Archief

  Deze persoon heeft Roman vermoord

  16

  Al op korte termijn maakt GTST bekend wie dokter Roman van Loon heeft vermoord. Hoewel alle signalen naar Julian Verduyn als dader wijzen, heeft iemand anders de huisarts om het leven gebracht.

  Romans nieuwe vriendin Christie heeft de moord op haar geweten. In het bos heeft zij de huisarts met een zaklamp op zijn hoofd geslagen. Ze heeft uit zelfverdediging gehandeld: tijdens een ruzie kon Roman zijn handen niet van haar afhouden.

  Christie is van plan zichzelf bij de politie aan te geven. Goed nieuws dus voor Julian, die nu hoofdverdachte nummer één is.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Meerdijkfan op

   ik vind dit echt een mooi en ontroerend verhaal. heb net de laatste aflevering vooruitgekeken bij videoland. 3 vrouwen die het zelfde zijn overkomen. prachtige aflevering. ik denk dat Saskia nu gaat proberen een oplossing te vinden zonder dat Christie de bak in draait. omdat Saskia vind dat Christie een dader is maar een slachtoffer.

   • Ik kijk ook vooruit en heb toch het gevoel dat Christie het niet heeft gedaan. Zij blijkt nl een zus te hebben en zegt dat zij naar haar toe gaat in Frankrijk.We hebben in een eerdere aflevering .Christie in de avond naar het huisje zien fietsen en nu staat zij ineens bij een auto om te vertrekken .En zij zegt naar de poltie te gaan maar die is al bij haar geweest op de avond van de moord. Kortom ik denk dat GTST ons met een kluitje in het riet stuurt en deze verhaallijn heel anders afloopt dan wij met elkaar denken.

  2. Ik kan mij ook niet voorstellen dat deze verhaallijn zo ineens is afelopen. Mijn gedachte is dat Christie wel naar de politie gaat maar dat zij daar vertelt dat zij en Roman de auto van Julian hebben gezien . Roman komt naar buiten, krijgt ruzie met Julian en zo probeert zij alsnog de schuld naar Julian te schuiven . Zij heeft ook al eerder gelogen dat zij Roman niet kende terwijl Saskia zag dat zij wel de sleutels van Roman had. Dus zij is niet te vertrouwen .

    • Ze bedoeld dat dit voor zijn dood zou hebben afgespeeld. Echter als ik lees dat Saskia nog een beroep gaat doen op Laura en een advocaat voor Julian, (afleveringen begin april) zal het nog niet afgelopen zijn

    • Saskia en Julian zijn overdag bij het huisje geweest. Julian is ‘savonds terug gegaan. Heeft Roman gesproken , krijgt ruzie met hem maar gaat toch weer weg..Christie zegt dat zij ruzie met Roman heeft gekregen toen julian en Saskia weg waren maar dat klopt niet want toen was het nog dag en tegen Saskia en Evi vertelt zij dat het avond was want ze nam een zaklamp mee .Haar verhaal klopt niet en ik denk dat ze tegen de politie probeert het zo te draaien dat Julian toch verdacht word .

  3. Ik geloof echt niet dat het hiermee afgedaan is. GTST is dit verhaal al zoo lang aan het rekken en dan zou het nu ineens klaar zijn. Waarschijnlijk gaat die Christie geen aangifte doen en belandt Julian alsnog achter de tralies, tijdelijk dan.

   • @Ed klopt, deze verhaallijn is nog niet afgelopen.
    Een snelle afloop van een verhaallijn….😱 Sorry, kan ik mij niet voorstellen.