Archief

  GTSTCourant viert de zomer: Terugblik seizoen 26 – april

  0

  GTSTCourant viert de zomer! Het 26e seizoen van GTST is voorbij. GTSTCourant blikt terug op dit seizoen door elke dinsdag een maand uit seizoen 26 uit te lichten. We beginnen met de eerste maand van seizoen 26 (september) en eindigen met de laatste maand (juni).

  April 2016

  Hein en Janine
  Hein is nog steeds op de vlucht. Janine wordt door verschillende mensen gewaarschuwd voor hem. Enkele dagen later moet Janine zich melden in het ziekenhuis. Daar komt ze in contact met een arts, die haar dichter bij Hein zal brengen.

  Hein vraagt Janine om naar het bos te komen. Ze weet uit handen van haar bewakers te komen en vertrekt naar het bos. Hein neemt haar mee naar een vakantiehuisje. Daar krijgt ze wat te drinken. Wat ze niet weet is dat Hein spierverslappers in haar drankje heeft gedaan.  Janine wordt Heins meesterwerk.

  Hein en Janine

  Janine weet contact op te nemen met de politie. Rik, Ludo en de politie haasten zich naar het bos. Rik probeert Janine te reanimeren. Dit lukt en Janine wordt afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar bekent Rik dat hij verliefd is op Janine. Als Janine wakker wordt, wil ze weten wat er gebeurd is. Rik helpt Janine om de herinneringen weer op te halen.

  Nina en Maxime
  Bing doet er alles aan om van Banditas een groot succes te maken. Hij weet zelfs Nina te overtuigen. Maxime is het niet eens met zijn ideeën. Ze probeert Bing uit Nina’s buurt te krijgen. Dit lukt niet, want Nina vertrouwt Bing. Ze wil Maxime niet meer zien. Maxime probeert Nina steun te bieden tijdens Janine’s ziekenhuisopname. Ze maken het weer goed.

  Maxime, Nina en Bing

  Bing en Elise
  De onderhandelingen tussen Bing en Elise gaan door. Elise vraagt Ludo om Bing te ontslaan. Ludo weigert. Hij zet Bing wel verder onder druk om de deal zo snel mogelijk rond te krijgen. Thijs biedt Elise aan om haar juridisch te ondersteunen. Elise accepteert deze hulp.

  Elise en Thijs

  Anna en Job
  Job en Anna hebben allebei behoeften aan seks. Daarom besluiten ze om eenmalig met elkaar naar bed te gaan. Al snel mondt dit uit in meerdere vrijpartijen. Niet veel later beseffen Anna en Job dat ze iets voor elkaar voelen. Als Anna Job de liefde wil verklaren, ligt Job met Sjors in bed. Anna is teleurgesteld en wil niks meer met Job te maken hebben.

  Linda, Anton en Rover
  Rover probeert Linda en Anton tegen elkaar op te zetten. Dit lukt, want ze krijgen ruzie. Als de schoolinspectie langskomt, liegt Linda over het ‘schoolziek’ zijn van Rover. Anton kan het niet meer aan en vertelt de waarheid. Niet veel later heeft hij spijt en maakt hij het goed met Linda.

  Anton probeert een betere band op te bouwen met Rover. Ze gaan samen met Sjoerd kamperen in het bos. Tijdens het survivallen is Rover bang. Anton steunt hem en ze lijken dichter tot elkaar te komen. Als Anton aan Rover vertelt dat hij weet van de gebeurtenissen in Canada, is Rover woest. Linda vindt het beter als Rover een tijdje uit de buurt van Anton zijn. Daarom vertrekken ze uit Huize Bouwhuis.

  Sam
  Sam woont nog steeds bij Rik. Ook heeft ze nog steeds ruzie met haar moeder. Tijdens een interview beschuldigt ze haar moeder van het feit dat ze er nooit voor haar is geweest. Als ook Job haar afwijst, breekt Sam. Tijdens het sporten vindt ze anabolen en gebruikt deze. Rik zet haar het huis uit.

  Amy
  Plotseling staat er een oude bekende voor Nina’s neus: Amy Kortenaer. Ze is wegens goed gedrag vervroegd vrijgelaten uit de kliniek. Ze wil het goed maken met Nina, maar zij wil niks van haar weten.

  Amy

  Delen

  Schrijf een reactie!