Dodelijk slachtoffer tijdens zomercliff seizoen 28

De zinderende seizoensfinale van GTST is in aantocht! Tijdens deze zenuwslopende aflevering gaat GTST terug in de tijd.
Ludo kan Nina maar niet bereiken. Wanneer zijn ongemak groeit, zet hij alle middelen in om haar te vinden. Als Bing bijkomt in het ziekenhuis, wordt hij direct ondervraagd door de politie. Aysen achtervolgt Loes. Ze komen in een extreme situatie terecht.

Donderdag 5 juli krijgt Anton Bouwhuis een schokkend telefoontje met de boodschap dat er iemand is overleden. Welke dramatische gebeurtenissen hebben zich voltrokken na het mislukte huwelijk van Aysen en Sjoerd op 4 juli? En bij wie slaat het noodlot toe? Je ziet het vrijdag 6 juli tijdens de 28e zomercliffhanger van GTST bij RTL 4 en Videoland.


84
Laat een reactie achter!

NuTim

Wat een slechte cliffhanger! De duurste ooit..ja als je m twee keer moet opnemen wel ja

Kenny Lilipaly

Ik vond hem juist een van de spannende

Tim

Aflevering staat ondertussen op Videoland

Qwerty

Sjoerd gaat uit gtst. Net bekend geworden.

Blue

Loes gaat dood die heeft teveel slachttoffers gemaakt om nog in gtst te blijven. En Sjoerd want die gaat eruit en Tifi uit Nieuwe Tijden komt in gtst

Vlinder

Ik denk dat Aysen dood gaat Loes komt ook vast te zitten van dubbele moord, vergiftiging, dreiging en ontvoering.

Kevin

Loes gaat dood. Ik denk dat het gewoon een lange gastrol was net zoals Bill Norris. Ze hebben haar in de leader gezet zodat wij denken dat ze voor vast is. Hoe gaan de schrijvers haar anders terug laten komen in meerdijk terwijl ze iemand heeft vermoord, een relatie probeert kapot te maken, iemand vergiftigt heeft, iemand neer geslagen heeft, en heeft geprobeerd om iemand op te hangen. Ze is te “gestoord” voor een vaste rol. (Helaas)

KvG

Weet iemand of er nog iets gaat gebeuren met de meerdijkapp?

jordan

Die moest je allang al verwijderen

Misha

Laat Nina maar dood gaan, zijn we daar ook een keer vanaf.

anonymous91

ik denk niet dat zij een slachtoffer is van deze zomercliff

ik denk of Sjoerd, of Bing, of Zoey

Brian

Ik denk dat Zoey dood gaat , zei rent namelijk Loes achterna en komen op een gevaarlijke plek samen als ik het goed zie in het korte fragment voor de cliffhanger

Helma

Zie net dat bij RTL Lounge donderdag de aflevering van vrijdag is te zien

Emma

Kun je me een link sturen

Menno

Ik denk dat het nog wel eens goed zou kunnen dat bing dood gaat, aangezien hij stopt met redacteur zijn van het gtstmagazine. Aysen neemt dit over. Met loes gaat ook zeker iets gebeuren maar weet niet wat

anouk

zolang nina niet dood gaat is alles prima

Vlinder

Dat stukje van Anton die gebeld word
Door Q van dat er iemand dood is kan ook een stukje zijn van wat er na de cliffhanger gebeurd, die stukjes zien we vaker in het begin van GTST. Dus dat we de drama eerst zien en daarna Q belt met Anton, maar dat we pas na de Cliffhanger weten wie er dood is.

Henk

En vrijdag weet je nog niks… wordt vervolgd in september….

Edd

Mijn gevoel gaat uit naar Aysen… maar ondanks dat haar personage dit seizoen ronduit matig was, hoop ik dat niet. Ik vind dat ze echt een vaste kracht is geworden in de afgelopen 6,5 jaar, ze hoort in GTST! Dan toch maar Loes. Overigens begon dit seizoen als het slechtste seizoen ever, maar daar hebben ze zich best redelijk uit weten te redden. Behalve dan dat het gedoe rondom Jan Maes echt té lang geduurd heeft.