Archief

  Alles over de cliff!

  14

  In de laatste aflevering van het seizoen kiest Valentijn de kant Richard in de strijd tussen Ludo en Richard. En dat heeft verregaande gevolgen…

  In de Rozenboom wordt Richard geconfronteerd door een man met een Midden-Oosters uiterlijk. Hij heeft maar een simpele vraag voor hem: waar blijft schilderij L’Absence? Zijn opdrachtgevers in Abu Dabi worden onrustig. Als Richard het werk niet weet te bemachtigen, is hij zijn leven niet zeker. Richard zet daarom alles op alles om het schilderij in zijn bezit te krijgen. Zijn inzet: Valentijn en Amelie.

  Avond
  Amelie wordt onrustig als ze de hele avond in de gaten wordt gehouden door een onbekende man. Intussen is Valentijn met een smoes naar Richards kamer gelokt en wordt daar door hem gedrogeerd. Als de tiener zijn bewustzijn verliest, geeft Richard de onbekende man de opdracht om Amelie, die op dat moment aan het fietsen is, opzettelijk van de weg te rijden.

  Ochtend
  De volgende dag ontwaakt Valentijn in een auto. Hij heeft geen idee waar hij is en wat er is gebeurd. Amelie ligt bewusteloos in de bosjes. Het is onduidelijk of de aanrijding haar fataal is geworden.

  Probeert Richard de schuld van Amelies ‘ongeluk’ in de schoenen van Valentijn te schuiven? Of is hij iets anders van plan? En de belangrijkste vraag: is Amelie nog in leven?! Antwoorden krijgen we pas na de zomer. Een precieze datum is niet bekend, want door de coronacrisis liggen de opnames van GTST nog altijd stil.

  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. markpostma op

   oh lekkere aflevering kan dit een paar jaar zo gaan dan niet ene echte cliffhanger zou heerlijk zijn worden daar de kosten ook op bespaard en kunnen ze dan ook niet gewoon wat eerder stoppen half juni dan zou heerlijk zijn dus GTST als dat zou kunnen dan graag

  2. Natuurlijk blijft Amelie in de serie, ze heeft al gezecht dat in de nieuwe afleveringen op afstand word opgenomen.. dus ga ik er van uit dat ze er volgend seizoen weer bij is

  3. Ik vond het oprecht een hele goede aflevering! Ondanks dat GTST niet heeft kunnen toewerken naar een “echte” cliffhanger door de coronacrisis, vond ik deze aflevering toch wel echt cliffhanger-waardig’! Goed gedaan GTST! Ik ben benieuwd naar het vervolg.