Update: Is Anton de biologische vader van Tiffy uit Nieuwe Tijden?

by GTSTCourant

Eerder schreef GTSTCourant dat Anton Bouwhuis mogelijk de biologische vader is van Tiffy Koster uit Nieuwe Tijden. De GTST-magazines, waarvan de eerste editie vanaf vandaag verkrijgbaar is, hebben een vierdelig feuilleton waarin een schokkende gebeurtenis uit het verleden van Anton Bouwhuis aan het licht komt. In de eerste editie van het GTST-magazine is te lezen dat Anton vierentwintig jaar geleden via zijn huisartsenpraktijk in contact is gekomen met ene Bernadette. Door problemen in de privésituatie van zowel Anton als Bernadette groeiden de twee naar elkaar toe. De twee zijn uiteindelijk met elkaar naar bed geweest.

Tiffy Koster uit Nieuwe Tijden heeft altijd gedacht dat haar vader is overleden, maar dit blijkt niet zo te zijn. Inmiddels is bekend dat de biologische vader van Tiffy Koster in Meerdijk woont. Tiffy’s moeder heet Bernadette Panhuys. Het lijkt er dus op dat Anton inderdaad de biologische vader van Tiffy is.

 


Lees ook:

5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romke
8 juli 2017 10:08

Dit zou zo ontzettend jammer zijn! Te precieze herhaling…

Cliff was ook herhaling, maar van verschillende eindes van verhaallijnen weer iets ‘nieuws’. En wat wil ie ook na meer dan 25 jaar!
Maar nee, Anton opnieuw een buitenechtelijk kind, dat is nog te kort geleden..

judith
22 juli 2017 13:11
Antwoord op  Romke

nou dat vind ik ook

Anoniem
2 augustus 2017 17:41
Antwoord op  judith

Sorry hoor maar ik vind het al superknap dat ze al 27 jaar een cliff verzinnen dus een beetje respect is wel op zijn plaats, doe het ze eens na!

Gtst
21 augustus 2017 17:09
Antwoord op  Anoniem

Wat ga jij je druk maken om iemand zijn persoonlijke mening?

Chantal
30 augustus 2017 12:25

Ik zou hett leuk vinden als Tiffy naar goede tijden komt om haar vader te ontmoeten, met haar naïeve en lieve persoonlijkheid kunnen veel verhaallijnen gemaakt worden (en ik ben wel benieuwd hoe Anton zou reageren als hij opeens een dochter zou hebben).

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!