Archief

  Dilan Yurdakul binnenkort weer terug in GTST

  7

  Over een aantal weken zal actrice Dilan Yurdakul, die gestalte geeft aan het personage Aysen Baydar, weer te zien zijn in GTST. De actrice is op de set van GTST gespot, meldt Televizier. De actrice is in een verhaal van collega Ferry Doedens te zien op Instagram.

  Na heftige gebeurtenissen, besloot Aysen in januari om Meerdijk te verruilen voor de Verenigde Staten. Aysen was in blijde verwachting van Sjoerds kind, maar liet een abortus plegen nadat ze te horen kreeg dat Sjoerd de vader van Teddy zou zijn. Achteraf bleek dat niet Sjoerd, maar Thijs Teddy’s vader is.

  De beelden dat Aysen haar kind ook daadwerkelijk liet weghalen, zijn nooit vertoond. Zou Aysen de abortus toch op het laatste moment hebben afgebroken? Over enkele weken zal dit duidelijk worden.

  Delen

  7 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. POLITIEVROUW AYSEN BAYDAR 4-8-2017 VRIJDAG

   JIJ BEN EEN HELEN GOEDEN POLITIEVRAUW WAAR DE WIJK BLIJ MEE ZAAL ZIJN .EN IK KAN JOU NIET MISSEN ALS JE WEG BEN VAN GTST. WERK JIJ SAMEN MET EHTE POLITIE ? EN HEB JE NOG WAT TE IN MEERDIJK OF BLIJVEN DE BOVEN WEG UIT MEERDIJK OM DAT JIJ ER BENT WANT ZO POLITIEVROUW IS ER MAAR DAT ER POLTIE IS. KOM ER EEN GTST POSTER ? WANT DAT ZAAL HEEL ERG LEUK ZIJN EN IK HOOP DAT GTST GAUW WEER OP DE TV KOMT WANT IK MIST HET WEL GTST WANT MOET OM 20:UUR
   NAAR EEN ANDER TV PROGAMA KIJKEN

   MET DE GROETJES
   VAN
   ROB BLOEBAUM

  2. Dilan is gegroeid in haar rol en Aysen hoort er zeker bij.

   Ik kijk er naar uit hoe ze mogelijk Martine en Sjors aan gaat pakken.

  3. ik zeg heel eerlijk; jammer. ik vind aysen één van de meest onuitstaanbare personages die denkt dat ze onsterfelijk is oid.