Archief

  Ferri Somogyi over zomercliff: ‘Je weet niet wat je ziet’

  11

  De zomercliff van GTST is in aantocht! Donderdag 1 juni is de allerlaatste aflevering van het huidige seizoen te zien. Volgens Ferri Somogyi (Rik de Jong) is de komende cliffhanger vergelijkbaar met zijn favoriet: de parachutemoord van tien jaar geleden.

  “Dit overstijgt alles. Ik maak echt geen grap. Het is echt niet normaal. Je zit gewoon naar een hele dure Netflix-serie te kijken”, vertelt de acteur aan Shownieuws. “Het is spannend, je hart zit in je keel, misschien ook wel tranen hier en daar. Een hoop ingrediënten, maar je weet niet wat je ziet, echt.”

  In de seizoensfinale staat de bruiloft van Henk en Laura centraal. Een liefdevolle dag die eindigt in ongekend drama…

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Karin Visser op

   Ik denk dat het een heel mooi maar zeer tragisch einde zal zijn van de rol van Jette, Laura in de serie, daarin waarschijnlijk Henk mee trekkend. Margriet zal daar wel een rol in hebben en ook Jonathan’s opvliegend karakter. Jammer dat we toch met het weer groeiend aantal kijkcijfers het nog steeds na corona moeten doen met 4 afleveringen per week, en straks weer die lange zomerstop !.

  2. Zo spannend, echt nog geen idee wat er gaat gebeuren. Denk dat het in elk geval met Margriet te maken gaat hebben. Misschien wordt het wel een soap versie van de Titanic, gezien het zich op een boot afspeelt en het schijnbaar echt een hele bijzondere cliffhanger wordt volgens Ferri (Rik). Kan niet wachten tot de cliff!

  3. Kan die vreselijke Linda alsjeblieft vertrekken uit Meerdijk, ik irriteer me mateloos als ik die vrouw steeds hoor praten en acteren kan ze al helemaal niet.
   Echt het slechtste actrice van GTST.

   • Dat je je zo irriteert aan de rol/personage van Babette/Linda, betekent ook dat ze haar personage/rol goed speelt.

    Babette is geen slechte actrice, maar doet wat de schrijvers van haar verwachten.

    Overigens wil het niet zeggen, dat ook ik mij erger aan Linda’s rol, maar ook deze onzekerheid (bindingsangst) in een relatie, komt ik werkelijke leven ook voor.

   • Natasja Huidenveld op

    Ja dat zou me niet verbazen.

    Laura heeft volgens mij met vanzelfsprekende verwachtingen een balletje laten rollen in de hoop dat als zij zo snel als dat ze verwacht heen te gaan, Henk en Margriet vast weer bij elkaar komen. Margriet die net niet scherp lijkt, geeft toch steeds weer gewenste/slimme reacties af op Laura en dan zou het nog best een wending zijn dat ze gewoon zsm. terug bij Wim wilt zijn, maar andere mensen per ongeluk daarin meetrekt.

    Nu lijkt het me alleen niet dat dit in connectie tot de bruiloft staat, het is lastig te zeggen wat er gaat gebeuren met die spoilers. Als je ze leest vanuit het oogpunt waar de schrijvers blijkbaar van willen dat je op focust, worden er toch kansen gemist om nieuwe kijkers te trekken. Met betere aflevering spoilers/beschrijvingen, worden zo nog extra kijkers getrokken. Dan moeten de afleveringen natuurlijk niet teleurstellen, maar zo ver gaat het op nog steeds 4 dagen p/w en een vervroegde zomerstop, weer enigzins de goeie kant op

  4. Meestal als Ferri dit zegt, kan het een goeie cliffhanger zijn. Maar nog steeds twijfels, weet nog wel dat iemand van de cast zei. Dat het geweldig werd en bleek, 1 van de slechste cliffs ooit te zijn.

  5. Ik denk dat er iets gaat gebeuren met Jonathans moeder. Hierdoor draait Jonathan misschien door, we hebben immers al een paar keer zijn opvliegerige kant gezien… Tijdens het flippen gebeurd er misschien wel iets waardoor alle gasten in gevaar komen en zal het 3 maanden wachten zijn tot we weten wie het zal overleven.

   • Misschien gebeurt er iets waardoor Jonathan een keuze moet maken om of zijn moeder, of zijn vader te redden. Of Henk moet de keuze maken om of Margriet, of Laura te redden.

  6. Ben héél erg benieuwd.

   Ferri, zal bovenstaande niet uit zijn duimzuigen.

   Kan niet wachten, maar tegelijkertijd jammer dat ik/wij GTST één maand langer moet missen .

   • rene met kleine r op

    Ik heb maar het idee dat Laura zelfmoord gaat plegen en Margriet voorbereid met stille hints.