Archief

  GTST onthult moordenaar Jan Maes: Loes!

  14

  Maandenlang hebben fans erop moeten wachten, maar maandag 28 mei is het eindelijk zover: de moordenaar van Jan Maes wordt bekendgemaakt. Loes de Haan is degene die Maes de fatale trap heeft gegeven, waardoor hij om het leven is gekomen. Flashbacks laten zien hoe de bewuste nacht is verlopen.

  Na de duw van Zoë wil Jan terug de kade opklimmen, maar wordt verrast door de komst van Loes. Ze eist dat hij alles terugdraait wat hij de Meerdijkers heeft aangedaan. Maes weigert en maakt Loes belachelijk. Loes kan haar woede niet beheersen en geeft Jan de fatale trap.

  Lana heeft alles gezien en dat is niet onopgemerkt gebleven door Loes. Loes eist dat Lana haar mond houdt, anders dreigt ze haar moeder wat aan te doen.

  Terug in het heden blijft Lana het grote geheim voor zich houden. Wanneer valt Loes door de mand en wordt ze opgepakt voor moord?

  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Lana zou een een interessant karakter kunnen zijn, maar helaas wordt deze rol te vlak gespeeld, zonder gevoel. Daarbij heeft Faye totaal geen chemie met Melissa (Sjors van nu). Ik zie geen moeder en dochter relatie, maar twee vreemde die toevallig aan elkaar gelinkt zijn en elkaar niet aanvoelen. Ik weet niet hoe dit zal zijn met Inge Schrama in de rol van Sjors. Maar dan nog zit je met het gevoelloze acteerspel van Faye.

  2. Loes speelt indd supergoed. Ik heb de aflevering al vooruitgekeken op videoland en ik zat echt te shaken. Je ziet hier dat Loes veel druk zet op Lana. Loes speelt hier heel eng (super goed) maar Lana vond ik ook echt heel goed.
   Mensen zeggen dat Lana weg mag maar ik vind haar juist hartstikke leuk!

  3. Ik vrees dat Zoë eerst veroordeelt wordt en dat t misschien pas volgend seizoen uitkomt. Lana zal voorlopig dr bek niet opentrekken. Schijtluis.

  4. Fan eerste uur op

   Heerlijk fout personage Loes, eindelijk weer eens wat te beleven in de serie. Hoop niet dat er hierdoor uitgaat. Laat de schrijvers wat spannends verzinnen rondom haar. Q en Lana schijnen nu ook een relatie te krijgen, maar ik vind Lana echt niet leuk, zij mag er wat mij betreft uit. Q begint nu wel een beetje leuker te worden.

  5. Die Lana vind ik geen aanwinst voor de serie. Loes wel..hoopt dat ze vaker problemen komt maken mocht ze vrij komen/ontsnappen aan de politie. Van mij mogen ze juist Lana recasten

  6. Marja Velde op

   Ik vind Loes geweldig, eindelijk weer eens eens pittig personage in de eens serie die een beetje aan het doodbloeden is de laatste tijd. Snap niet dat sommigen haar zo vervelend vinden…eindelijk weer een beetje spanning in Meerdijk.

  7. Loes maken tot GTST bitch a la Martine Hafkamp graag. Eindelijk weer eens wat reuring in dat dorp, hoop dat ze vaak terug komt om vuile spelletjes te spelen.

  8. Wat Misha zegt.. jammer dat het nu wordt uitgerekt tot de cliffhanger… De cliff zal wel om Loes en Nina gaan. Loes wordt in het volgende seizoen opgepakt voor haar daden.

  9. Loes mag wat mij betreft de nieuwe Martine Hafkamp worden, GTST heeft een bad guy nodig…hoop dat ze vaak terug komt voor wat spanning