Archief

  GTSTCourant klaar voor het nieuwe GTST seizoen

  0

  Maandag 5 september start het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. Om het geheugen op te frissen, wordt volgende week maandag de laatste week van seizoen 26 herhaald op RTL4. Ook GTSTCourant is klaar voor het nieuwe GTST seizoen.

  Dinsdag 23 augustus zal de laatste terugblik van de succesvolle reeks ‘GTSTCourant viert de zomer’ worden gepubliceerd. Zondag 28 augustus zal de uitslag bekend worden gemaakt van de GTSTCourant Awards 2016. Welke favorieten hebben de meeste stemmen gekregen? In de loop van het nieuwe seizoen zullen de eerste spoilers van seizoen 27 bekend worden gemaakt. Ook zal de nieuwe castfoto onthuld worden. Wie overleeft de explosieve cliffhanger van seizoen 26?

  GTSTCourant zal op vertrouwde voet elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend de antwoorden van de GTST Meerdijk App publiceren. Ook zullen er vanaf september weer nieuwe video’s worden gepubliceerd in de populaire categorie ‘Terug in de Tijd’.

  In het nieuwe seizoen krijgt het Instagram-account van GTSTCourant een prominentere rol en zullen er enkele nieuwe categorieën geïntroduceerd worden. Eén van die categorieën vervangt het weekoverzicht, dat in het nieuwe seizoen niet meer terugkeert. Binnenkort worden de nieuwe categorieën bekend gemaakt.

  Delen

  Schrijf een reactie!