Archief

  Cliffhanger GTST staat voor de deur: 30 mei 2024 te zien

  22

  De traditionele cliffhanger van GTST is dit jaar al op 30 mei te zien. Dat heeft RTL donderdag bekendgemaakt.

  Over de laatste aflevering van het 34e seizoen is nog weinig bekend. RTL spreekt over “een emotionele avond in Meerdijk, waar een onverwachte aankondiging het hele dorp tot tranen zal roeren”.

  De seizoensfinale van GTST wordt sinds vorig jaar niet meer begin juli maar een maand eerder uitgezonden. Dat heeft te maken met de zomerprogrammering van RTL 4. De zender zendt sinds vorig jaar naast Ik weet er alles van! ook de quiz Waar gaat het over? uit op het GTST-tijdslot.

  Delen

  22 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik ben bang dat Henk en Laura beide sterven. Henk die last heeft aan zijn hart gaat ben ik bang eerder overlijden. Laura kan het niet verdragen om alleen te zijn als weduwe zij gaat ook dood met de cliffhanger. Ik hoop het niet.

   • gtstfan2015 op

    Ben ik ook bang voor dat ze allebei eruit gaan. Jette heeft verteld dat ze weet hoe haar verhaallijn afloopt

  2. GTSTCourant op

   Commentaren dat personages ‘moeten sterven’ gaarne zo snel mogelijk staken, anders wordt het reactieveld gesloten! Laten we het gezellig houden a.u.b.

  3. Zeker jammer en veel te vroeg in hef seizoen voor de traditionele cliffhanger vind ik maar is inderdaad helaas niet anders.
   Er wordt gesproken over een aankondiging..zou dit kunnen betekenen dat Laura euthanasie gaat plegen?was wel mijn eerste gedachte toen ik het las we gaan het zien..

  4. rene met kleine r op

   Vind ik ook wel heel vroeg , jammer maar is niet anders.
   Emotionele cliff is denk ik ofwel Henk die van de druk een hartaanval krijgt of Laura die sterft .

   • Ik hoop het René, Laura en Henk mogen wat mij betreft snel sterven. Hopelijk nog voor de zomercliff, wieberen met die bejaarden!!!

     • Inderdaad rene met kleine r het wordt tijd dat de moderators ingrijpen want Moud-Jan gebruikt een taal die hier niet thuis hoort !!! Vraag mij ook af of hij dat doet in zijn eigen omgeving, mag toch hopen van niet want ik vind dit echt niet normaal !!!

      • Ik hoop dat ludo en nina en Janine en nola snel sterven
       Altijd ruzie in de familie sanders en dan Nina en bing weer ruzie en dam ludo en Janine weer ruzie

   • Linda-niet-die-uit-gtst ;-) op

    Ik vrees idd ook Laura met euthanasie… Of idd, Henk die het allemaal niet meer trekt… Brrr! Benieuwd hoor, vind dat er momenteel veel leuke, nieuwe verhaallijnen lopen!

   • Verleden jaar was de cliffhanger op 01 juni 2023.
    Dit jaar op 30 mei. 1 dagje eerder dus.

    Ook ik vind het aan de vroege kant en erg jammer.
    Waarschijnlijk zo’n 3 maanden zonder GTST, wordt afkicken.

    • meer seizoenen classics ! op

     misschien vind je de classics wat. ik hoop dat ze deze zomer wat meer seizoenen er op zetten. er komt namelijk nu elke dag maar 1 online.. ik heb onlangs een verzoek gedaan bij videoland anders duurt het een eeuwigheid voordat je door al die seizoenen.

     • Meerdijkertje op

      @meer seizoenen classics ! Vind het zo stom dat ze seizoen 25 t/m 31 van Videoland afgehaald hebben. Want je kon tot dat moment alles zien.. Seizoen 1 t/m 26 zijn op DVD uitgebracht en je hebt natuurlijk de classics die geleidelijk op Videoland komen (nu tot seizoen 13) en vanaf 25 t/m heden stonden ook op Videoland, maar nu opeens veel weg, vanaf alleen tweede helft seizoen 31 nog maar… dus ik duim nog voor de DVD’s vanaf seizoen 27.. en/of terugkomst op videoland