Archief

  ‘Cliffhanger GTST aangepast wegens overeenkomsten ongeval Crane Hotel’

  6

  De cliffhanger van GTST wordt dit jaar aangepast omdat deze volgens RTL ’te veel overeenkomsten heeft met een recente gebeurtenis in het echte leven’. Die gebeurtenis is vermoedelijk het dodelijke ongeval op de NDSM-werf van eind vorige maand, meldt Het Parool.

  De laatste aflevering van het huidig seizoen van de soap werd op 19 april opgenomen bij de kraan op dat terrein. Het Parool heeft ook foto’s van de opnames (zie bovenstaande afbeelding). Op zondagochtend 27 mei kwam een 32-jarige Amsterdammer om het leven door een val tijdens een besloten dancefeest in het Faralda Crane Hotel. Hoe hij van de kraan is gevallen is nog altijd onduidelijk.

  Vermoedelijk heeft GTST een scène opgenomen waarbij er iemand, Aysen of Loes, uit de kraan valt of geduwd wordt.

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Het is gewoon belachelijk en totaal ongeloofwaardig. Waarom zouden ze dit aanpassen ? Volgens mij is het meer om de inzakkende kijkcijfers op te krikken en meer kijkers te trekken. Gaan ze anders alle scenes uit gtst verwijderen die enigszins met de werkelijkheid overeen komen ?

  2. overduidelijk dat Loes dus de val niet gaat overleven. Nuran komt zwanger terug en het lijkt mij het meest logisch dat ze Toprak nog na de zomer, hoogzwanger, terug hebben gevraagd om nog 1 maand te blijven voor der begrafenis etc. van Aysen.

     • hahah ik lees het nu ook terug!
      even de herschreven versie lol

      overduidelijk dat Loes dus de cliff niet gaat overleven. Nuran komt zwanger terug en het lijkt mij het meest logisch dat ze Toprak NIET nog na de zomer, hoogzwanger, terug hebben gevraagd om nog 1 maand te blijven voor de begrafenis van haar zus.

      Overigens heeft Aysen haar politie skills mee en weet ze wel hoe ze zo’n doos moet overmeesteren.