Archief

  GTST komt ook dit seizoen met wintercliffhanger

  13

  Ook dit seizoen komt Goede Tijden, Slechte Tijden met een wintercliffhanger. Vorig seizoen was de eerste wintercliff te zien die, tot grote ergernis van de fans, schaamteloos werd gerekt tot de zomercliffhanger. De vraag wie de dood van de weinig geliefde ziekenhuisdirecteur Jan Maes op z’n geweten had, werd pas na maanden beantwoord. RTL en Endemol garanderen dat de wintercliff dit seizoen ver voor de zomer is opgelost.

  De wintercliffhanger draait dit jaar volgens Televizier.nl grotendeels om het nieuwe luisterboek dat Janine Elschot de afgelopen maanden geschreven heeft in opdracht van Storytel. Het verhaal lijkt pure fictie, maar ineens lijken sommige stukken waarheid te worden. Janine staat versteld als vrienden en bekenden betrokken worden bij de onheilspellende gebeurtenissen.

  De wintercliffhanger is vanaf maandag 7 januari te zien bij RTL 4.

  Delen

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vermoed dat Marieke die dingen werkelijkheid laat worden.

   Lijkt me verder wel een leuke verhaallijn. De focus lag nu vaak op die nieuwere personages, dus des te beter dat Janine nu centraal staat.

  2. ik hoop dat Billy ook hierbij betrokken wordt. Hafkamp 2.0 zorgt weer voor spanning. En ook humor met dr ”spitskool””friet/ snacks” en”komkommer” uitspraken.