Archief

  Grootste nachtmerrie Stefano komt uit

  6

  Slecht nieuws voor Stefano Sanders. De kans dat hij ooit weer kan lopen, is zo goed als uitgesloten.

  Dat krijgt hij te horen van de artsen. Stefano en Merel zijn hoopvol als ze in het ziekenhuis de uitslagen van de scans afwachten. De klap is dan ook extra hard als de dokter slecht nieuws heeft. “Wat ons met name zorgen baart, zijn de uitslagen van de spier en reflextesten”, aldus de dokter.

  Stefano blijft optimistisch en zegt: “Dat moet nog bijtrekken.” De dokter: “Dat zou al gebeurd moeten zijn. We zien te weinig progressie en dan zijn er ook nog uw pijnklachten. Het spijt me, maar alles wijst erop dat er geen verandering te verwachten is. Ik vrees dat u ervan uit moet gaan dat u nooit meer zult lopen.”

  Een zwart scenario, maar in Meerdijk kan alles! Zo belandden Charlie Fischer en Ludo Sanders ook al eens in een rolstoel, maar daar is nu niets meer van te zien.

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ludo heeft nooit in een rolstoel gezeten. Die was blind.

   Het waren Charlie en Lorena. Lorena werd in haar rug geschoten

   • Niet waar:

    “In 1999 wordt het leven van Ludo Sanders volledig op zijn kop gezet wanneer hij ontdekt dat zijn grote liefde Janine Elschot en hun dochtertje Nina ontvoerd zijn door de Italiaanse maffia. Hij reist samen met zijn zoon (later blijkt dit dan weer Ludo’s halfbroer te zijn) Stefano Sanders af naar Italië, waar hij in een vuurgevecht met de familie Oliviero belandt. Tijdens deze schietpartij komt Ludo onder een enorm wijnvat terecht, waardoor hij verlamd raakt en in een rolstoel belandt.”

  2. wat erg, voor steffano, hopelijk komt hij daar over heen. maar wie weet kan hij met max mee in een race wagen over het parcour

  3. Patrick Driessen op

   Ludo kennende zal hij er alles aan doen om de artsen het tegendeel te bewijzen, een Sanders laat zich niet zomaar afschepen met aannames !