Archief

  Flo verlaat Meerdijk

  15

  En wéér verlaat een personage GTST. Na het plotselinge vertrek van Tiffy, is Flo de volgende Meerdijker die het soapdorpje verlaat. Hij vertrekt naar Portugal.

  Lucas en Flo kunnen maar geen overeenstemming bereiken over hun kinderplannen. Na maanden van gesteggel vindt Lucas dat hij en Flo te verschillend zijn om met elkaar door te gaan. Hij verbreekt daarom zijn relatie met Flo. Op zijn beurt neemt Flo het rigoureuze besluit om te vertrekken naar Portugal om daar na te denken over zijn toekomst.

  De laatste scène van Roel Dirven, die dit seizoen de rol van Flo Wagenaar vertolkte, is op donderdag 2 mei te zien.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Deze personages mogen er dit seizoen nog uit:
   Amir, Shanti, Anton, Lana, JoJo.

   terug? Rikki, Suzanne Balk met Guus en Rodney, Charlie en Valentijn

  2. Gelukkig, vreselijke baas is dat, drammer. Nu Shanti, die twee bij Linda in huis, misselijkmakend. Lana ook weg, stom crimineel schaap.

  3. Waar is GTST in hemelsnaam mee bezig? Elk karakter na een paar maanden eruit schrijven… Ik kijk nog maar 1 tot 2x per week, het is nog nooit zo slecht geweest als nu. Hele zwakke verhaallijnen, allemaal uitgemolken verhaaltjes en herhalingen van wat al geweest is. Erg jammer dit. En dat terwijl ik fan van het eerste uur ben.

   • Edd dit is juist positief. Sommige personages hadden geen enkele toevoeging: Q, Tiffy, Flo…
    Ik deel de mening dat personages te snel gaan, maar ik vind dit een positieve veeg door de pan.

    • Ik vind Tiffy wel een toegevoegde waarde, Q en Jojo totaal niet. Flo op zich ook minder, maar het wordt wel tijd dat Lucas eindelijk eens een man krijgt die niet bij hem weg gaat. Ik hoop echt dat ze meer personages van vroeger terug gaan halen, Linda is het bewijs dat dat goed kan uitpakken 🙂

  4. het lijkt er op dat de schrijvers luisteren en niets zeggende personages als Flo, Tiffy en hopelijk JoJo uit de serie schrijven. Nu alleen Shanty er nog uit…

  5. Oké ik vond het personage van Flo de afgelopen paar weken niet meer zo leuk, met dat baby gedoe. Maar kom op kunnen ze Lucas nou echt nooit echt een happy end geven. Iemand met wie hij de rest van zijn leven gaat doorbrengen. Hij heeft het nooit makkelijk.

   Marco: was een gestoorde gek.
   Edwin: Was zijn grote en eerste liefde, stierf aan ebola virus. Ik vond Edwin de leukste van al Lucas liefdes. RIP Edwin : (
   Bilal: Wilde niet uit de kast komen.
   Menno: Hij trouwde met Menno, Menno sloeg Lucas steeds.
   Pelle: Leek goed te gaan, maar ging toch fout.
   Felix: Vertrok om zijn dans droom waar te maken. Vond het wel een leuk vriend voor Lucas.
   Flo: Zou met hem gaan trouwen, maar ze hadden niet te zelfde dromen.

   Kom op GTST geef Lucas nou een echte liefde

  6. Toch wel weer jammer voor Lucas, wederom ziet hij een relatie stranden.

   Maar Flo zal ik niet zo gaan missen, vond het maar een (milieu) drammer. Als het niet ging zoals hij het wilde dan…………..!