Archief

  Daan ontwaakt uit coma

  23

  Donderdag 4 juli belooft een bijzondere dag voor Rik de Jong te worden. Nadat hij afscheid heeft moeten nemen van zijn grote liefde Zoë, besluit hij om bij zijn broer Daan op bezoek te gaan. Hoewel zijn toestand stabiel is, ligt Daan nog steeds in coma. Daar komt één dag voor de zomerstop verandering in: Daan ontwaakt uit zijn coma.

  Tijdens de zomercliffhanger van seizoen 29 wordt er een start gemaakt aan een nieuwe verhaallijn tussen Daan en Nina. Nina wordt namelijk overrompeld door iets wat Daan tegen haar zegt als ze aan zijn ziekenhuisbed zit…

  Delen

  23 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ah vandaar de rare reactie van Bing naar Nina toen ze met Louise naar het ziekenhuis was en Shanti op Max liet passen… ze schrijven toe naar een scheiding. Jammer, lekker explosief koppel zijn ze juist.

   • Er komt een vriendin van Nina in de serie die gaat vast achter bing aan. Nina met Daan. Shanti zal wel bij Rik onder de pannen zijn en slome Sjors zal ooit wel weer eens bij Bing terecht komen

  2. Ben ik de enige die zich afvraagt welke man in de loods kwam om Aysen op te halen. Waarop zij zei: What the fuck…

  3. Cliffhanger is verrassend maar niet spannend en andersom. Dus ik weet niet wat ik er van moet denken. Maar die blik van Janine is goud waard.

  4. O mijn god ik had zoveel van deze cliff verwacht, maar ze hebben het weer voor elkaar gekregen me diep teleur te stellen…

   • Ik vind hem juist wel wat hebben. Niet te extreem, niet te voorspelbaar en je wilt verder kijken daar gaat het om bij de cliff! Alleen niet zoveel spektakel als vorig jaar dat ben ik met je eens.

  5. Nou en ik dacht dat Daan uit de serie zal gaan. Aysen zit ervast niet op te wachten als Daan weer bij komt

   • Een tijdje geleden (mei) werd bekend dat Dilan Yurdakul en Anouk Maas uit de serie gaan. Dus van Aysen hoeven we niet veel meer te verwachten, en Zoe zal toch waarschijnllijk toch wel met Nabil mee gaan…….

  6. nou zag ik net op de site dat linda dus ook in de cliff zit dus dat betekend dat de verhaalijnen rondom billy de palma centraal zullen staan wel hoop ik dat linda er volgend seizoen gewoon weer bij is

  7. Debbie koedijk op

   Denk dat Daan en Nina wat krijgen em dat ze samen een kind krijgen… en dat bing hun leven probeert kapot te maken… en daar door ruzie krijgt met rik

  8. Ik zie Daan en Nina als koppel, wel zitten vooral omdat ik Bing een verschrikkelijk personage vind. En daarbij volgens mij zijn Bing en Nina erg lang samen. Maar sinds kort vind ik Bing gewoon een verschrikkelijk echtgenoot. Misschien tijd dat hij uit de serie gaat, wat heeft hij eigenlijk nog te zoeken in Meerdijk naast Jojo?.

  9. Lijkt me leuk, de verhaallijnen die Daan moest spelen heb ik tot nu toe nooit zo geweldig gevonden… Toch kijk ik graag naar ‘m. Wie weet komt daar nu verandering in..

  10. Er zal wel een kind uit komen. En dan is er een De Jong-Sanders connectie bij. Bing niet blij en dat zet de vriendschap tussen Rik en Bing op scherp.