren gaf.

Flapperdeflap

Ik gok toch nog steeds op Rik, dat zou ook verklaren waarom ze hem dood laten gaan. Hij is meerdere keren zelf opgestapt en uiteindelijk weer met hangende pootjes teruggegaan. Mogelijk wilde hij er opnieuw uit en hebben de schrijvers gedacht “Zo, dan laten we hem doodgaan, dan staat hij met 6 maanden niet weer voor de deur”.

Henk

Wanneer komt de echte Sjors weer terug?

Henk

Wanneer komt echte Sjors weer terug?

Flapperdeflap

Ik zie dat niet meer gebeuren eigenlijk, ik denk dat Sjors er wordt uitgeschreven wanneer de huidige actrice niet meer wil blijven. Op zich ook geen ramp, de rol van Sjors voegt niets toe. Zeker niet nu Martine weer voor jaren niet zal terugkeren.