Archief

  GTSTCourant viert de zomer: Terugblik seizoen 26 – februari

  0

  GTSTCourant viert de zomer! Het 26e seizoen van GTST is voorbij. GTSTCourant blikt terug op dit seizoen door elke dinsdag een maand uit seizoen 26 uit te lichten. We beginnen met de eerste maand van seizoen 26 (september) en eindigen met de laatste maand (juni).

  Februari 2016

  Sacha en Noud
  Noud probeert Sacha te overtuigen dat zij de vrouw is waarmee hij oud wil worden. Sacha gelooft hem niet. Nina probeert nogmaals tot Sacha door te dringen. Uiteindelijk beseft ze wel dat Noud het meent en zegt ‘ja’ op zijn vraag om met hem te trouwen.

  Sacha en Noud

  Janine en Hein
  Nina is bezorgd als ze hoort dat haar moeder contact heeft met een seriemoordenaar. De eerste gesprekken met Hein verlopen nog niet echt soepel. Hij reageert niet op de vragen van Janine en beëindigt de gesprekken al na enkele minuten. Om Hein aan het praten te krijgen vertelt Janine over haar eigen leven. Ze heeft een geheime relatie met Rik, maar Hein weet dit al. Als Hein merkt dat Janine niet eerlijk is, loopt hij weg. Bij de volgende afspraak vertelt Janine over haar liefdesleven. Hein doorgrondt Janine voortdurend.

  Anna en Wiet
  Anna is eindelijk eerlijk tegen Wiet: ze wil niet mee naar Duitsland. Wiet kan nu niet achter blijven in haar leugens. Ze vertelt Anna de waarheid over alle stommiteiten die zijn gebeurd in Boks. Anna is woest en wil Wiet voorlopig niet meer zien.

  Wiet zoekt Job op en legt hem de situatie uit. Job biedt Anna de kans om toch nog de manager van Boks te worden. Anna pakt deze kans. Dit betekent niet dat het weer goed is tussen haar en Wiet. Om het goed te maken schrijft Wiet zelfs een lied voor Anna. Nog steeds wil Anna niks van haar weten en zoent ze voor Wiets ogen met Job.

  Anna Duits feestje

  Anna en Wiet kunnen niet zonder elkaar. Als Anna Wiet huilend tegenkomt, probeert ze het goed te maken door in Boks een nummer voor haar te zingen. Ze maken het weer goed. Anna wil zelfs mee naar Duitsland. Wiet organiseert een Duits feestje, maar beseft daar dat zij Anna niet gelukkig kan maken. Om na te denken over haar relatie, besluit ze op wereldreis te gaan. Anna is woest en wil niet meer op het afscheidsfeestje van Wiet komen.

  De volgende dag neemt Wiet afscheid van Sjors, Rikki en alle anderen. Op het laatste moment komt ook Anna toch langs om afscheid te nemen.

  Rikki, Thijs en Sjoerd
  Als Rikki een dagje weggaat, moet Thijs alleen de zorg van Teddy op zich nemen. Hij weet echter niet hoe dit allemaal moet en dus neemt hij haar mee naar Boks. Daar komt hij Sjoerd tegen. Sjoerd biedt aan om een paar uurtjes op Teddy te passen. Thijs geeft hem het voordeel van de twijfel. Rikki is minder blij als ze hoort dat Sjoerd voor haar dochter heeft gezorgd. Thijs vindt dit vreemd en denkt dat Rikki nog iets voor Sjoerd voelt.

  Rikki Sjoerd en Teddy

  Sjoerd probeert zoveel mogelijk tijd door te brengen met Teddy. Dit tot ergernis van Thijs en Aysen. Beide vragen ze zich af of Sjoerd en Rikki nog iets voor elkaar voelen. Rikki besluit dat het beter is als Sjoerd Teddy voorlopig niet ziet. Sjoerd weigert zich hierbij neer te leggen. Hij maakt samen met Rikki een geheime afspraak.

  De volgende dag gaat hij met Teddy naar het park. Plots ziet hij Aysen lopen en vlucht de bosjes in. Aysen ziet de kinderwagen staan. Sjoerd is radeloos en snelt naar Noud. Noud kan en wil hem pas helpen als hij de waarheid vertelt. Hij weigert om het geheim voor zich te houden, want hij wil niet liegen tegen Sacha.

  Aysen, Sjoerd en Rikki

  Niet veel later wordt Sjoerd door Aysen en Thijs betrapt als hij op bezoek is bij Rikki. Aysen kan het niet meer aan en maakt het uit met Sjoerd. Rikki probeert het goed te maken tussen Aysen en Sjoerd. Ze is bang dat haar relatie met Thijs ook stuk zal lopen.

  Rover en Sam
  Linda wil het goedmaken met Rover, maar hij wil niks van haar weten. Nu hij geen geld meer krijgt van zijn moeder, bedelt hij bij anderen. Sam hoopt tot Rover door te dringen. Dit lijkt te lukken, want Rover keert samen met Sam terug naar Huize Bouwhuis. Rover stelt wel één voorwaarde: Anton laat hem met rust. Dit gaat niet lang goed en al snel vallen Rover en Anton elkaar aan.

  Sam is dolblij dat ze in Meerdijk mag blijven. Samen met Rik traint ze veel. Rik merkt echter dat Sam niet goed in haar vel zit. Door al het gedoe met Rover kan ze zich niet volledig richten op atletiek. Zo is ze onder meer te laat voor een belangrijke selectie. Linda doet er alles aan om een herkansing te regelen. Dit lukt. Sam doet het tijdens de wedstrijd zo goed, dat ze een plek heeft verdiend in het selectieteam.

  In het selectieteam gelden strenge regels. Alles moet toegewijd zijn aan de sport. Linda twijfelt of haar dochter dit aankan. Sam verzekert haar ervan dat ze er honderd procent voor zal gaan.

  Ludo
  De operatie komt steeds dichterbij. Nina wijkt geen minuut van Ludo’s zijde. Maxime is bang. De operatie is goed gedaan, maar al snel krijgt Ludo te maken met hoge koorts. Nina is bezorgd en wil de hele dag bij haar vader blijven. Ludo stuurt Nina weg. Ze moet meer tijd voor zichzelf nemen en minder tijd met haar vader bezig zijn.

  Sjors
  Sacha brengt Sjors op een idee: sexy foto’s maken voor Tims verjaardag. Als Sjors poseert voor de foto’s, komt plots Job binnen. Hij ziet haar in lingerie en vindt dat geen straf. Job flirt met Sjors, maar zij probeert er niet te veel op te letten. Toch zoenen ze elkaar bijna.

  Sjors en Job

  Delen

  Schrijf een reactie!