Archief

  GTST-ster Bas Muijs betrokken bij heftig auto-ongeluk

  5

  GTST-acteur Bas Muijs is donderdagavond betrokken geraakt bij een ongeluk met vijf auto’s. Zijn auto werd geramd en kwam vervolgens in een spin terecht.

  “Zonder dat ik het zag aankomen, werd ik keihard van de zijkant geramd en begon de auto te tollen over de snelweg”, zegt Muijs tegen Omroep West. “Ik weet dat de motorkap van de tegenpartij tegen de voorruit van een derde auto is gekomen. Dit had echt heel slecht kunnen aflopen.”

  Kettingbotsing in Meerdijk

  Bij het ongeluk bleef iedereen ongedeerd. Het voorval heeft bizarre gelijkenissen met de GTST-cliffhanger van seizoen 33. De inwoners van Meerdijk, inclusief Muijs’ personage Stefano Sanders, raakten betrokken bij een kettingbotsing.

  De acteur heeft sowieso al een lastige periode achter de rug. Zo werd hij in 2021 getroffen door een hartaanval en werd hij vorig jaar gegijzeld, mishandeld en beschoten met een spijkerpistool.

  Over die heftige tijd zegt Muijs nu: “Natuurlijk kun je na drie heftige gebeurtenissen in korte tijd zeggen dat ik veel pech heb. Maar het had drie keer heel slecht kunnen aflopen en ik leef nog. Dan denk ik dat ik vooral heel veel geluk heb gehad.”

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Gelukkig is het goed afgelopen voor Bas !! En ja ik heb gelezen dat hij en Merel gewoon weer terug komen in GTST, alleen we weten nog niet wanneer .