Archief

  Dodelijk slachtoffer tijdens zomercliff seizoen 28

  84

  De zinderende seizoensfinale van GTST is in aantocht! Tijdens deze zenuwslopende aflevering gaat GTST terug in de tijd.
  Ludo kan Nina maar niet bereiken. Wanneer zijn ongemak groeit, zet hij alle middelen in om haar te vinden. Als Bing bijkomt in het ziekenhuis, wordt hij direct ondervraagd door de politie. Aysen achtervolgt Loes. Ze komen in een extreme situatie terecht.

  Donderdag 5 juli krijgt Anton Bouwhuis een schokkend telefoontje met de boodschap dat er iemand is overleden. Welke dramatische gebeurtenissen hebben zich voltrokken na het mislukte huwelijk van Aysen en Sjoerd op 4 juli? En bij wie slaat het noodlot toe? Je ziet het vrijdag 6 juli tijdens de 28e zomercliffhanger van GTST bij RTL 4 en Videoland.

  Delen

  84 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Loes gaat dood die heeft teveel slachttoffers gemaakt om nog in gtst te blijven. En Sjoerd want die gaat eruit en Tifi uit Nieuwe Tijden komt in gtst

  2. Ik denk dat Aysen dood gaat Loes komt ook vast te zitten van dubbele moord, vergiftiging, dreiging en ontvoering.

  3. Loes gaat dood. Ik denk dat het gewoon een lange gastrol was net zoals Bill Norris. Ze hebben haar in de leader gezet zodat wij denken dat ze voor vast is. Hoe gaan de schrijvers haar anders terug laten komen in meerdijk terwijl ze iemand heeft vermoord, een relatie probeert kapot te maken, iemand vergiftigt heeft, iemand neer geslagen heeft, en heeft geprobeerd om iemand op te hangen. Ze is te “gestoord” voor een vaste rol. (Helaas)

  4. Ik denk dat Zoey dood gaat , zei rent namelijk Loes achterna en komen op een gevaarlijke plek samen als ik het goed zie in het korte fragment voor de cliffhanger

  5. Ik denk dat het nog wel eens goed zou kunnen dat bing dood gaat, aangezien hij stopt met redacteur zijn van het gtstmagazine. Aysen neemt dit over. Met loes gaat ook zeker iets gebeuren maar weet niet wat

  6. Dat stukje van Anton die gebeld word
   Door Q van dat er iemand dood is kan ook een stukje zijn van wat er na de cliffhanger gebeurd, die stukjes zien we vaker in het begin van GTST. Dus dat we de drama eerst zien en daarna Q belt met Anton, maar dat we pas na de Cliffhanger weten wie er dood is.

  7. Mijn gevoel gaat uit naar Aysen… maar ondanks dat haar personage dit seizoen ronduit matig was, hoop ik dat niet. Ik vind dat ze echt een vaste kracht is geworden in de afgelopen 6,5 jaar, ze hoort in GTST! Dan toch maar Loes. Overigens begon dit seizoen als het slechtste seizoen ever, maar daar hebben ze zich best redelijk uit weten te redden. Behalve dan dat het gedoe rondom Jan Maes echt té lang geduurd heeft.

  8. Lekker is dat! Normaal is in de RTL app de vooruitkijk aflevering vanaf 20-20.15 uur te zien. Maar vanavond niet hoor. Nog steeds niet beschikbaar! Zou dat een commercieel Videoland trucje zijn? Zodat je lid wordt oid?
   Ik trap er niet in. Al moet ik er tot volgende week vrijdag op wachten !!
   Wat waardeloos RTL!!

   • @ Suus.. laatste aflevering komt niet online vanwege gelijkenissen met een incident op dezelfde locatie, ze hebben het opnieuw op moeten nemen dit heeft in alle media gestaan…

      • Nou als het zo simpel lag als jij nu beweerde dan had de cliffhanger er nu wel opgestaan. Maar blijkbaar is er een goede reden dat gtst cliffhanger nog niet vooruit te kijken is.

      • Bjorn & Frannie op

       Als je een beetje hier en daar gelezen had had je geweten dat de laatste aflevering van dit seizoen niet online komt dit omdat die pas recent opnieuw opgenomen is normaal word 1 aflevering 6weken voor uitzending opgenomen maar omdat het incident waar de vergelijkenis mee is eind mei gebeurd is hebben ze dit opnieuw opgenomen en is die dus nog niet klaar om online te komen vanaf volgende week vrijdag 20uur kunnen we allemaal samen kijken

      • Ja ik heb t gezien. Wat vreselijk zeg dat ongeluk. Goed dat ze de clifhanger zijn gaan veranderen !
       Nu kunnen we t donderdag zien volgens een reactie v iemand hier op de site ??

      • Jij zegt dat de cliffhanger af is. Dat zal ook zo zijn. Maar er is een reden dat die nog niet online staat. Maar daarvoor moet je bij gtst zelf zijn.

      • Beste @Suuzz en @Dre, type de volgende tekst in op Google (of andere zoekfunctie)
       – Zomercliffhanger GTST niet vooruit te kijken bij Videoland –
       en het verklaart waarom de cliffhanger niet vooruit te bekijken is.

       Het genoemde recente voorval heeft betrekking op:
       bij Faralda Crane hotel, het hotel dat in een oude hijskraan is gevestigd op de NDSM-werf, is in de nacht van zaterdag op zondag een 32 jarige man overleden na een val.
       Blijkbaar leek de cliffhanger van GTST te veel op dit ongeval en uit respect voor de overledene en zijn nabestaanden heeft men de cliffhanger op het laatste moment aangepast.

       Dus @Suuzz en @Dre jullie kunnen ophouden met steggelen.

      • Nog even een aanvulling op mijn eerdere reactie:
       GTST en RTL hebben hier duidelijk over gecommuniceerd. Allemaal op internet terug te vinden. Dus even wat moeite doen en het is allemaal terug te vinden EN vooral te lezen.
       Zelfs in RTLBoulevard hebben ze het er over gehad.

  9. Vrijdag gaat er sowieso iemand dood maar de dag ervoor is er ook iemand overleden die boodschap krijgt Anton via de telefoon maar wie ?????????

  10. Misschien was de oorspronkelijke cliffhanger wel de Loes en Aysen die worstelen in de kraan, omdat Aysen Loes probeerde tegen te houden. Loes heeft Nina gedrogeerd en wilde Nina uit de kraan gooien. Ze heeft het gevoel dat het net om haar sluit dus dan is ze nog even van Nina af voor ze de gevangenis in moet. Maar wat gebeurt er met Nina nu in de vernieuwde cliffhanger? Of zou Q Nina gered hebben? Nina is kwijt, niemand die Q mist.

  11. Paul Sanders op

   ze moeten Loes direct oppakken en in de Gevangenis gooien want Loes heeft Jan Maas Vermoord en Nina gedrogeerd en Bedreigd en iedere keer Constant Liegen tegen de Politie en zij heeft Bing Vergiftigt
   en iedereen in Meerdijk Bedreigd

  12. Kan alle kanten op gaan. Aysen dood en dan Sjoerd die dat niet weet…
   Nuran kan die begravenis scene gewoon op hebben genomen, daar hoeft ze niet lang voor te blijven, of ze bevalt daardoor in meerdijk (nog meer drama).
   Of wat ik hoop, want ik ben fan van t Aysen personage, Loes is dood. En iedereen herstelt zich weer naar de normale gang van zaken. Mr ja das wel saai. Bing komt vrij, want Lana vertelt de politie alles. Sjoerd weg zonder dat hij t echte verhaal over Aysen haar onderzoek kent en haar gevecht met Loes.
   Ik vermoed dat er wel iets meer drama zal zijn.
   Bing dood. Das logisch dat lucas wordt gebeld over iets ernstigs door zn moeder. En Anton die door Q wordt gebeld, omdat Q en Lana bij de Politie zijn geweest en daar hebben vernomen dat Loes bing heeft vermoord. Nina komt vervolgens bij en wordt gevonden en heeft een baby in haar buik van Amir mr is weduwe v Bing.

   Anyway kan echt alle kanten opgaan! Veel theorieen mogelijk.
   1 ding is zeker, morgen weten we t nog steeds niet helemaal. Dat wordt weer eindeloos speculeren deze zomer?? .
   Mschn komt er weer een app spel!

  13. Guido Spek verlaat denk definitief de serie gezien de flashbacks. Dat doen ze niet vaak als iemand met flexwet gaat.
   Tiffy komt zijn plek opvullen.

   De gene die dood gaat is Loes. Als Marly van der Velden eruit zou gaan dan had ze wel een beter afscheid gehad dan een klap met een fles.

   De cliffhanger wordt in iedergeval een flashback aflevering van wat er vlak na de bruiloft heeft plaats gevonden .
   Aysen als dodelijk slachtoffer zie ik ook niet… Toprak zou dan, logische wijze, ook nog in seizoen 29 te zien zijn als Nuran voor de begravenis van haar zus. Gezien Toprak hoogzwanger is zou ze denk geen lange periode blijven.

  14. Hmm in de spoiler staat dat we op vrijdag terug in de tijd gaan, terug naar de dag vd bruiloft. Ik vermoed dat de clifhanger dus al op de dag ervoor was. Dus donderdag wat je vandaag kan zien op vooruitkijken. Dat betekent dat we nog helemaal niks weten!

   • we gaan dus terug naar de bruloft en nina was niet op bruloft dus het is iemand die daar aanwezig was die het niet overleefd en je maakt me niet wijs dat je dood gaat door een klap van een wijn fles

  15. Nina gaat echt niet dood. Geloof ik niks van. Marly is net terug van haar verlof. Ze zouden never nooit Nina eruit schrijven. Marly van der Velden in de rol van Nina is één van de steunpilaren van de serie. Nina/Marly heeft ook echt altijd verhaallijnen en is nooit even op de achtergrond. Ze heeft ook niet voor niks een vast contract. Die heeft ze gekregen nadat Lieke van Lexmond/Charlie Fischer wegging. Die had ook vast contract en sindsdien heeft Marly niks te maken met een flexwet. Nina is in het huidige GTST één van de weinige echte vaste gezichten in haar leeftijdscategorie. Alle andere dames van nu zijn veel later gekomen. GTST heeft een aantal van zulke vaste mensen nodig. Periode 2010 t/m 2014 was dit ook zo met Gigi Ravelli als Lorena. Daarvoor Lieke/Charlie en Inge/Sjors.

   Sowieso zullen de schrijvers nooit zomaar een Sanders eruit gooien en dus ook Nina niet. Een Sanders eruit is alleen op als acteurs zelf stoppen. Marjolein Keuning is ook op eigen initiatief gestopt. Net als Christophe Haddad en Bas Muijs.

  16. The new badguy op

   Nina overlijdt, ludo raakt in diepe depressie en stort zich in zijn werk en wordt in het volgende seizoen weer de ultieme soap badguy en terroriseert iedereen in Meerdijk!

  17. Ik vind het sowieso raar dat Sjoerd opeens een heel ander gedrag vertoont. Mijn gevoel zegt dat Loes hier achterzit. Ze heef Nina betrapt en wie weet wat er allemaal in de telefoon van Nina stond. Misschien wel berichtjes met en van Aysen.
   Daarom heeft Loes sjoerd gechanteerd. Ze heeft misschien gezegd om Bram iets aan te doen. Sjoerd heeft dus met tegenzin Aysen voor het blok gezet. Hierna heeft Loes gewacht op het juiste moment en heeft sjoerd iets aangedaan zodat Aysen als dader gezien wordt. Want het blijft allemaal vaag

      • Er is nu iemand dood. Dat is bekend gemaakt in deze aflevering. Janine enQ belden. Dus dat betekent dat het in de cliff bekend gemaakt wordt. Loes, sjors enz waren nog te zien

   • Vind t best een goede theorie. Sjoerd was niet Sjoerd. Geheel ander gedrag dan normaal. Je zou wel ns gelijk kunnen hebben Star! En mschn was Aysen wel zwanger zonder t te weten.
    Ik hoop zo dat Aysen niet doodgaat?

     • Zo’n slechte theorie is het niet. Daar hoef je echt niet zo veel fantasie voor te hebben. Ik zie veel meer theorieën voorbij komen die heel ver gezocht zijn, maar deze zit wat in. Al ben ik bang dat Sjoerds personage negatief aan het veranderen is.

  18. Zoë komt te overlijden.
   Zeker na haar interview over de cliffhanger waarin ze mysterieus deed over haar rol na de cliffhanger

  19. maar hoezo zou marly van der velde aka nina er nu uit gaan dan had ze er met der zwangerschaps verlof toch uit kunnen gaan of ben ik gek

  20. Het is toch niet Tiffy? Dat is de enige connectie die ik kan leggen tussen Anton en Lucas. Maar ik hoop het echt niet. Dat zou echt een bummer zijn in deze verhaallijn

   • Flapperdeflap op

    Hoe dan? Q rijdt over een weg en denk, hey, verrek, wat ligt daar toch in de berm? En dan blijkt het een dode Nina te zijn? Lijkt me niet heel waarschijnlijk. Ze kwamen ook redelijk kalm binnen bij Sjors (in Nina’s huis). Ik weet het niet wie er dood gaat. Ik hoop Loes maar dat zou ook wel weer een makkelijke uitweg zijn.

    • Kenny Lilipaly op

     Janine belde lucas op dus misschien heeft luca en ludo nina gevonden en q en lana hebben loes gevonden want er gaan er meerdere dood

    • Er vallen in de cliffhanger nog slachtoffers. Loes is te zien in de promo van de laatste aflevering. In deze aflevering kregen ze te horen dat er iemand dood is. Dus dat betekent dat er in de cliff meer duidelijkheid komt. Loes, Sjors, Q, Rick, Zoëy, Lana en Bing zijn sowieso in de promo te zien. Dus zij leven op dat moment nog…

     • Dat er meerder slachtoffers vallen zegt niet meerdere doden meteen..
      Wat me afgelopen weken opviel is dat het stukje van ‘volgende keer in gtst’ dat daar andere dingen in gebeuren dan in de aflevering zelf. Ik zag Q en Lana bij Sjors binnen lopen die heel verdrietig is. Kan zijn dat er met Bing iets gebeurt. Maar kan ook Lana zijn.