Archief

  Erik en Caroline: ’GTST blijft eindeloos leuk om te doen’

  11

  Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zien zichzelf niet zo snel een andere rol oppakken dan die van hun vertrouwde Ludo en Janine in GTST. Acteren in soap blijft ook na respectievelijk 25 en 29 dienstjaren ’eindeloos leuk’, vertelt het koppel aan Veronica Superguide.

  “Als ze bellen voor een goede film, ben ik zeker geïnteresseerd”, vertelt Erik. “Maar ik denk dat vooral makers kiezen voor de veilige optie, in die zin dat ze niet snel geneigd zijn om een acteur te casten die al jaren in een soap speelt. Er wordt erg in hokjes gedacht.”

  Caroline heeft door de jaren heen een paar jeugdfilms gedaan. “Dat was een leuk uitstapje, maar in principe is het werk hetzelfde. Alleen met veel langer wachten op de set”, zegt de actrice. “Wij hebben de mazzel dat we elke dag iets anders te spelen hebben. In een toneelstuk moet je soms wel driehonderd keer hetzelfde verhaal vertellen. Dat is bij ons niet zo. Het blijft eindeloos leuk om te doen, al jarenlang.”

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zit op het moment seizoen 8 te volgen, en Caroline blijft gewoon een hele mooie vrouw/actrice. En krijgt toch de beste verhaallijnen, kan geen gtst voorstellen zonder Ludo en Janine. Zijn toch wel mijn favoriete spelers, samen met Cas (Julian), Tamara (Saskia), de actrices van Demi en natuurlijk Joep Sertons, Edwin Jonkers, Lone Roosendaal en Everon Jackson Hooi.

  2. Caroline is wel een middelmatige actrice. Uitspraken pakt hem niet zo goed is idd ook zo met Marly en Babette!

   Toch is voor mijn de beste Acteurs van GTST Erik de Vogel, Everon Jackson Hooi en Joep Sertons:)

   • The New Badguy op

    Eens, ook mijn favoriete 3! Toevallig gewoon dat het alledrie mannen zijn haha.

    De familie Verduyn vind ik ook bestaan uit prima acteurs overigens. Met name de actrices achter “Saskia” en “Demi”, deze laatste gezien haar jonge leeftijd.

    Beste acteur is zeker Erik de Vogel, deze heeft zich zeker met zijn laatste verhaallijn wederom weer eens bewezen.

    De acteur achter Richard vind ik trouwens ook een heel leuk spel leveren, hij heeft een aparte natuurlijke stijl van acteren en zet Richard leuk neer met bepaalde kenmerkende trekjes en kleine eigenschappen.

    • Hahaha dat is toevallig:)

     Ja zijn toevallig ook nog eens 3 mannen hahaha. Richard komt ook wel in de buurt ja.

   • Erik is een top acteur. Caroline zo middelmatig maar heeft leuke verhaallijnen. Nu als bitchy ongeloofwaardig, Dat moet je kunnen, Lone (Palma) kan dat en Inge (Hafkamp) ook. Personage Janine mag er voor jaren wel inblijven. Acteur van Richard mag er ook nog lang in blijven. Persoonlijk ook Babette van Veen, knapste vrouw van GTST en sinds eerste seizoen actief.

  3. Moet ik wel eerlijk zeggen dat een middelmatige actrice als Caroline er ieder jaar beter uitziet maar ook de leukste verhalen meemaakt, brandstapel, haar Italiaanse personage Sophia levend begravend, gijzeling, Hein en nu weer met Indra en Richard. Heel vroeger zat Suzanne Balk in gtst, erg leuke verhaallijnen in de eerste seizoenen daarna niets meer. Janine maakt nog iets meer. Erik is gewoon een hele goede acteur van een slechterik tot iemand waar sympathie voor is en de laatste verhaallijn zette hij ook goed neer met zn emoties.

   • Nou, Carolien kan je zeker geen middelmatige actrice noemen, gtst is met haar absoluut bovenmatig gezegend en Erik met haar vast nog meer.
    Verder sluit ik me aan bij je bericht!

    • Ze is niet slecht, wel een beetje eenzijdig. Nina heeft dat ook. Weinig verschillende expressies in het gezicht. Vaak dezelfde blik.