Archief

  GTSTCourant viert de zomer: Terugblik seizoen 26 – september

  0

  GTSTCourant viert de zomer! Het 26e seizoen van GTST is voorbij. GTSTCourant blikt terug op dit seizoen door elke dinsdag en donderdag een maand uit seizoen 26 uit te lichten. We beginnen met de eerste maand van seizoen 26 (september) en eindigen met de laatste maand (juni).

  September 2015

  Manu
  De ochtend na het afscheidsfeest van Vincent loopt er ineens een kind in het huis van Sacha. Lucas en Sacha besluiten dat ze tijdens de zoektocht naar de moeder van het jongetje voor hem zorgen. Thijs heeft echter niks met kinderen en staat erop dat Manu ergens anders wordt ondergebracht. Het jongetje verhuist naar Toko. Lucas vindt daar een briefje op de bank. GTSTCourant Manu (2)

  De afzender is Monica, de moeder van Manu. Monica is niet meer in staat om voor Manu te zorgen. Bing is de vader van Manu. In het verleden heeft Bing Monica betaald om Manu op de wereld te zetten. Monica en Bing kregen ruzie. Monica vertelde dat ze haar kind had laten weghalen en vertrok. Niemand wist echter dat Monica loog en nog zwanger was. Bing wist dus al die tijd niet dat hij een kind had.
  Ludo belandt in het ziekenhuis na het kleiduifschieten. Na zijn ontslag uit het ziekenhuis, wil Ludo wraak nemen op Bing. Monica heeft de taak van Ludo gekregen om Bing en Nina zo ver mogelijk uit elkaar te drijven.

  Aysen zwanger
  Aysen heeft last van vage klachten. Ze voelt zich niet lekker. Op aanraden van Sjoerd belt ze een dokter. De dokter raadt haar aan om een zwangerschapstest te doen.

  aysen zwangerschapstest

  Aysen blijkt zwanger te zijn. Ze schrikt van dit nieuws, want ze wil helemaal geen kind. Daarom besluit ze om het weg te laten halen. Als ze dit aan Sjoerd vertelt, is hij hier fel op tegen. Samen met Rikki probeert hij Aysen ervan te overtuigen dat ze het kind moet houden, maar ze lijkt onverbiddelijk. Als ze te hard traint en in het ziekenhuis terecht komt, krijgt ze een echo. Dit doet dat haar toch meer dan ze wil toegeven. Ze laat zich niet kennen en gaat toch naar de afspraak om het kindje weg te laten halen. Op het laatste moment ziet ze echter toch van de abortus af.

  Zeger

  Wiet is helemaal in de wolken met haar nieuwe vriend: Zeger. Wiet weet echter niet dat Zeger psychisch niet in orde is. Anna vertrouwt Zeger niet. Alle mensen die voor Zeger een obstakel zijn, probeert hij uit de weg te ruimen. Hij rijdt Sjors en Thijs opzettelijk aan en zorgt ervoor dat Laura in een put belandt. Samen met Wiet vertrekt hij naar Ierland. Laura wordt gevonden door Jef. Is hij op tijd? Intussen wordt Anna vermist.

  lauraviezeput

  Rikki zwanger 
  De ochtend na het afscheidsfeestje van Vincent worden Rikki en Sjoerd samen in één bed wakker. sjoerdrikkiinbed

  Rikki komt erachter dat ze zwanger is. Ze weet dat het van Sjoerd is, maar liegt tegen hem. Later biecht ze alsnog aan hem op dat hij de vader is. Samen besluiten ze te doen alsof het kindje van Thijs en Rikki is, omdat Sjoerd zijn relatie met Aysen niet kapot wil maken.

  Maxime’s plan
  Maxime wil wraak nemen op Anton, omdat zijn inmiddels overleden vrouw Bianca haar vriend Ardil heeft vermoord. Als ze aan Linda uitlegt wat haar plan is en haar een groot geldbedrag toestopt, vindt ze in haar een maatje. Ze spreken af om Anton samen te gaan ruïneren. Linda gaat ervoor zorgen dat Sapsalon onrendabel wordt. Anton krijgt eind september de eerste aanmaningen op de deurmat. Dit is het begin van zijn ondergang.

  gtstanton

  Delen

  Schrijf een reactie!