Archief

  De grootste angst van Janine komt uit: Hein ontsnapt!

  4

  De gemoederen lopen volgende week hoog op in Goede Tijden, Slechte Tijden. Janine is door meerdere mensen gewaarschuwd voor seriemoordenaar Hein. Zij maakt zich echter geen zorgen: Hein zit achter slot en grendel en kan haar niks maken. Hein verlangt echter steeds meer naar vrijheid. Vorige week was te zien dat hij zijn medicijnen niet inneemt en dit achter een schilderij in zijn cel verstopt.

  Aanstaande vrijdag is te zien dat Hein al zijn verstopte medicijnen in één keer inneemt. Door een overdosis belandt hij in het ziekenhuis. Hein is buiten levensgevaar en wordt nog een nacht ter observatie in het ziekenhuis gehouden. Voor Hein is dit een uitgelezen kans om zijn plan tot uitvoer te brengen: ontsnappen! Anton komt tot de schokkende ontdekking dat Hein niet meer in zijn bed ligt. Janine krijgt de schrik van haar leven als ze hoort dat Hein is ontsnapt.

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Best spannend, ik vond het al een beetje saai worden met die Hein, eindelijk weer een beetje pit in het verhaal, ik ga zeker weten kijken!

   • Klopt @Marith. Wordt best spannend.

    Weet je, men moet gewoon wat geduld hebben, verhaallijnen duren nou eenmaal lang in een soap. Dat is inherent aan een soap of te wel onafscheidelijk verbonden met een soap. 🙂

  2. Ik vind de hele verhaallijn met Hein zo saai en niet realistisch. Jeanine wie altijd wantrouwig was en alles uitzocht, nu zo naief? Wie heeft zich dit bedacht? Slecht slecht slecht.