Archief

  Zó verloopt de eerste week van seizoen 33

  14

  In de zomercliff stonden vreugde en verdriet dicht naast elkaar: terwijl Nina en Bing hun geloften hernieuwden op hun liefdesfeest, werden Rik en Shanti geconfronteerd met complicaties tijdens de bevalling van baby Jasmijn. Hoe gaat het nu verder? GTSTCourant heeft de eerste vier afleveringen van het nieuwe seizoen vooruitgekeken. Een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen.

  • Shanti’s lever is tijdens de zwangerschap gescheurd, waardoor baby Jasmijn een zuurstoftekort heeft gehad. Ze is overleden. Rik en Shanti gaan op hun eigen manier met het verlies van hun dochtertje om.
  • Merel vraagt zich af waarom Lynn haar heeft gezoend. Laatstgenoemde legt de schuld bij alcoholgebruik en noemt de kus ‘vriendschappelijk’. Ze probeert echter haar ware gevoelens voor Merel te verbergen.
  • Stefano confronteert Ludo met de trouwring van Leon die in de achtertuin van huize Sanders is gevonden. Ludo besluit open kaart te spelen en vertelt Stefano het ware verhaal over de dood van Leon.
  • Stefano is furieus als hij erachter komt dat Daan meer verdient bij het veilinghuis dan hij.
  • Nina en Bing pakken de huwelijkscadeau’s uit. Bing opent de rode brief die Mare heeft achtergelaten. Daarin staat de volgende boodschap: “Lieve Bing, ik vind dat je dit moet weten. Nina is de vrouw met wie Lars een affaire had.”

  GTST is vanaf nu te zien op Videoland. Maandag 29 augustus is de eerste aflevering van seizoen 33 om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

  Castfoto GTST seizoen 33
  De castfoto van seizoen 33.
  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik zou woensdag op videoland de aflevering even niet kijken als je emotioneel zwak bent.Gaat een heftige aflevering worden.Vind wel dat de schijvers hier een beetje de mist in gaan.Rik heeft al een keer zijn vrouw verloren.Shanti haar vader en nu haar 2de kind die ze verliest.Als ik 1 koppel zo ontzettend leuk vind,is het shanti en rik wel.Had die 2 een kind gegunt man.Waar blijft rikki(robin martens) trouwens in dit hele geval.En die zus van shanti?

   Hoe gaat het nu verder tussen shanti en rik? Zou geen wonder zijn als shanti paranoiode gaat worden.

   Uit de trailer op te merken gaat julian de bak in en krjgt saskia iets met de nieuwe dokter dus einde cas jansen? En ja bing en nina is gewoon een schande dat die 2 nog bij elkaar zijn.Had mare en bing b.v bij elkaa gezet…mooie chemie hadden die 2.Tot slot stefano…dat aat oorlog nog worden tussen ludo en stefano.

   Wel acting on point van ferri en bertrie…maar denk dat de tranen vanzelf komen als je daar zo staat…daar hoef je niet echt moeite voor te doen.

  2. Op videoland heb ik vooruit gekeken en ik kan alvast zeggen je houdt het niet droog .Wat ons vorig jaar raakte met de bevalling van Demi, dat is nu de verhaallijn rond Rik en Shanti en hun acteertalent stijgt echt tot grote hoogte !! Het raakt je diep !!

   • Woensdag gaat een tranentrekker worden.Vind wel dat gtst met de afwezigheid van rikki en eventueel de zus van shanti behoorlijk de mist in gaan.Zus van shanti is de hele zwangerschaps periode er niet bij geweest.Een beetje geloofwaardigheid is ook belangrijk.

    Wat betreft nina en bing..enige verhaallijn waar ik mij totaal aan erger.Oprotten met die 2.2de keer dat nina al een affaire heeft en bing nog steeds niet pleite….je hebt als man toch ook je eer? to be continued

  3. Ik denk dat de komende week best emotioneel en heftig is/wordt.
   Ik kijk niet vooruit maar lees graag het week verhaal van GTST.

   Wat ik best jammer vind is dat er zo vervelend gereageerd wordt op de reactie van @Lv1987, met : “dan kom je maar niet op deze site”.
   Je wordt dus verbannen om GTST nieuws te lezen, omdat er fans zijn, die hun mond niet kunnen houden.

   Ik heb een tip voor @Lv1987, lees het artikel, maar klik niet op de button reacties.
   Jammer, maar het zij zo.

   • Tja, ik begrijp die reacties wel, klagen op een site met spoilers over spoilers… Dan kun je een reactie verwachten met: ‘dan blijf je hier maar even weg’. Dat is overigens ook geen haat, of een verbanning maar gewoon een simpel advies.

  4. Ook ik kijk vooruit op Videoland en ik zal niets verklappen maar heb er nu 2 gezien en het is heel heftig en ik moet ook zeggen dat Rik en Shanti hun rol super spelen, echt top en het raakt je !!!

  5. Ik heb er een beetje moeite mee dat er al zoveel spoilers zijn. Dit werkt niet ten goede aan de kijk cijfers als je het allemaal van tevoren al weet. Mensen zijn van nature toch al nieuwsgierig en gaan kijken