Archief

  Grote schoonmaak GTST: ook Billy en Shanti weg?

  72

  Momenteel is GTST bezig met een grote schoonmaak. Om de soap ‘2020-proof’ te maken wordt er binnenkort een nieuw gezin geïntroduceerd. Ook heeft GTST onlangs afscheid genomen van acteurs Britt Scholte (Kimberly Sanders) en Floris Bosma (Rover Dekker). Het lijkt erop dat er binnenkort wederom twee gezichten verdwijnen.

  Billy de Palma en Shanti Vening liggen momenteel behoorlijk met elkaar in de clinch. Billy heeft haar dochter Shanti café De Koning cadeau gedaan. Een leuk cadeau zou je denken, maar de sluwe bitch gebruikt het café om geld wit te wassen. Tot grote onvrede van Shanti.

  Moeder en dochter kunnen het niet eens worden over de toekomst van De Koning. In de eerste week van januari heeft Shanti het zó gehad met haar moeder, dat ze haar het liefst uit Meerdijk ziet verdwijnen. De spoilers bevestigen dat Billy ook daadwerkelijk besluit Meerdijk te verlaten. Verdwijnt ze voorgoed uit het soapdorp?

  Ook Shanti’s toekomst in Meerdijk ziet er allesbehalve rooskleurig uit. In de eerste week van het nieuwe jaar neemt ze namelijk ongemerkt afscheid van haar liefje Rik. Verlaat ook zij definitief Meerdijk?

  Delen

  72 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik dacht dat de schrijvers en makers van GTST van dat jonge grut af wilde en hebben ze drie/vier vaste castleden ontslagen omdat ze willen gaan vernieuwen en oude acteurs terug in de serie willen omdat er teveel kinderen zouden in spelen en de serie te veel op Spangas zou gaan lijken aldus RTL4, maar tot mijn verbazing gaan ze dus niet vernieuwen en komen er drie pubers voor in de plaats terug. Namelijk die koters van Julian en die neemt ook nog eens zijn vrouw mee naar Meerdijk en haar vader (gespeeld door Johnnie Kraaykamp jr.) komt daar in huis wonen, dus GTST wordt zoiets als het zonnetje in huis vs Spangas.

  2. Heel jammer dat Bertrie uit de SERie gaat, weer een zeer goede weg uit GTST. Kijk nu nog elke dag maar weer allemaal nieuwen vinden wij niet leuk.

  3. Oh nee Billy en Shanti moeten blijven ze spelen juist zo leuk en geloofwaardig ,zij maken gtst Juist weer leuk, en idd Puck, Bobby en Lana eruit ik vind hun niet zulke goede acteurs en weer 3 nieuwe tieners in het dorp, daar zal de serie niet beter van worden.
   Maar Shanti en Billy moeten blijven.

  4. Ik kijk gtst vanaf dag 1 en de laatste 10 jaar neit gekeken, ja af en toe om te checken waar ze gebleven waren. Sinds een jaar volg ik het weer omdat ik zag dat het weer leuk was. Vooral die Shanti en Billy zijn leuk. Gaan die nu eruit? Shanti is eindelijk met Rick samen. Ik geloof er niks van! Dat Billy gaat oke, ZONDE!!!! Maar laat Shanti dan erin… Zodat Billy toch nog af en toe terug kan komen voor actie!

  5. Bertie was een heerlijke toevoeging aan de serie, en moet blijven.
   Heeft GTST in moeilijke tijden hoog gehouden, super mens spat van de buis af.

  6. Nee, niet Billy en Shanti eruit! Doe die Valentijn , Puk , Lana en Bobby er maar uit.. echt wat een ergernis! En anders vervang Lana en Valentijn en laat Nick en Charly terug komen.

  7. Ik hoop dat Santo blijft.een leuke en goeie actrice.ik zou het erg jammer vinden als zij er ook alweer uit gaat,ik denk dat ik op die manier steeds minder ga kijken.

  8. Het zou heel jammer zijn om de Billy en shanti er uit te halen. Vooral billy maakt GTST spannend tweede Ludo of Martine hafkamp moet terug keren. Ik zou het stom vinden als hun er uit gaan. Doe dan puk weg pff of die Bobby vreselijke acteurs

  9. Antje.Machiels op

   Nu weer 2 weg. Jammer,zo gaat dat.
   Ik kijk al vanaf het begin maar nu blijf ik er niet meer voor thuis. Janine haar tegenspeelster die zo laconiek doet over borstkanker dat raakt mij diep.
   Vindt het niet passen bij gtst.
   De verhaallijn moet meer actie in komen..je sukkelt in slaap zonder actie.
   Shanty en haar moeder nu ook weg zonde die hadden pit..Mis wat bij gtst zal het nooit afkraken hoor..nu fijne kerstdagen allen bij gtst..een grootte fan Anthe

  10. ONMOGELIJK!!!! De beste actrice op dit moment is gewoon Billy , een mega goede vervanging van uberbitch Hafkamp en Shanti is gewoon leuk (ik vond haar start gruwelijk maar ik kan me niet voorstellen dat ze er nu niet meer bij zou zijn).
   Gooi aub (lees alle reacties toch eens schrijvers en luister naar de kijkers !) Puck er uit , Lana vervangen voor een andere actrice of anders gewoon emigreren want dat doet iedereen in Meerdijk schijnbaar, maar laat de echte acteurs er nu eens in zitten .
   Eigenlijk voegt Lucas niks meer toe nu met zijn gezeik ik sta mijn moeder niet bij want bibber bibber ik ben zo bang van een ziekenhuis (irritante slapjanus) , Jojo is helaas voor het leuke koppie overbodig , Tiffy schiet mij maar lek waarom ze er is figuur, Valentijn is alleen leuk als zijn opa erbij is ,want dat is dan wel weer een super match die twee, Bobby, ook zoiets…………… wat is dat voor een rol ? weg dus en tot slot Amir , dat toffe karakter is om zeep geholpen met zijn idiote houding dat Sjors maar altijd alles moet doen, slikken en vooral begrijpen wat hij wil en doet … nee dit is echt goed voor het integratie gevoel dat we daarbij krijgen.

   Zo en toch blijf ik kijken want de borstkanker verhaallijn Janine vind ik nu heel erg goed gedaan en Billy blijft smullen natuurlijk, dus iedere avond toch 8 minuten kijkplezier van deze soap en de rest spoelen we gewoon door want dat kan gelukkig gewoon 🙂

  11. Ik hoop dat de verhaalschrijvers zo af en toe eens naar onze reacties kijken, zouden ze heel wat aan hebben en wellicht iets mee kunnen doen!!!!
   Het gaat toch om ons, als kijker, LUISTER dan ook naar de kijker!!!!! Jullie (verhaalschrijvers,) moeten het toch van ONS hebben!!!!!

  12. Wat een slechte zet van de schrijvers als Shantie en Billy eruit moeten, zij maken de serie tenminste nog interessant. Van mij mogen Lana,Bobby,Amir,Sjors,Puck,Jojo, Valentijn en Daan de serie uit. Zo irritant on daar naar te kijken. Vroeger in de tijd van Dian en Bowien was het leuk en boeiend.

  13. Billy mag wel een eigen kantoor-set krijgen. Misschien kan ze Bobby of Valentijn “in dienst” nemen om de schimmige zaakjes voor haar op te lossen.

   Beetje a la Martine Hafkamp begin jaren 90.

   Waarom Puck er nog in zit? Die rol was helemaal klaar nadat Daan het uitmaakte.

  14. Grote schoonmaak hoef tog ook weer niet maaar WAAAROM Shanti blijft topper van een vrouw en val niet eens op vrouwen hahaha en die affaire wanneer kom daar een einde aan puck met der obsessie

  15. Nou die twee mogen van mijn wel blijven.ik snap niet dat ze kanoën er niet uit gooien, zij is de slechte actrice in gtst

  16. Anneke Arends op

   Het heet Goede tijden, slechte tijden. Laatste maanden meestal alleen slechte tijden. Mag wat mij betreft ook wel eens iets positiefs gebeuren. Qua personages heb ik ook een mening. Lana, Puck, Valentijn, Bob mogen er ala minuut uit. Shanti en Billy zijn leuk. Sjors mag wel een beetje leuker/gezelliger worden en niet zo’n burgertrutje. Jojo ook erg leuk.
   Dat dus.

   • Yvonne de Groot op

    Shanti en Billy moeten blijven, dat zijn juist goeie actrices, eindelijk weer es een slechte bitch in GTST en er zit spannende verhaallijn in. Wat mij betreft mogen Puck, Valentijn en Jojo weg uit GTST, geen goeie acteurs en geen goed verhaal meer. Straks komt het nieuwe gezin van Julian en die hebben ook twee pubers, wordt wel teveel met pubers dan.

  17. Gtst kijker ? op

   Jammer Shanti en Billy vindt ik juist leuk in de serie. Van mij mag Puck en Lana eruit. Nina en Bing niet uit elkaar is een leuk stel en waarom zou je er ern nieuw gezin in stoppen en een bestand gezin weer uit elkaar trekken??!!

  18. Ze ging toch nog een huisje zoeken ofzo met Rik? Zoiets zag ik in een filmpje waar je Julian en zijn vrouw ook zag. Op balkon?

   Hoop van niet.. zit Rik weer zonder liefde.

  19. Nee niet die 2 dat zou mega dom zijn ze brengen juist weer spanning toe niet doen dus !!!! laat ze blijven zijn heel goede personages anders gaat het nog saaier worden !!

  20. Dus gtst wordt nu een soap zonder bad guys en bad girls. Dat gaat dus faliekant mislukken. Geen reden voor mij om terug te keren. Gtst mag van mij in 2020 voor goed stoppen. Het heeft zijn beste tijd gehad.

  21. Ik vraag me serieus af of de schrijvers en makers wel eens peilen wat en wie de kijkers graag willen zien. Want dit slaat eigenlijk nergens op. Mensen ergeren zich aan de jonge (en onervaren) acteurs, vervolgens worden twee goede actrices weggewerkt.

   Ik wil graag verhaallijn zoals ze vroeger waren, niet te lang uitgesponnen, maar wel interessant en aangrijpend. Interessante ideeën:

   Nina in een financiële crisis na de scheiding met Bing, zaken gaan niet goed en ze moet met haar kinderen noodgedwongen op bijstandsniveau leven. Amir is arts en gaat uitzoeken of het voor hem mogelijk is om een huisartsenpraktijk over te nemen. Anton helpt hem hierbij. Meerdijk krijgt hierdoor weer een huisartsenpraktijk. Helaas hebben een paar patiënten argwaan naar Amir toe, wat weer tot interessante verhaallijnen/discussies leidt. Geef Laura weer een mooie verhaallijn, laat hier Wilbert Gieske desnoods voor terugkomen.

   • A.Sieverink -Sch op

    Shantie moet blijven ze doet het juist zo goed ,maar haar moeder moet opzouten bah bah wat een mens in deze serie.
    Normaal een hele goede .

  22. Bertrie heeft nog volop opnames voor gtst. Gisteren (18 December 2019) heeft ferry doedens nog post geplaatst op zijn Instagram waar bertrie opstaat samen met Vincent en annefleur en deze post staat ook op de insta van GTST.

   Wat lone betreft, zou het best wel eens kunnen dat ze meerdijk verlaat, aangezien verder niet echt een lijn heeft behalve dat witwassen van de koning

  23. Volgensmij heeft Bertrie Wierenga nog volop opnames zag nog dingen op Instagram voorbij komen in Insta story’s in kleedkamer

   • Die twee hadden voor mijn niet weg gehoeven ik vond hun het goed doen een beetje spanning . Ik vind die Bobbie niks en Valentijn die hadden beter weg gekund dat is mijn mening