Archief

  GTST vanaf 29 maart compleet vernieuwd

  17

  Zoals eind vorig jaar aangekondigd door RTL-baas Peter van der Vorst heeft GTST een make-over gekregen. “Er staan komend voorjaar nog wat verrassingen op stapel en dan gaan we ook de look and feel van de serie aanpassen”, vertelde hij destijds aan RTL Boulevard.

  Dat is nu ook gebeurd. De sets van de soap zijn grondig aangepakt: ze ogen ruimer en lichter. Ook de cameravoering is aangepast.

  De veranderingen zijn vanaf 29 maart te zien (vandaag op Videoland). Bekijk hieronder de foto’s.

  Delen

  17 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Natuurlijk ogend licht en filmen vanuit iedere hoek. Geen Fourth Wall meer. Best interessant. Lastiger te filmen ook als de cameraman door de decors heen moet.

   • Maya en Misha, Ze werken nu met 2 camera’s bij de opnames. Daarom lijkt het net of de cameraman door de decors heen gaat of filmt.
    Maar het gaat ook sneller van de ene ruimte naar de andere ruimte of situatie.
    Daardoor lijkt het ook ruimtelijker.

  2. Decors zijn wel mooi maar het is wel wennen hoe het gefilmd is. Het lijkt soms net alsof de cameraman “stiekem” filmt. En dan zie je soms zo’n grote wazige vlek in beeld van een muur of een plant omdat ie half ergens achter staat en dan inzoomt. En soms gaat het beeld heel snel.

  3. De laatste tijd gaat gtst gigantisch vooruit! Vanmiddag op Videoland de aflevering van 29 maart gezien. Prachtig camera werk, decors en licht inval

  4. Meerdijkertje op

   Moet wel wennen aan de bewegingen.. De serie Baantjer had ooit ook een periode waarin ze dynamischer beeld wilden.. gelukkig is het nu bij GTST niet zo extreem als daar haha.

  5. Ivan slotboom op

   Ik hoop dat er meer special guests in gtst komen zoals laatst met Bram krikke ik zou het leuk vinden als Herman Finkers in gtst komt