Archief

  GTSTCourant Awards 2021: stem nu!

  18

  De GTSTCourant Awards zijn weer terug! Ook dit jaar kun jij weer stemmen op jouw favoriet. Deze editie houden we het simpel, met drie categorieën: ‘De beste acteur’, ‘De beste actrice’ en ‘Het beste personage’ van seizoen 31.

  Let op: stemmen kan slechts één keer! Personages die in de loop van seizoen 31 uit de soap zijn geschreven, doen niet mee aan de GTSTCourant Awards.

  Woensdag 1 september maakt GTSTCourant de uitslag bekend.

  STEMMEN IS NIET MEER MOGELIJK!

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. jacoiba bijman op

   ik vindt dat goede tijden slechte tijden nu eens een gouden ring moeten winnen en vijf dagen op tv moeten komen

  2. Ik heb toch als beste acteur voor Ludo gekozen, mede door zijn geweldig acteren op het booreiland en vlak na zijn terugkeer in Meerdijk, zijn verwardheid, bij therapie behandelingen.
   Ook zijn gelaatsuitdrukkingen, geweldig. 👍

   Beste actrice Lone van Roosendaal. Vooral de laatste periode, nadat ze bedrogen werd door Richard, speelde ze uitermate goed. Geweldig. 👍

  3. Nou ik heb gekozen voor Laura en ludo… Marly die ik sws niet niet als beste actrice en ook niet als beste personage… En de beste actrice in heel Nederland is Angela schijf die Lorne heeft gtst niet nodig als ze zo goed is… Dat is voor beginners en niet als ze al zoveel heeft gedaan geld ook voor Johnny kraaijkamp en joep sertons maar goed wie ben ik

  4. Richard van Nooten is wel heel sterk geweest dit seizoen, wat een vreselijke man speelt Edwin.
   Heel geloofwaardige irritante kruimeldief, dus voor mij zijn Billy en Richard de sterren van dit seizoen.

  5. Everon en Erik vind ik beide goede acteurs goed gedaan dit seizoen als acteur ik heb toch voor Everon gekozen, omdat ik het knap vind hoe hij zijn rol neerzet als een personage met een geamputeerde been echt knap van Everon.

  6. Van alle respect van andere acteurs en actrices naar mijn mening is lone van Roosendaal de beste gtst actrice ever.