Archief

  Dit gebeurt er in de eerste week van GTST

  9

  GTST is weer terug! Ben jij ook zo benieuwd wat er in de eerste week van het nieuwe seizoen gaat gebeuren? Lees dan snel verder.

  Ilyas

  Ilyas wordt met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Na een succesvolle operatie is het afwachten in hoeverre Ilyas’ hersenen zijn beschadigd door een zuurstoftekort. Hij wordt daarom kunstmatig in coma gehouden. Voor de verdrietige aangelegenheid keert Sami, de vader van Marwan en Ilyas, terug naar Meerdijk. Enkele dagen later komt Ilyas bij. De hersenschade lijkt mee te vallen, maar voor JoJo is er slecht nieuws: Ilyas herkent haar niet meer!

  De castfoto van seizoen 32! Nina Sanders ontbreekt op deze foto, omdat actrice Marly van der Velden nog altijd geniet van haar zwangerschapsverlof.

  Het veilinghuis

  Ludo en Richard zijn verbijsterd als ze erachter komen dat ze voortaan met elkaar moeten samenwerken. Billy heeft Ludo benoemd tot eigenaar van het veilinghuis en ze heeft Richard aangesteld tot algemeen directeur. Van Billy ontbreekt overigens elk spoor: zij heeft Meerdijk, tot groot verdriet van Richard, definitief verlaten.

  Leon

  Ludo, Richard en Janine krijgen de schrik van hun leven als ze Leons lijk vinden in het magazijn van het veilinghuis. Het drietal is radeloos: wat moeten ze doen? Ludo en Richard komen tot het besluit om het lijk weg te werken en de politie overal buiten te houden. Intussen maakt Leons vrouw, Dorien, zich ernstig zorgen: zij heeft haar man al dagen niet gezien…

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik hoop dat Billy er even tussenuit is (flexwet of verhaaltechnisch) en over een tijdje als een duveltje uit een doosje weer opduikt. Waarschijnlijk als het lijk weggewerkt is, zodat er ook niks meer naar haar kan wijzen als dader.

  2. Ondanks de kritiek op het acteeespel in gtst tegenwoordig moet ik wel zeggen dat ik de acteur die Marwan speelt echt fantastisch vind acteren net als de chemie met zijn vader chapeau!

   • Jammer! @R, Billy de Palma bepaald niet alleen het verloop van GTST.
    Haar manier van verdwijnen, vindt ik ronduit laf. (Zelf kan ze er natuurlijk niets aan doen het is haar rol/personage die ze speelt)

    Er zijn genoeg goede acteurs en actrices die in goede verhaallijnen spelen.

  3. Bah zeg, weer een revalidatie. Begin daar wel een beetje moe van te worden inmiddels. Het lijkt meer een ziekenhuisserie dan een soap inmiddels.
   De chemie tussen Ludo en Richard vind ik dat wel weer helemaal top. Ik hoop dat ze de verhaallijnen weer positief gaan bijsturen.

  4. Yvonne van den E op

   Jammer erg voorspelbaar weer in coma en weer geheugen verlies,dat van Billy was voorspelbaar ,maar goed afwachten hoe het allemaal verloopt ,ook een lijk opruimen , wat vrouw en kinderen heeft dat gaat zoeken,en wordt als vermist opgegeven ,de waarheid komt vroeg of laat en omdat ludo en Richard geen van bijden het gedaan heeft loopt dit weer erg raar ,wie verzint dit eigenlijk ? Maar goed ik ga wel weer kijken ik vind echt GTST is echt het weer zo is het mooi weer zo erg slecht en voorspelbaar , PS dat van dat booreiland was echt een 10 waard top en dan dit ook de cliffhanger aangepast wanneer of krijgen we nu wel de juiste te zien of blijft deze in de kast ? Ik was er wel benieuwd naar , natuurlijk respect voor Peter r de Vries , maar los toen ,Pim Fortuyn vermoord werd en Teo van Goch ,ook niets en zo nog veel meer bekende Nederlanders .ook valt mij op de mondcapjes ik heb ze daar ook niet gezien , niet nodig blijkbaar !!

   Verder veel kijkplezier .

   • Wat die mondkapjes betreft, er is bewust gekozen om de pandemie corona/covid-19 niét in GTST op te nemen.
    Over de reden van dit besluit heeft GTST/RTL4 destijds uitgebreid gecommuniceerd.

    Ook jij véél kijkplezier.