Archief

  GTST-baas: ‘GTST gaat terug naar de kern’

  5

  Eindelijk worden binnenkort de grote veranderingen concreet bij GTST die een tijd terug zijn aangekondigd om het tij bij de soap te keren. GTST wordt ‘2020-proof’ met een heus masterplan. Alles gaat op de schop: decors, verhaallijnen én er komt een nieuw gezin.

  “Je zou kunnen zeggen dat we teruggaan naar de kern”, stelt producent Rohan Gottschalk in het AD “Het werd een beetje een glamoursoap en dat past niet meer bij deze tijd. De kijker, die meer behoefte heeft aan herkenbaarheid, heeft zich een beetje van ons vervreemd.”

  Kijkersonderzoeken wijzen volgens Rohan Gottschalk uit dat GTST zich meer moet richten op veertigers met jonge kinderen. “De Verduyns (het nieuwe gezin, red.) wonen bewust niet in een keurig Ikea-huis. We zien echte rommel, spullen van verschillende generaties en in de hoek een kastje van de overleden oma. Het is bovendien een gezin dat, ook heel herkenbaar, de broek moet ophouden en daarvoor hard moet werken. Gaat dat tientje naar een kledingstuk van dochter Merel of gaat het toch in de geldpot voor een gezamenlijke vakantie?’”

  Vanaf 23 december (Videoland) is het nieuwe gezin te zien in GTST.

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Maar beste actrices weg te sturen zoals lone van roosendal weg te sturen dat is heel dom. Een van de reden om de videoland abonnement op te zeggen. Ik ben er klaar mee met gtst.

  2. Ik kijk al vanaf het begin en dat nieuwe gezin lijkt me een verademing. Wat ik in het voorstuk zag kwam goed over! Die zweverige Tiffy, Valentijn, Jojo en Bobby zijn vreselijk irritant, wat een drama. Lucas ineens homo-af is zeer ongeloofwaardig. Daarentegen vind ik de verhaallijn van Nina en Daan wél heel erg goed. Kortom, heel veel succes met ‘het nieuwe gtst’, ik hoop nog jaren te kunnen kijken ???

  3. Of alleen het nieuwe gezin de hele verhaallijn op moet krikken valt nog te bezien, er moet veel meer aangepast worden. Gooi de slechte acteurs eruit, zoals een Bobby, Lana, Jojo, Valentijn.
   Er mag best wat jong spul inzitten met de hedendaagse techniek zoals het appe naar elkaar, maar dit zijn zulke slechte acteurs, tenenkrommend!!!!!
   Laat Ludo zijn oude rol weer wat meer spelen en geef Laura meer input in de serie, een fantastische actrice. De rol van Linda lijkt ook een beetje uitgespeeld. Lucas moet weer meer de hysterische homo spelen die hij was en die softe Tiffy mag ook met haar zoon Wolf (,hoe verzin je zo’n naam) vertrekken!!!!! Shanti en haar moeder moeten juist blijven, die moeder doet het fantastisch (hoewel ik haar in deze rol niet mag) maar in het dagelijkse leven word er ook genoeg met zwart/wit geld gesjoemeld, dus echt wel iets om aandacht aan te besteden.
   Ik hoop dat Janine haar rol in deze goed neer kan zetten want het is een ontzettend zwaar onderwerp, voor mij persoonlijk is het heel dichtbij met 2 gezinsleden met deze vreselijke ziekte, waarvan er 1 inmiddels tot mijn grote verdriet ? is overleden. Maar Janine is een fantastische actrice, dus vertrouw het haar wel toe.
   Heel veel sterkte met jullie verhaallijn en ik hoop dat jullie nog jaaaaaren op de buis mogen blijven ???

  4. Het is de hoogste tijd om grootouders een ten tonele te voeren. Grootouders hebben veel te vertellen.Prachtige verhalen dus.