Archief

  De familie Verduyn in het 35e seizoen van GTST: hoe nu verder?

  18

  Het nieuwe seizoen van GTST laat nog even op zich wachten, maar GTSTCourant kijkt alvast vooruit. In seizoen 34 is de familie Verduyn compleet uit elkaar gevallen. Het gezin, dat eind 2019 werd geïntroduceerd, bleek dé redding van GTST. Hoe moet de soap nu verder zonder de Verduyntjes?

  Van de familie Verduyn is nog maar weinig over. Saskia en Demi zijn met de noorderzon vertrokken en het lijkt erop dat Steef na de zomerstop niet meer terugkeert. Merel hoort nu vooral bij de familie Sanders en opa Henk zit vastgeplakt aan Laura. Julian staat er nu alleen voor.

  Met de Verduyntjes had GTST goud in handen. Met herkenbare verhaallijnen zoals de tienerzwangerschap van Demi, gingen de kijkcijfers van de serie weer door het dak. Het doorsnee gezin bracht het vertrouwde familiegevoel weer terug in de soap. Dat is nu verdwenen.

  Elisa Rosalia

  Julian is na het vertrek van Saskia gekoppeld aan Elisa Rosalia. De chemie tussen de twee spat nog niet echt van het scherm. Het helpt ook niet dat de kijker niet goed weet wie Elisa is. Wat is bijvoorbeeld haar achtergrondverhaal? Het personage had de laatste weken sowieso weinig te doen.

  Lees hieronder verder.

  GTST Elisa Rosalia
  Jasmine Sendar als Elisa Rosalia in GTST.

  Met de komst van Elisa’s dochter Naomi had de familie Verduyn omgetoverd kunnen worden tot een nieuw, samengesteld gezin. Maar nu Naomi alweer is vertrokken, zit dat er voorlopig niet in. Bovendien is het nog maar de vraag of Jasmine Sendar (Elisa) bij GTST blijft. De actrice presenteert sinds april een dagelijkse radioshow op NPO Blend. Kan zij deze klus wel combineren met GTST?

  Als Sendar komend seizoen ook vertrekt, dan lijkt de weg helemaal vrij voor een compleet nieuw gezin in GTST.

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Nancy Florie op

   Julian zou er wel in moeten blijven . Want hij doet het goed . Hij kan een nieuw gezin beginnen het is wel jammer dat de verduyntjes uit elkaar gaan

  2. rene met kleine r op

   Ik zeg “Nick” en “Valentijn” terug ,uiteindelijk heeft Valentijn niet zo veel gedaan om nog steeds in de gevangenis te zitten en Amy kan ook nog steeds teruggeschreven worden.
   En Billy niet echt dood zou een klapper zijn , maar dat is te ver gezocht denk ik.

  3. gtstfan2015 op

   Ik weet niet of het waar is iemand plaatste op Instagram een tijdje geleden dat er een kind met een Marokaans uiterlijk gezocht werd voor de rol van Tom Verduyn.

   • Zou voor Marwan ook wel leuk zijn om zijn zoon weer bij zich te hebben. Demi heeft hem in principe gewoon ontvoerd zonder zijn toestemming… Ik weet dat hij inmiddels ook in Marokko geweest is, maar kan me niet voorstellen dat een vader er okay mee is zijn zoon een jaar niet te zien.

  4. Dit is onzin een heel gezin introduceren werkt ook helemaal niet in gtst Huijgens Bouwhuis en nu weer Verduijn allemaal vielen ze na een paar seizoenen helemaal uiteen omdat verschillende acteurs er mee wilde stoppen na een tijdje de schrijvers zullen zich toch geen vierde keer stoten tegen deze steen?

  5. misschien 2 oude gezinnen terug ? gtst van vroeger had zowat het dubbele aantal acteurs vergeleken met nu. familie fisher ( en/of nick en valentijn ), Rikki en de kinderen, Aysen ? en Dennis en Noud voor laura ? ik hoop trouwens echt dat er voor laura een aantal mensen terug komen met het afscheid van laura.

  6. Steef moet gewoon weer terug komen en een relatie krijgen met Nola. Dat lijkt me echt zo’n leuk stel! Jasmine is niks voor GTST en ook niks als relatie materiaal voor Julian. Ik vind een nieuw gezin ook een leuk idee! En daarbij mogen Tamara en Noa ook gewoon terug komen. En past geen betere GTST vrouw dan Saskia voor Julian! En stiekem hoop ik echt dat Lucas ooit nog terug keert. Die bracht tenminste wat humor met zich mee!

   • Ja ik hoop ook echt dat Lucas terug komt, ik vind sowieso de familie Sanders geweldig maar met de humor van Lucas word het serieuse er een beetje afgehaald!

   • Je kan als je wilt een verzoekje bij Videoland indienen om alle seizoenen die niet te zien zijn bij Videoland er op te laten komen, hoe meer mensen dat doen hoe eerder het gebeurd hoop ik!

  7. Tegen de tijd dat Linda weer terug is, kunnen ze Sam met haar gezin terug laten verhuizen. Heeft ze al een kindje gekregen? Komt ze zwanger naar Meerdijk? Ik zie het karakter Sam nou niet zo snel vreemdgaan. Maar waarschijnlijk zijn er genoeg andere mogelijke verhaallijnen die een hoop drama kunnen veroorzaken. Bijvoorbeeld dat ze een kindje van een paar jaar oud heeft en dat dit door een auto aangereden wordt en overlijdt? Of het zoontje of dochtertje van Sam is al iets ouder en mag voor een verjaardag een kinderpartijtje houden bij de paarden van Ludo. Heeft Linda natuurlijk geregeld. Alleen valt het kind van het paard en komt heel ongelukkig terecht en raakt zwaargewond in het ziekenhuis. Of is zelfs niet meer te redden en gaat dood (Ideetje voor een zomercliff?) Linda die Ludo en Janine daarna de schuld daarvan geeft. Heel Meerdijk wordt in 2 kampen verdeeld. Een hoop drama en verdriet met alleen maar verliezers…
   Stijn Fransen heeft aangegeven wel weer terug te willen in GTST. En Linda krijgt een nieuwe rol: die van een oma. Hoe gaat Linda daar mee om? Oma zijn en daten bijvoorbeeld

   • Uiteindelijk vermoed ik dat het de bedoeling is dat actrice Tamara weer terugkomt en hij dan dondersgoed weet dat hij haar terug wilt.
    Dan eerst door schuldgevoel nog niet van Elisa kunnen ontkoppelen.
    Beide zijn nog jong genoeg voor een extra kind, maar het moet wel realistisch blijven in connectie tot de andere zwangerschap, wat ook nog twee kanten op kan..

   • True… ik vind zowel Cas als Jasmine echt goede acteurs, maar de chemie is ver te zoeken. Alsof ik naar een koelvries-combinatie zit te kijken.

  8. Steef komt vast wel weer terug, Naomi geen idee… Hoeft ook niet persé van mij! En wat betreft Julian en Elisa… die zijn best oké samen, maar vraag me af voor hoelang…