Archief

  Demi raakt zwanger

  21

  Een nieuwe tienerzwangerschap in GTST is aanstaande.

  In Goede Tijden, Zomer Tijden gaf Cas Jansen al aan dat de familie Verduyn het komende seizoen kan rekenen op gezinsuitbreiding. Het gaat om dochter Demi, want zij raakt zwanger van nieuwkomer Marwan!

  GTST zet zich schrap voor de start van een nieuwe controversiële verhaallijn. Hoe gaat de minderjarige Demi om met haar zwangerschap? En hoe legt Marwan, die meerderjarig is, dit uit aan zijn strenggelovige Marokkaanse familie?

  Het is niet de eerste keer dat GTST een tienerzwangerschap verwerkt in de soap. In 2011 raakte Rikki de Jong zwanger van Sjoerd.

  Delen

  21 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Als haar baby jongen word en jullie hebben over tijdje halfbloedje marokaans nodig die heb ik!!!! Blond haar krullen blauwe ogen!!!half nl half Marokkaans

   Hij word over 2 weken 1 jaar dus tegen de tijd dat haar kindje loop kan je mijn mannetje nemen in de serie

  2. Wat ik me afvraag.. Wat is er gebeurt het pesten? Ineens alles klaar en weg?
   Meisje gaat toch naar school?
   Of was het een voorloper op iets groters..
   Vind sowieso dat verhaallijnen vaak ineens stoppen..

  3. Ik denk niet dat Demi zwanger raakt. Die zwangerschapstesten die je in de maand promo ziet zijn van Nina, niet van Demi. Ik denk dat die ‘ruzie’ die je in de promo ziet tussen Demi en Marwan te maken heeft met hun leeftijdsverschil of het feit dat Demi niet Marokkkaans is. Jammer, want het leek me wel een leuke verhaallijn!

   • Heb je geslapen afgelopen weken ofzo? Cas Jansen heeft het zelf verteld bij Jinek. Een zwangerschap in zijn gezin.

    • Lekker aardige reactie weer😂 ik heb jinek niet gezien, maar wel door goede tijden zomertijden begrepen dat er inderdaad gezinsuitbreiding komt. Maar dat hoeft natuurlijk niet perse Demi te zijn, kan iedereen in het gezin zijn, of misschien worden ze wel pleeg/adoptieouders van het kindje van nina&daan. In ieder geval zijn de zwangerschapstesten niet van Demi en is er dus niks meer wat erop wijst dat Demi degene is die voor gezinsuitbreiding zorgt. kinderen mogen ook maar een beperkt aantal uren per week werken, waardoor ik me afvraag of het überhaupt mogelijk is om Noa Zwan 2 grote verhaallijnen vlak na elkaar te laten spelen, want ze is pas net 15. Maar nogmaals, het lijkt me wel een hele leuke verhaallijn, en we gaan zien of die er komt, het lijkt mij wel heel leuk!

     • Als demi al zwanger zou zijn kan pa niets meer zeggen over jojo en van zij gewoon mee naar Australië. Zou natuurlijk ook Saskia of de hond kunnen zijn. Hond was tijd geleden weggelopen en daarna ziek!en nee niet vergiftigd zoals Zoë zei

  4. Denk dat ze heel tevreden zijn over het meisje dat haar speelt, krijgt veel betere verhaallijnen en meer screentime dan de andere verduyn kinderen.

  5. De originele cliffhanger zou aflevering 6185 zijn (en is nu op dinsdag 20 oktober), dus ik denk dat het een hele spannende maand/aflevering wordt!

  6. Jee, Richard die Janine onder schot neemt, heftig .
   Die krijgt me een zooi ellende als Ludo even wraak komt nemen hahaha, super verhaallijn