Archief

  GTST gaat verder na veelbewogen zomer

  17

  Op 3 september start seizoen 29 van GTST bij RTL 4 met een splinternieuwe leader, gezongen door Lisa Lois. Daarnaast nemen vier nieuwe mannen hun intrek in Meerdijk. Carlos, Flo, Rover en Daan zijn vanaf de start van het seizoen verwikkeld in bestaande verhaallijnen en zorgen voor flinke opschudding in Meerdijk, onder andere op het gebied van liefde.

  Nieuwe acteurs
  Floris Bosma vertolkt de rol van Rover Dekker. In Canada is Rover in veel opzichten veranderd, maar dat geldt niet voor zijn liefde voor Kimberly. Dorian Bindels is te zien als rechercheur Daan Stern. Hij heeft direct oog voor Aysen en de twee dagen elkaar op verschillende gebieden uit. Joey Ferre speelt de Spaanse wijnhandelaar Carlos Ramirez en zorgt vanaf het eerste moment voor spanning, romantiek en actie. Roel Dirven zet als Flo Wagenaar het leven van Lucas Sanders, die wel wat afleiding kan gebruiken, behoorlijk op zijn kop.

  Twee maanden later
  Ook in Meerdijk heeft de tijd deze zomer niet stilgestaan. In twee maanden is het Aysen gelukt om de zwarte dag van haar huwelijk achter zich te laten, Rik is in slaap gehouden en vecht voor zijn leven, terwijl Sjors en Amir inmiddels opnieuw uit elkaar gegroeid zijn. De familie Sanders is ook twee maanden later nog van streek door wat er voor de zomer plaatsvond…

  Delen

  17 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denk dat Loes onderduikt bij die Carlos…wil niet gevonden worden. En is geïnteresseerd in Bing. Nina had hij toch wel gewoon naar ziekenhuis ofzo gebracht… politie…nee t is Loes

  2. Dus Alex de Boer is eindelijk geen rechercheur meer. Vast ontslagen na de zaak Loes de Haan . Ik denk nu toch echt dat Loes of Nina t lootje hebben gelegd. Maar t kan indd zo zijn dat Nina net is gered en misschien daarna ontvoerd of haar t zelfde overkwam als Simon. En middrn jaren 90 gebeurde t weer met Simon en werkte hij opeens op een schip.

  3. ik denk dat nina nog wel leeft maar dat iemand haar gevonden heeft en dat ze nu een herseschuding heeft en niet meer weet wie der familie is

  4. Best maf dat Dorian Bindels nu ene Daan Stern speelt en rechercheur is. Ik had verwacht dat hij gewoon als Jan Jaap/Jeroen van nieuwe tijden in gtst zou komen, aangezien Nieuwe tijden de spin off van gtst is en sommige gtst personages Jan jaap/Jeroen gewoon kennen. Zeker als Tiffy ooit nog eens naar meerdijk komt om anton te leren kennen wordt dit een beetje apart. Tenzij Daan Stern weer een nieuwe identiteit is van Jan Jaap, haha! Alleen is het dan wel knap dat hij even in 2 maanden tijd rechercheur is geworden.

   • Domme zet idd om Dorian een andere rol te geven dan JanJaap…in een spin off van deze serie. Zoek dan gewoon een andere acteur. Is er eigenlijk al meer bekend over een evt 4e seizoen van Nieuwe Tijden?

    • Denk dat er expres gekozen is om JanJaap in Nieuwe Tijden een nieuw uiterlijk te geven zodat hij in de cliffhanger daar iets kan uitspoken en kan vluchten naar Meerdijk, maar hij niet gelijk door Lucas of Amy herkend wordt, en hij als rechercheur voordoet.

   • Ik denk dat de rol van jan jaap de vries/Jeroen Schols word overgenomen door een andere acteur dat is het enige wat denk ik mogelijk is.

    • in aflevering van as vrijdag verteld jan jaap de waarheid aan Tiffy misschien vertrekt die dan omdat Tiffy hem niet meer wil zien volgende week eindigt seizoen 3 van nieuwe tijden dus misschien komt geen vervolg meer de laatste opnames waren al in maart