Archief

  Definitieve castfoto seizoen 28 zonder Maxime én Bill

  22

  De definitieve castfoto van seizoen 28 is bekend gemaakt. Het GTST Magazine publiceerde twee weken geleden de castfoto van seizoen 28, maar dit bleek niet de definitieve foto te zijn. De foto mocht namelijk niet verraden wie de brand in Boks niet zou overleven.

  Op de nieuwe foto ontbreken zowel Maxime als Bill. Inmiddels is bekend dat Marjolein Keuning de serie zal verlaten. Het lijkt erop dat Bart Oomen, die rol van Bill Norris speelt, ook de serie zal gaan verlaten. Norris overleeft de brand in Boks, maar zal vermoedelijk niet lang in het achtentwintigste seizoen van GTST te zien zijn.

  Nieuw op de foto is Zoë, gespeeld door Anouk Maas. Sjors Langeveld ontbreekt, omdat Inge Schrama door gezondheidsredenen tijdelijk niet in de serie te zien is. Ook Felix Jagtman ontbreekt op de foto. De rol, gespeeld door Urvin Monte, is namelijk een gastrol.

  Delen

  22 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Jammer dat Felix en Bill eruit gaan. Ik vind Bill wel een goede tegen stander voor Ludo. Was er weer meer strijd aanwezig. Ik hoop dat hij ooit weer terug komt. Felix vind ik erg mooi passen bij Lucas. Hij geeft meer evenwicht/ balans. We gaan het zien. Het is toch gewoon top dat GTST al zo lang bestaat. Super ga zo door…. Ik blijf toch wel kijken.

  2. wel vreemd dat inge er niet op staat. ik begrijp dat ze tijdelijk (?) afwezig is ivm gezondheidsredenen, maar kan ze daardoor ook niet deelnemen aan de castfoto?
   Ben blij dat bill er uit gaat.

  3. Interessant dat Lucas bij Zoë en Noud staat en niet echt bij zijn familie. Vaak betekenen dat soort dingen toch ook dat ze met die mensen veel te maken krijgen? Want anders had ik hem en Amir van plek laten wisselen :p

   • Bill is gewoon een gastrol, het heeft niets te maken met hoe lang je mee speelt. Menno heeft er 12 maanden (zonder zomerstop) in gezeten en was ook een gastrol. Bill zit nu pas op 7,5 maand zonder stop. Ik vind het wel jammer… Maxime was mijn favoriet en Bill vond ik ook leuk…. Laten ze Rik er maar eens uit gooien, zijn rol is nu wel uit gespeeld.