Archief

  Donderdag 16 november – Urvin Monte verlaat GTST: Felix vertrekt naar Amerika

  18

  Het achtentwintigste seizoen van GTST kenmerkt zich door een heuse leegloop. Na Marjolein Keuning, Jord Knotter en Bart Oomen verlaat nu ook Urvin Monte de serie. Het was lange tijd onduidelijk wanneer de tijdelijke rol van Urvin tot een einde zou komen. Donderdag 16 november is de laatste scène te zien.

  Felix krijgt een aanbod om in Amerika zijn danscarrière voort te zetten. In eerste instantie zou Lucas met hem meegaan, maar na lang wikken en wegen besluit hij om toch in Meerdijk te blijven. Felix vertrekt naar Amerika en Lucas blijft met een gebroken hart achter in Meerdijk. De relatie tussen de twee is voorbij.

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Kunnen jullie wat meer updaten Sill is waarschijnlijk omgekomen bij de nieuwe tijden cliffhanger maar lees er hier niks van staat al een week op videoland

  2. Jeetje gtst is gewoon niet meer als eerst. Heel veel goede acteurs zijn weg onder andere CHARLIE, NICK , STEFANO,MARTINE. De serie is nu alleen maar gebaseerd op hele jonge mensen en die acteren niet allemaal zo geweldig.

   • Klopt helemaal. Daarom kijk ik ook niet meer. Charlie Nick Jack Stefano Morris Martine allemaal favorieten van mij zijn allemaal weg en juist zij brachten altijd leven in de brouwerij. De vete tussen nick en jack dat vond ik super of de verhaallijn van Morris en Linda. Daar zat ik echt altijd klaar voor.

   • Helemaal mee eens. Er zijn echt veel te veel jongere personages waarvan de helft niet kan acteren, maar wel alle verhaallijnen krijgen, en vervolgens weer weg gaan. GTST moet echt ff weer op de rem gaan staan en kijken naar wat de soap 5 jaar geleden nog populair en goed maakte. Er moet wat meer spanning in, in plaats van alleen maar dat dramatische gezeur en uitgerekte verhaallijnen die nergens op slaan.

   • Sjaac de knegt op

    Een groot compliment Voor Felix Hij speelde zo goed en luckas jij alle Suckses met de konning Waar veel mensen komen een gtst fan

  3. Toch wel zielig voor Lucas, al zijn vriendjes gaan dood of weg. Kunnen ze hem niet een een iets langere relatie geven. We hebben nou wel gezien dat het slecht met hem gaat als het uit is.

   • Misschien krijgt hij wel een relatie met Abel of dat nieuw personage Q en gaan ze weer in herhaling valen met Edwin doen hij eerst niet voor uit kwam dat hij voor de jongens was en er tegenvocht en doen hij er toch vooruit kwam dan duurde het niet lang of het personage ging weg.

    Er moet eens een vast personage komen voor Lucas dat zijn liefje is en niet voor enkele maanden maar voor 2 a 3 jaar om te beginnen.