GTST onthult moordenaar Jan Maes: Loes!

by GTSTCourant

Maandenlang hebben fans erop moeten wachten, maar maandag 28 mei is het eindelijk zover: de moordenaar van Jan Maes wordt bekendgemaakt. Loes de Haan is degene die Maes de fatale trap heeft gegeven, waardoor hij om het leven is gekomen. Flashbacks laten zien hoe de bewuste nacht is verlopen.

Na de duw van Zoë wil Jan terug de kade opklimmen, maar wordt verrast door de komst van Loes. Ze eist dat hij alles terugdraait wat hij de Meerdijkers heeft aangedaan. Maes weigert en maakt Loes belachelijk. Loes kan haar woede niet beheersen en geeft Jan de fatale trap.

Lana heeft alles gezien en dat is niet onopgemerkt gebleven door Loes. Loes eist dat Lana haar mond houdt, anders dreigt ze haar moeder wat aan te doen.

Terug in het heden blijft Lana het grote geheim voor zich houden. Wanneer valt Loes door de mand en wordt ze opgepakt voor moord?


Lees ook:

14 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Imme
21 mei 2018 10:08

Loes mag wat mij betreft de nieuwe Martine Hafkamp worden, GTST heeft een bad guy nodig…hoop dat ze vaak terug komt voor wat spanning

Misha
21 mei 2018 10:59

Werd tijd. Jammer dat het nu nog wordt uitgerekt tot de cliffhanger.

Dennis
21 mei 2018 11:58

Wat Misha zegt.. jammer dat het nu wordt uitgerekt tot de cliffhanger… De cliff zal wel om Loes en Nina gaan. Loes wordt in het volgende seizoen opgepakt voor haar daden.

Remco
21 mei 2018 12:28

Loes maken tot GTST bitch a la Martine Hafkamp graag. Eindelijk weer eens wat reuring in dat dorp, hoop dat ze vaak terug komt om vuile spelletjes te spelen.

Marja Velde
21 mei 2018 12:32

Ik vind Loes geweldig, eindelijk weer eens eens pittig personage in de eens serie die een beetje aan het doodbloeden is de laatste tijd. Snap niet dat sommigen haar zo vervelend vinden…eindelijk weer een beetje spanning in Meerdijk.

gtstfan2015
21 mei 2018 13:11

Van mij mag Loes gerecast worden. Ik vind haar slecht spelen.

Marja
21 mei 2018 13:25
Antwoord op  gtstfan2015

Juist een van de meest authentieke actrices vind ik

Dennis
21 mei 2018 13:59

ik vind dit geen actie als Martine Hafkamp. Eerder Alice de Boer

Bah
21 mei 2018 16:25

Die Lana mag van mij linea recta weer vertrekken uit Meerdijk, wat een slechte actrice zeg…

Paula K.
21 mei 2018 16:27

Die Lana vind ik geen aanwinst voor de serie. Loes wel..hoopt dat ze vaker problemen komt maken mocht ze vrij komen/ontsnappen aan de politie. Van mij mogen ze juist Lana recasten

Fan eerste uur
21 mei 2018 16:33

Heerlijk fout personage Loes, eindelijk weer eens wat te beleven in de serie. Hoop niet dat er hierdoor uitgaat. Laat de schrijvers wat spannends verzinnen rondom haar. Q en Lana schijnen nu ook een relatie te krijgen, maar ik vind Lana echt niet leuk, zij mag er wat mij betreft uit. Q begint nu wel een beetje leuker te worden.

Zebje
21 mei 2018 22:25

Ik vrees dat Zoë eerst veroordeelt wordt en dat t misschien pas volgend seizoen uitkomt. Lana zal voorlopig dr bek niet opentrekken. Schijtluis.

Jess
21 mei 2018 23:37

Loes speelt indd supergoed. Ik heb de aflevering al vooruitgekeken op videoland en ik zat echt te shaken. Je ziet hier dat Loes veel druk zet op Lana. Loes speelt hier heel eng (super goed) maar Lana vond ik ook echt heel goed.
Mensen zeggen dat Lana weg mag maar ik vind haar juist hartstikke leuk!

Luna
27 mei 2018 16:58

Lana zou een een interessant karakter kunnen zijn, maar helaas wordt deze rol te vlak gespeeld, zonder gevoel. Daarbij heeft Faye totaal geen chemie met Melissa (Sjors van nu). Ik zie geen moeder en dochter relatie, maar twee vreemde die toevallig aan elkaar gelinkt zijn en elkaar niet aanvoelen. Ik weet niet hoe dit zal zijn met Inge Schrama in de rol van Sjors. Maar dan nog zit je met het gevoelloze acteerspel van Faye.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!