Archief

  Faye Bezemer in seizoen 30 terug in GTST

  21

  Na de zomerstop is Faye Bezemer weer als Lana Langeveld te zien in GTST. In de laatste week van seizoen 29 besloot Lana om te vertrekken naar Duitsland. Fans van het personage hoeven niet lang te treuren, want in de loop van seizoen 30 keert Lana terug.

  Faye’s tijdelijke exit had alles te maken school. De actrice had namelijk tijd nodig om haar eindexamen te doen. Overigens met succes: ze is geslaagd.

  Delen

  21 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Arthur Morgan op

   Nice! Leuke meid (de actrice), leuk gespeelt en een interessante rol, de rebelse tiener met de genen van Martine Hafkamp. 😉

   • Dank je wel voor je opbouwende feedback. enorm gewaardeerd.
    Om het probleem op te lossen adviseer ik je tv uit te zetten.

   • Jij kunt het zeker veel beter. Misschien zelf eens auditie doen, zodat we jouw acteer kwaliteiten kunnen beoordelen.

  2. Ze speelt redelijk goed,maar houd niet zo van dit soort karakter eigenschappen geen personage situatie die ik zou spelen.

  3. Tof! super leuk! ze heeft de laatste tijd mooie en leuke verhaallijnen neergezet! en zeker nu valentijn in meerdijk is, kan ze daar weer een mooie nieuwe verhaallijn van maken! er is nog veel meer uit dit personage te halen! Ze is heel erg gegroeid in haar personage, dus ze moet zeker de kans krijgen om te laten zien wat ze nog meer in huis heeft!

  4. Leuk! Ik vind de rol van rebelse puber goed bij haar passen en ze kan goed de opstandigheid en wisselende puberemoties neerzetten met haar spel en mimiek. Ze heeft ook wel wat streken van haar oma, bijvoorbeeld door Jojo mee te slepen in de pinpasfraude of het uit de hand laten lopen van het huisfeest. Ik zie haar graag meer van dit soort streken leveren in het volgende seizoen. En Sjors valt de laatste tijd nog mee qua streken. Maar de Sjors die door Ingmar neergezet werd, was geen heilig boontje. Eigenhandig haar eigen vrienden (Bing en Janine) verraden, omdat ze ‘voor haar moeder koos’. Of wraak nemen op Nick met het spijkerpistool. Ik zie graag die kant van Sjors ook weer terug.

  5. aaaaaaah neeeeeeeee, ze zal best lief zijn, maar ze kan echt niet acteren , ze zegt haar tekst op alsof ze 10 meter onder water zit en de verhaallijnen zijn ook niet leuk (maar dat zijn dan de schrijvers weer) .
   Nee, van mij mag ze weg blijven en zoals ik lees hier en op Facebook denken veel mensen er net zo over.

  6. Laat ze maar heel diep gaan met haar personage. Valentijn komt met foute mensen in aanraking en komt langzaam in hun web terecht en ziet ze als vrienden. Langzaam komt er een loverboy verhaallijn op stand

  7. Tof, ik hoop dat ze weer een verhaallijn maken tussen Lana en Valentijn. Ik denk dat het interessant is als ze die 2 samen zetten en dan geen vlog gedoe, maar een volwassen relatie met ups en downs enzo.