Archief

  Floris Bosma maakt opwachting in GTST

  39

  Een nieuw gezicht in GTST! Acteur Floris Bosma zal na de zomerstop zijn opwachting maken in de langslopende soap van Nederland. De 23-jarige acteur is van oorsprong muzikant en werd na een optreden in ‘De Wereld Draait Door’ gecast voor de hoofdrol in de film ‘Sing Song’.

  Vanaf volgend seizoen is hij te zien in GTST, maar in welke rol…?

  Delen

  39 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. heeft al een keer mee gespeeld in gtst,moest toen sjoerd weer aan de drugs krijgen van thijs,komt als electrcien weer terug en gaat noud helpen

  2. Goede dag allemaal is het bij niemand opgek olmen dat hij ook wel eens tijdelijk in de serie ken komen als de zoon van Jan maas

  3. JanJaap uit Nieuwe Tijden had zijn gezicht toch laten verbouwen? Misschien zit ie wel achter Tiffy aan

  4. gtstfanaat op

   Zou het niet kunnen dat Mark en Marieke een zoon hebben en dat ze dit nog niet verteld hebben en dat dit nog geheim is vandaar dat er geen personage bij de acteur staat.

  5. Zou zomaar een recast van Rover kunnen zijn, hij lijkt er wel een beetje op. Ik zou het in ieder geval wel leuk vinden, Linda’s rol is echt een beetje uitgespeeld zo…

  6. Sil is in 2003 geboren en studeert al, Lana is in 2010 geboren en is nu een puber (ongeveer 15 jaar?).
   Valentijn is in 2006 geboren, hij kan makkelijk qua leeftijd ertussen in zitten en 18/19 zijn. Buddy was ook al 21 toen hij de rol van Rover speelde.
   Andere optie: Sjors heeft nog een adoptiebroertje: Abel Langeveld. Dan heeft Lana er een oom bij.

  7. Dat is wel HEEL erg toevallig… Zouden we al op het goede spoor zitten wat betreft de verhaallijn volgend seizoen?
   Ze doen ook heel geheimzinnig over welke rol hij gaat spelen. Normaal wordt de rol gewoon genoemd. Behalve als er een link is met huidige karakters.
   Ze willen de terugkeer van Lieke en/of Christophe nog geheim houden, daarom wordt nog niet gezegd dat hij de rol van Valentijn gaat spelen. Het zou een mogelijkheid zijn.
   Nick die even komt stoken tussen Sjors en Amir, Charlie die het aanlegt met Rik terwijl Zoë net zwanger blijkt te zijn van Rik. Nick die te maken krijgt met de vervalsing van Mark en Marieke… Misschien wel Sjors die er niet op zit te wachten dat Lana iets met Valentijn krijgt, omdat ze Nick nog steeds haat. Genoeg om een nieuw seizoen mee te vullen.
   Ik ben trouwens benieuwd hoe de verhaallijn met Tiffy zich ontwikkelt.

  8. Hij kan bijvoorbeeld de naam van z’n stiefvader aan hebben genomen, of een andere naam omdat hij enorme ruzie heeft gekregen met z’n moeder. Dus Lucas weet van niks. Pas als ze helemaal happy couple zijn staan Charlie en Barbara opeens weer op de stoep, omdat ze gehoord hebben dat Valentijn in Meerdijk rondloopt. Misschien ziet Lieke een korte terugkeer in GTST wel zitten en Charlotte werkt toch nog als regisseur achter de schermen? Charlie probeert het ook nog weer even met Rik, dan heeft hij ook weer wat drama.

  9. Er werd wel heel erg op gehamerd dat Lucas weer aan een nieuwe liefde toe is. Nieuwe verhaallijn voor volgend seizoen dus. Misschien is het inderdaad de nieuwe liefde van Lucas. Later blijkt pas dat Valentijn Sanders is. Levert weer genoeg drama op om een half jaar mee te vullen :p

  10. De nieuwe Rover…nu Sjoerd weggaat moet er nieuw jong volk in Huize Bouwman zijn naast de nieuwe Tiffy

   • Kenny Lilipaly op

    Ik denk gewoon een compleet nieuwe personage als rover ooit terug komt denk ik dat hij dat zelf wil gaan doen

  11. Nathanaël op

   Het lijkt mij wel fijn als het een broertje van Zoë is. [Of Valentijn inderdaad]. Ik bedoel. Zoë werd geïntroduceerd als iemand uit een aparte en onprettige familie. Lijkt me niet dat ze het daar bij laten 🙂

  12. Erg idioot als ie opeens meer dan 10 jaar ouder is. Gisteren en vandaag was nog t zelfde jochie die ook Bram speelde toen de beer Rik bedreigde van nog geen 10 jaar. Valentijn Sanders lijkt me aannemelijker. Misschien begravenis Nina?

  13. Mijn tante werkt op de zet en zij zei dat hij de rol van Bram gaat overnemen die nu een paar jaar ouder is geworden na de zomer.

   • Als je je tante in gevaar wilt brengen moet je dit vooal hier vertellen. Zij mag dit namelijk helemaal niet vertellen aan iemand.
    Desondanks vind ik het belachelijk dat bram dan ineens jaren ouder wordt en als volwassene in de serie terug komt.

    • Dan heb jij slecht opgelet. Want dit was het zelfde het geval met de dochter van Sjors Lana namelijk

     • Nathanaël op

      Ja, maar die meisjes die Lana op het laatst speelde waren wel al iets ouder dan dat die Brammetjes nu zijn.

    • Zo raar is dat niet want ze gaan na het afsluiten van de cliff een tijdsprong maken van 3 jaar of zo. Sjors woont dan samen met Amir en hebben een peuter, Zoe is klaar met haar studie en gaat arts worden. Tiffy woont bij Anton en Linda. Beetje dat soort dingen. Dus dan is het logisch dat Bram opeens volwassen is en in Meerdijk komt studeren. Vond het ook raar verhaal, maar omdat de kijkcijfers zo erg zijn gedaald willen de schrijvers een frisse start door een paar jaar in de toekomst te gaan.

     Verder vertel ik maar niks meer want dan kan mijn tante idd in de problemen komen, oeps.

     • Ik geloof eerlijk gezegd niks van dit verhaal al het wel zo is zal ik niet meer kijken want Bram ineens volwassen is nog belachelijker als van Lana en dat vond ik al absurd als GTST nog meer kijkers willen verliezen moeten ze dat doen als wat je tante zegt