Archief

  Grote groep Meerdijkers overleeft brand Boks

  21

  Naast Job, Kimberly en Sam overleven ook de Meerdijkers in de AZC-zaal de brand in Boks. Dat is vandaag bekendgemaakt in de GTST Meerdijk App. Met behulp van Ludo Sanders en Anton Bouwhuis weten Amir, Janine, Laura, Linda, Rover en Sjors veilig de uitgang van Boks te vinden.

  Delen

  21 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik zat zo te denken deze week komt de laatste magazine en daarin wordt ook de nieuwe castfoto onthuld, dan kun je eigenlijk al achter komen wie niet op de castfoto staat en het dan weet wie de de brand niet overleefd heeft.

  2. Ludo is ook vrij gespeeld ook denk ik dat ook Ludo weer terug naar binnen gaat om Lucas en Maxime te redden. Wel gek dat de brandweer nog niet binnen is en dat niemand is flauw is gevallen van de vele vuur en rook. Persoonlijk vind ik het ongelooflijk ongeloofwaardig.

  3. ik denk dat Anton de volgende is die het overleeft. Felix overleeft het denk ik niet (getuige die foto van hem met een rood kruis erdoor) en lucas wel. Daarna Aysen die gered is door de brandweer. en daarna Bill. dan denk ik dat maxime en rikki overblijven.

  4. Het blijft gtst alles kan gebeuren, in Cliffhanger seizoen 14 werd winston post ook gered door de brandweer, eenmaal gered ging die weer naar binnen en ging dood en overleefde de Cliffhanger niet…. alles kan nog gebeuren he

  5. Vind het toch wel een beetje vreemd dat in het filpmje Anton zit maar dat zijn afbeelding niet gemarkeerd is als “vrij”.