Archief

  De cliffhanger nadert: Loes slaat Nina neer

  20

  Met de cliffhanger in zicht stijgt de spanning in Meerdijk tot ongekende hoogte! Na Loes’ actie met de vergiftigde bonbon ligt Bing in het ziekenhuis. Loes hoopte om samen met Bing te kunnen vluchten, maar door complicaties bij Mauricius gaat dit plannetje niet door.

  Door de acties van Nina op dinsdag 3 juli loopt het plan gevaar om Loes te ontmaskeren. Het kost Nina veel moeite om te doen alsof ze niets met Bing te maken. Al snel krijgt Loes argwaan als ze Nina bij Bing aantreft in het ziekenhuis. Loes’ argwaan wordt bevestigd als ze niet veel later La Sanders betrapt die aan het rondneuzen is in haar spullen. De doorgedraaide gifmengster slaat Nina neer met een fles wijn, trekt haar kleren aan en verdwijnt. En waar Nina is… dat weet niemand!

   

   

   

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Net de aflevering van 5 juli bekeken en in de voorstukje van 6 juli zie dat zowel Lucas als Anton worden gebelt, Q belt Anton en die zegt wat DOOD en Lucas krijgt ook een vreselijk telefoontje, we moeten er dus vanuit gaan dat Nina is terug gevonden, dood, wel erg arme Ludo en Janine natuurlijk, hierdoor word Ludo weer de oude en Ludo grijpt Loes, ik weet niet hoe ze de clif over hebben gedaan, maar ze wilde dus iemand naar beneden laten donderen van een kraan en ik denk dat Aysen zal zijn.

   Dus Nina was dus tijdelijk terug om definitief afscheid te nemen. Jammer, is de rol van Ludo en Janine zo goed als zeker uitgespeeld.

   Einde GTST in zicht

   • anonymous91 op

    Lucas krijgt een vreselijk telefoontje ja, maar dat kan bv ook gaan over dat Tiffy in meerdijk is, misschien dat zij hem belt en zegt dat ze voorlopig in meerdijk komt wonen, en dat Lucas daarom zegt WAT

    en wie er dood is ik denk Aysen

    Nina is gewoon ergens vastgebonden om Loes niet in de weg te zitten bij het uitvoeren van haar plan

    op GTST Wikipedia pagina staat exit 6 juli Guido Spek als Sjoerd Bouwhuis, ik denk daarom dat Aysen doodgaat, en dat Sjoerd samen met Nuran terug naar Turkije gaat voor de begrafenis van aysen

    en jij hebt ook gelijk Nina is een van de hoofdrollen maar nog belangrijker een van de populairste karakters is ze ook

     • anonymous91 op

      ja dat Nina vermist is

      maar Anton krijgt telefoontje van Q, en zoiets wat Q zei ”loes is de moordenaar van jan maes” en waar anton op reageert dood? kan goed te maken hebben met Loes

  2. nina gaat niet dood ik denk het niet want als je heel goed hebt opgelet is ze al wel weer op set geweest wezen draaien voor volgend seizoen en hoezo was ze er dan niet mee gestopt toen ze met zwanger schapsverlof was.

  3. Misschien is het een idee om Lana in het nieuwe seizoen zwanger te laten worden van Q. We hebben alweer een tijdje geen verhaallijn van een tienerzwangerschap gehad en helaas blijft dat nog steeds actueel. Ook ben ik benieuwd hoe de rebelse Lana gaat veranderen als ze zwanger blijkt te zijn en hoe Q hier op zal reageren als er zoveel veranderingen zijn. En natuurlijk mag Martine Hafkamp nog een keer terugkomen voor haar achterkleinkind. Het zal een grote schok zijn voor Sjors en Lana dat ze niet dood is.

  4. Lijkt me lachen als blijkt dat Loes de dochter van Alice de Boer is.
   Ik denk ook dat Marly van der Velden gaat stoppen en dat Nina komt te overlijden.

   • ik denk het niet want als je heel goed hebt opgelet is ze al wel weer op set geweest wezen draaien voor volgend seizoen en hoezo was ze er dan niet mee gestopt toen ze met zwanger schapsverlof was.

    • anonymous91 op

     ja ik geloof je, ik denk dat Loes vooral wel slim genoeg is dat ze levend meer heeft aan Nina dan dood

     dus die zit gewoon ergens vastgebonden in een of ander verlaten gebouw denk ik

  5. Nina is dood denk ik, betekend dat Loes nu ten dode is opgegeven , ze krijgt Ludo en Leon achter zich aan en dat moet je niet willen, zie spoilers 6 juli a.s.