Archief

  Vakantie Curaçao loopt dramatisch af voor Laura

  16

  Het zonnige tripje van Janine en Laura naar Curaçao eindigt voor laatstgenoemde in een ware nachtmerrie! Laura, die de ziekte van Parkinson heeft, is weer eens vergeten om haar medicatie in te nemen en dat blijft deze keer niet zonder gevolgen.

  Op Videoland is te zien dat Laura volop geniet van haar korte vakantie op het tropische eiland. Zo erg zelfs, dat ze niet denkt aan haar medicijnen. Die zijn hard nodig om haar parkinsonklachten te onderdrukken.

  Lees verder onder de video.

  Laura valt in het water

  Uren later komt Laura tot het besef dat ze haar medicatie niet heeft ingenomen. Ze haast zich naar het hotel om dat alsnog te doen, maar dan gaat het helemaal mis. Haar klachten worden intensiever waardoor ze nog maar amper kan lopen. Op een bruggetje, vlakbij het hotel, stort Laura in elkaar en valt in het water…

  Hoe loopt dit voor Selmhorst af?

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denk dat het een goed idee is als Nola uiteindelijk overlijdt. Haar karakter bevind zich op een zeker hoogtepunt dat de familie Sanders siert, maar overwegend voel ik dat Nola’s toekomst een element is dat hun leven op de langere termijn in gelijkwaardige balans moet brengen, naast minder gelukkige perspectieven. Zeker behouden ze alle welzijn en rijkdom, maar je kan niet alles hebben.
   Haar overlijden zal met veel princes Diana tragiek, haar schone herinnering letterlijk hooghouden en over 20+ jaar verhaallijnen nóg steeds intrigerend beïnvloeden.

   Dat moment waarbij ze haar stiefbroertje Manu onbedoeld leert dat hij net als haar vast makkelijk weg komt met liegen en stelen, was voor mij het tragische signaal dat God/ het noodlot, de mensen om Nola heen in bescherming neemt door haar te laten gaan.
   In afweging met de groeiende macht waarvan ze gegarandeerd is, moeten de universele wetten een hardere impact maken. Blijft straks een wrange vraag over, hoe het moet lopen met de Rosenboom in eeuwige eer van deze veel te jonge dame…

   • Geweldig trouwens dat Alex de Boer weer terug is.
    Wat begint hij heerlijk aan te komen. Doorzetten met veel bodypositivity graag en ophouden met die ogen zo groot maken als een Janine. Wanneer hij observeert of iets hoort, zijn die ogen al mooi genoeg.
    Ik dank Caroline, want mijn gevoel zegt dat hij veel opnamen aan haar te danken heeft.

    Ze moet even aan zijn wang geknepen hebben achter de schermen.

   • Opvallend dat ik twee lege schommels zag nadat Laura de telefoon ophing. Ook spoorweg overgang die dicht ging. Dat warme weer in meerdijk opeens.

    Zouden Janine, Linda en Stefano uit zijn rol stoel komt omdat Stefano vast komt te zitten in zijn rolstoel op het trein spoor.

    Maar ik was wel geschokt dat Laura in het water viel nu al te zien is.

  2. Laura komt me al jaren de keel uit.
   Nooit eerder ging een personage zo lang kwakkelend door in de serie, blij als ze eruit ligt.
   Janine met haar ridicule verhaallijn ook exit aub.
   Zij is in 30 jaar GTST nog nooit interessant geweest

  3. Ik wist het dat Richard met die uitslag ging rommelen. Zal mij niet verbazen dat deze verhaallijn doorgaat in het nieuwe seizoen en dat het later blijkt dat Rik de vader is en niet Richard.

   • ja dat zou kunnen de 7000e aflevering of anders 1 oktober zou ook nog kunnen ( volgens mij dan 35 jaar gtst )

  4. Oh jammer. Ik had een cliffhanger gehoopt met de vraag : ‘ overleeft Laura het? ‘. Ze hadden flink gebruik kunnen maken van het feit dat Jette heeft aangegeven te stoppen met GTST. Want wie is nou niet nieuwsgierig op welke wijze Laura de serie gaat verlaten, de vedette van GTST.