Archief

  Februari in GTST: gaan Ludo en Janine uit elkaar?

  9

  Een nieuwe maand, een nieuwe promo! De gemoederen lopen weer hoog op in GTST. De bruiloft van Luuk en Linda komt steeds dichterbij, Steef en Naomi groeien naar elkaar toe en de spanningen tussen Ludo en Janine bereiken een nieuwe climax. Overleeft het soapkoppel de zoveelste relatiecrisis?

  Bekijk de maandpromo!

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Jolanda Stekelenburg op

   Je zag vanavond vrijgezellig Feestje van Linda in Janine Huis je zag een mooie knappe man een stripper maar waarom wordt dat niet uitgebeeld om te strippen ik vind dit onzin dat ze dat niet laten zien ik had het graag gezien maar ja zo is Nederland natuurlijk.

  2. Gerrie Panen op

   Jammer dat het zo veranderd is Janine en Ludo erg saai geworden, het leuke gezin helemaal uit elkaar van Julian alleen Babette haar dokter is leuk, bing is leuk maar de verhaallijn niet meer , ik neem het op en spoel als de fam Sanders komen door , ik kijk al jaren zelfs toen ik in het buitenland zat , maar ik hoop dat de leuke en spannende verhaallijn weer terug komt vriendelijke groetjes G

  3. heb een sterk gevoel dat ze aan het afbouwen zijn, het lijkt wel het einde van de soap, laura eruit en Henk alleen. Ludo en Janine uit elkaar.. Nina alles kwijt door recycle nl. shanti en rik die waarschijnlijk door Richard in de zeik worden genomen. Linda en Luuk die uit elkaar gaan vanwege de fraude. julian, steef, Elisa en naomie die problemen gaan krijgen.
   lijkt ook eerder of ze inspiratie loos zijn aangezien de verhaallijnen zolang worden uitgerekt. in de classics gebeurt er een hoop in 1 aflevering.

   wat de serie goed zou doen is een aantal oude bekende terug te brengen. denk aan Charlie, nick en valentijn. Sjors , Lorena, Lucas ? misschien loop ik wel te hard van stapel haha. maar lijkt mij wel leuk om oude bekende terug te zien.

   • rene met kleine r op

    @fantasie . Ik denk niet dat ze aan het afbouwen zijn maar ze zijn absoluut wel het spoor bijster dat zien we allemaal.
    Inderdaad een goede move om Valentijn terug te brengen want waarom blijft hij zo lang in de gevangenis voor een klein vergrijp (voor een moord zit je korter in de lik) , Nina zal haar bedrijf niet kwijtraken want dat werd losgekoppeld van Ludo en haar geld blijft.
    Ik vraag me af waarom halen ze Amy niet terug of wordt er niet eens met een woord gerept over deze dochter van Ludo, waar is de zus van Shanti die ALTIJD contact zou houden met haar zus, waarom praat niemand over Lucas en ga zo maar door en dan hebben we nog Emma Brandt (ik dacht dat ze zo heette) die was wel zwanger van Job dus heeft een kleinkind van Rick, haal dat mens met kind terug in de serie in plaats van een overbodige Monica die ook weer overbodige exit had.
    Het Shanti drama voel ik inderdaad ook aankomen en dat vind ik dus een domme zet van de schrijvers, maaaaaaaaaaaaar wat we niet aan zien komen is dat Richard misschien wordt opgepakt en al het geld naar de daklozenopvang gaat want wat was dat anders voor een onzinnige verhaallijn van Rick buiten een paar weken een probleemkind in huis die ook weer ineens verdween als een ondankbaar stuk vreten.
    En we weten , Richard is onschuldig en als dat uitkomt dan zou het ook wel eens een heel naar staartje voor Ludo kunnen krijgen en voor vuurwerk kunnen zorgen, die hele smokkel is door Daan en Ludo in scene gezet dus als Daan even opgepakt wordt en doorslaat hebben we weer een zalige verhaallijn denk ik.

    Maar we gaan het allemaal zien en met heel veel niet eens zijn maar het zijn de “schrijvers” die de dienst uitmaken en dat dit team aan vervanging toe is is wel een feit dat merk je bij de meeste fans op alle forums , maar we hebben niets in te brengen en blijven allemaal braaf kijken (ik ook vanaf de eerste aflevering).

  4. Marina Houmes Lobelle op

   Hun zijn wel meer uit elkaar geweest. Hun relatie is meer als een hond en kat. Ik hoop meer dat de verhaallijn wat soepeler word en niet te ingewikkeld. Er worden teveel Engelse woorden gebruikt. En de vrijgezellenfeest is geen Nederlandse feest maar meer Arabisch. Maar alles in Meerdijk moet mogelijk zijn.

  5. rene met kleine r op

   pffffffffffff uit elkaar nummer 6? , deze keer zijn ze dacht ik niet eens getrouwd er is tenminste geen aflevering aan geweid toch?.
   Nou ja eigenlijk is het altijd Ludo zijn misdadig gedrag maar dat weet ze van te voren iedere keer als ze weer in zijn bed kruipt.

  6. Niet weer dit hè. En het komt allemaal door Janine elke keer weer. Als ze uitelkaar gaan laat het dan definitief zijn of helemaal niet.