Archief

  December: verlaat Daan Meerdijk?

  12

  Is de maand december de laatste maand dat acteur Dorian Bindels in GTST te zien is? Het lijkt er namelijk op dat Daan Stern zijn koffers pakt en vertrekt naar Milaan. Of kiest Daan op het allerlaatste moment voor de liefde en blijft hij toch in Meerdijk?

  Verder in december: Rik en Shanti groeien weer dichter naar elkaar toe, laat Lynn haar gezicht even zien in Meerdijk en Stefano gaat verder met zijn wraakplan om Ludo te ruïneren.

  Bekijk de trailer van de maand december!

  Delen

  12 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Als Dorian Bindels wel vertrekt kan hij dit zelf ook aangegeven hebben hé, niet iedereen wordt zomaar ontslagen. Misschien heeft Dorian andere plannen je weet maar nooit, of hij blijft gewoon in GTST.

  2. Ik denk dat het Stefano is die Daan daar heen laat gaan om zo vrij spel te krijgen.
   Helaas zal zijn vriendin er een stokje voor steken. Waarschijnlijk onbedoeld omdat Daan toch niet zonder Cato kan.

   • Ik heb het al eens eerder gezegd (ook bij dit artikel).

    Hoop dat je gelijk hebt of krijgt, dat Daan niet naar Milaan gaat.

    Is gewoon een enorm verlies voor GTST.

  3. PLEASE laat Daan gwn blijven! Hij twijfelt inderdaad en ik zal echt gaan duimen! Ook in de promo zijn ze weer super verliefd, en het is bijna kerst, dus ik hoop op goeie romantische tijden voor ze 🥺 Spannende maand weer en een heerlijk feestdagen thema in Meerdijk!

  4. Dat zou echt een slechte keus zijn om Daan eruit te schrijven, weg met die Stefano zou ik zeggen.
   Slechte acteur en stomme verhaal lijn.
   En ik vind de verhaal lijn van Rik en Shanti ook veel te lang duren.

  5. Laten we hopen van niet , lekker Stefano naar Milaan sturen zijn we daar meteen vanaf want de verhaallijn die er aan komt met Stefano is te idioot voor woorden .
   Trouwens , ik begin nu ook genoeg te krijgen van het Shanti en Rick verhaal , het sleept en sleept en sleept en er komt geen einde aan.

   • Dat heb ik ook al eerder geschreven, laat Stefano naar Milaan gaan. Maar blijkbaar vindt Ludo dat Daan die kans moet krijgen, misschien uit dank voor Daan ’s loyaliteit naar Ludo toe, deze promotie.
    Maar als ik de preview zo zie, is het allerminst zeker, Daan twijfelt sterk.

    Het verhaal Rik en Shanti denk/begrijp ik dat er een toenadering komt tussen die 2.
    Maar eens het duurt te lang.

  6. Ik denk dat Daan wel weggaat maar eerder terugkomt. En dan Ludo niet meer als de baas terug ziet. Die zal wel vergiftigd zijn door Stefano door middel van middelen en dergelijken shit wat hij eerder heeft gedaan.

   Het zal dan Daan va Stefano gaan worden om Ludo te helpen. Aangezien Ludo altijd voor hem klaar stond en alle kansen heeft gegeven. Vervolgens pakt Ludo Stefano nog aan en zien we hem niet meer.